Westwing

6.1

Bestellen

3.9

Service

4.3

Prijs

4.3

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Westwing

Ontdek wat anderen over dit bedrijf zeggen!  Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze site. 


Over Westwing

Wanneer het koud, guur en donker wordt buiten dan is het fijn om een lekker warm ingerichte woning te hebben. Je kunt er overwinteren, het gezellig houden met familie en vrienden en gewoon fijn hebben. Een heerlijke grote eettafel om te borrelen en om daarna een moment voor jezelf te krijgen bij de open haard. Lekkere stijlvolle dekens en een kop warme thee met een boek erbij is natuurlijk heerlijk. Wanneer de zon er weer aankomt en de lente begint dan kun je ook bij Westwing alvast gaan genieten. De nieuwste woontrends, Pasen, planten op het terras en balkon en ook volop decoraties. 


De app! 

Het is mogelijk om vanaf een speciale app de mooiste meubels en woonaccessoires te bestellen. Het maakt dus niet uit of je thuis bent of onderweg. Je kunt een goede (hoge resolutie) foto zien en een sterke productomschrijving. Er is altijd wel wat bij deze app. Je kunt precies kiezen wat je nodig hebt. Snel, veilig en eenvoudig. 


 


Diensten van Westwing

Het bedrijf heeft een ruim aanbod van producten waar je uit kunt kiezen. Het gaat onder andere om: 
Accessoires, Badkameraccessoires , Badscherm , Broodtrommel , Haken , Kaart , Kerstdecoratie , Plinten , Schatkist , Tafelkleed , Woonaccessoires , Zaklamp , Afzuigkap , Babywieg , Bakvormen , Bank , Banken  , Hoekbank , Leren bank , Slaapbank , ZItbanken , Barbecue , Barkrukken , Bedden  , Babybed , Boxspring , Eenpersoonsbed , Hemelbed , Hoogslaper , Kinderbed , Luchtbed , Opklapbed , Stapelbed , Tienerbed , tweepersoonsbed , Behang  , Fotobehang , Glasvezelbehang , Bestek , Bidon , Bloemen  , Bloembakken , Boeken , Brievenbus , Buitenjaloezieën, Cadeaus  , Huwelijkscadeau , Verjaardagscadeau , Canvas  , Foto op canvas , Containers , Dekbedden  , Dekbedovertrek , Doeken  , Handdoeken , Dressoir , Droogrek , Eethoek , Espresso , Fleece deken , Fontein , Fotolijsten ,  Digitale fotolijst, Fotocollage , Passe-partout , Gereedschap , Glazen,  Gordijnen, Douchegordijn , Gordijnroede , Jaloezieën , Kant en klare gordijnen , Lamellen , Plisse gordijn , Rolgordijnen , Vouwgordijnen , HiFi, Hoezen , Houten vloeren , Jassen  , Badjas , Kimono ,  Jurken  , Trouwjurken , Kamerscherm , Kapstok , Kasten  , Apothekerskast, Badkamerkast , Buffetkast , Garderobekasten , Inloopkast , Keukenkasten , Kledingkast , Kubus kast , Schoenenkast , Sieradenkast , Slaapkamerkasten  , Nachtkastje , TV kast , Woonkamer kasten , Keukenapparatuur , Keukenmachine  ,  Theemachine, Keukenmolen  , Koffiemolen , Klokken  , Stopwatch , Wandklok , Wekker , Koelkast , Koffer , Koffiezetapparaat , Kussens , Lampen , Bedlamp , Booglamp , Daglichtlamp , Halogeenlampen , Hanglampen , Kroonluchter , Lampenkappen , Lantaarn , LED-Lampen , Pendellampen , Plafondlampen , Staande lampen , Tafellampen , Vloerlampen, Wandlampen, Woonkamer lampen , Lichten , Magnetron , Mat  , Badmatten , Matrassen  , Matras 140×200 , Melkopschuimer , Memobord , Mixer  , Handmixer , Mutsen , Naaimachine , Net , Notenkraker , Opbergdozen , Papiermand , Paraplu , Parasols , Plaid , Planten , Poppenhuis , Portemonnee , Prikbord , Raamdecoratie , Rolluiken , Rugzak , Schoenen  , Kinderschoenen , Schoolbord , Snelkookpan , Speelgoed , Spiegel , Standaard  , Muziekstandaard , Stoelen  , Bureaustoelen , Chaise longue , Clubfauteuil , Eetkamerstoelen , Keukenstoelen , Kinderstoel , Klapstoelen , Relaxfauteuil , Schommelstoel , TV stoel , Zitzak, Stoffen, strijkplank , Tafels  , Balkontafel , Bartafel , Bijzettafel , Eetkamertafel , Eettafel, Kaptafel, Keukentafel, Salontafel, Tafelzeil , Tuintafel , Woonkamer tafels , Tapijten , Tassen  , Katoenen tassen , Koeltas , Leren tas , Make-up tasje , Reistas, Sporttas , Strandtas , Winkeltassen , Theepot , Toilet , TV – De televisie , Verlichting , Buitenverlichting , Kerstverlichting , LED-verlichting, Plafondverlichting, Spiegelverlichting , Terrasverlichting , Tuinverlichting , Vuurkorf , Wanddecoratie , Wandplank, Wasmand, Wastafel, Wijnrek, Wok, Zeep en zout. 


Je ziet dat het assortiment zeer goed is. 


Klachten, tips en complimenten over Westwing

Heb je een klacht over dit bedrijf? Dan is het goed om dit te melden. Het kan via de site, de mail en natuurlijk ook via de telefoon. Het is dan mogelijk voor ze om een oplossing te vinden voor het probleem. Laat je na je klachtafwikkeling op onze site nog een bericht achter?


Heb jij ervaring met Westwing? 

Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van een bedrijf? Wat vinden anderen van dit bedrijf? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op NederlandRreview.nl.


Wil je lid worden van Westwing om toegang te krijgen tot de sales in de online woonwinkel? Lees dan eerst de ervaringen van leden: is het de moeite waard?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (18)

Clothing cabinet

Ordered a clothing cabinet in February 2023. Original delivery date of April was not met, delayed a few weeks without clarity on exact delivery date. In the meanwhile, they reduced the price. When delivery finally happened in May, it was delivered incorrectly. They delivered two right-halves of the cabinet and the shelves were in the wrong colour. Sending new parts took again a few weeks with many broken promises on delivery dates. We were expecting a baby and really wanted to finish the baby room, but that did not trigger any understanding at their customer service, even after tens of emails. When we could finally finished the cabinet a few weeks later, we found out the pre-constructed drawer was delivered broken. Again, correcting this took many emails, broken promises and weeks of waiting. All in all, we got a very small discount, not in line with all the hassle and hours spent trying to explain ourselves to their customer service (seems to be offshore workforce of students). Quality of cabinet is mediocre too, screws cannot be tightened and wood is already bending after 3 months. Tip, don’t order at Westwing. It will save you much frustration and time. Mediocre quality and very bad service. This was our second Westwing order ever, and NEVER AGAIN. Both orders had issues.

D

Dick de Leeuw

22-10-2023

0

the sofa is started to have pilling after 1 year.

Awful customer service. the fabric of the sofa started to have pilling after 1 year. they asked me a lot of questions and pictures when I reported it. At the end, the feedback was like "we trust our fabric, it was tested a lot of times, and the reason of pilling might be pets". how did you come to that result? they even don't know if I have pets or not. they suggested to use razor to shave the sofa to get rid of the pilling. I also did how they proposed, and it didn't work of course because the sofa is defected. I want to put in the bin the sofa that I spent huge many for it. They are not willing to help and accept their fault at all. I hope that review will guide for people to avoid shopping from Westwing.

S

Servet

04-10-2023

0

Zitkussens

Bestelling geplaatst, na 2 weken niks ontvangen contact opgenomen, Westwing ging het bekijken wat er was verkeerd gelopen. Na bijna een maand wachten kreeg ik deze melding, "Helaas heeft onze logistieke afdeling uw bestelling niet kunnen traceren. Daarom hebben we direct het aankoopbedrag naar u teruggeboekt." Volgens mij werd het artikel gewoonweg niet verstuurd, want mijn schoonouders hebben net dezelfde kussens besteld en die hebben ze ook niet ontvangen. 1 tip: niet bestellen bij Westwing, want je koopt lucht!

F

Frederik

06-02-2023

0

Spulletjes

Hebbin december 2021 order geplaatst en betaald tot op heden nog steeds?!. niks ontvangen. Zou wep graag een reactie willen.

L

Linda Brekveld

19-03-2022

0

bestelling donzendekbedden

Ronduit misleid door Westwing om dekbedden aan te bieden van topkwaliteit, waarna niet alleen niet het betaalde aantal donzen werd geleverd maar ook donzen van aanzienlijk slechtere kwaliteit. Hier werd geen woord aan gewijd. Ondanks verzoeken om oplossing, werd niet een oplossing geboden

M

Mirjam Carp

24-02-2022

0

Bouclé kruk

Zeer ontevreden over de klantenservice en vooral de levering van Westwing. Op 13 oktober een kruk besteld waarvan de levertijd 2-3 weken was. Na bijna een maand contact opgenomen met de klantenservice nadat ik geen enkele vorm van informatie had gekregen over de levering hoewel mijn bestelling wel bevestigd was. Ik kreeg bericht terug dat het artikel nooit in hun magazijn aangekomen was en ze wisten niet wanneer het geleverd zou worden. Dit verhaal heb ik van meerdere medewerkers gekregen totdat ze eindelijk mailden met het bericht dat mijn bestelling half december geleverd zou worden, ondertussen 8 weken nadat ik mijn bestelling geplaatst had. De meest recent afgesproken levertijd was dan ook 7 december. Dit is inmiddels ook alweer een week geleden en ik kreeg zojuist bericht dat mijn bestelling nog steeds niet in hun magazijn is aangekomen. De nieuwe levertijd is 15 januari. In het bericht kreeg wederom geen enkele vorm van excuses voor de vertraging. De totale levertijd ging dus van 2-3 weken naar ruim 12 weken. Ik ben erg teleurgesteld want verheugde me op mijn nieuwe kruk, deze ervaring heeft dat redelijk verpest.

A

Anna Meijer

15-12-2021

0

Vloerkleed

sdvgbff

L

Liz

28-07-2021

0

2 planten

Altijd erg tevreden geweest tot nu. Twee planten besteld die de levering waarschijnlijk niet zullen overleven. Takken afgebroken en voor transport te weinig water gehad. Terugsturen niet mogelijk, aangeboden compensatie een lachertje. Maw als bij Westwing iets niet helemaal goed verloopt is klant geen koning.

R

R. v.d. Boom

21-04-2021

0

Bank Rolf benz

Service bij westwing is er niet. Onze bank van Rolf Benz na 1.5 Jr zit de rugleuning los. Rolf Benz roept dat is de schuld van de klant bewijs maar dat het onze schild is. Dus garantie van westwing en rolf benz stelt niks voor. Ze komen ook niet met een oplossing.

M

Marcel Verschoor

13-03-2021

0

Sofabed

The customer service personnel is very rude and unprofessional. I invited my husband to register the website, after seeing their advertisement of Friend inviting and 25 eur voucher event. But I didn't know that you cannot invite people who live at the same address as you, which you can only find the relevant information after clicking several times and read all condition on the website. But anyway, I find it unnecessary to keep my account if I cannot receive any voucher, so I asked for deleting my account. In the email communications, the Westwing personnel is using the word "husband" in a "", even though I am sure he has not done any fact check, but just using this expression purely based on assumption. I got offended a lot, being treated as if I am cheating. Moreover, westwing has not sent any voucher, when I invited my mother in law, whose address is different from us. Based on my own true experience with westwing, I could absolutely conclude that Westwing is misguiding in their commercials, and using the Friend inviting and voucher to attract people to register, but not always keeping the promises of offering the vouchers, only sending vouchers "when they assume it is ok".

J

JJ

11-02-2021

0

Hoekbank en TV-meubel

Nog nooit in mijn hele leven zo'n vreselijke ervaring gehad met orders als bij Westwing. Twee losse orders onafhankelijk van elkaar geplaatst. 7 weken levertijd op de bank, 7 werkdagen op het TV-meubel. Beiden met VIJF weken vertraagd, vanwege problemen met leveranciers en beschadigde producten. Ik werd hier niet van op de hoogte gesteld. Pas toen ik vroeg waar mijn meubels bleven op het moment dat ze geleverd moesten worden kreeg ik dit antwoord. Ik héél veel pro-actief mailen en bellen met de klantenservice, want zelf kwamen ze niet met het initiatief om me op de hoogte te houden van de status van de orders. Een tegemoetkoming? HO maar. Zodra ik de bank wilde annuleren hoorde ik niks meer van ze. Ineens lag de bank al bij PostNL terwijl hij eerst niet leverbaar was. Het verhaal wat ze geven klopt dus van geen kant. In mijn account stond nog steeds dat deze nog niet verzonden was en over vijf weken pas zou binnenkomen. Alsnog de bank geannuleerd, en nu wacht ik maar af of dat TV-meubel uberhaupt arriveert. Voor het fortuin dat je hier neerlegt moet je op zijn minst een goede service kunnen verwachten, en dat is dus absoluut NIET zo. Walgelijke praktijken. Kortom: Nooit. Meer.

V

Vivian Driesen

16-10-2020

0

Zes eetkamerstoelen

Prachtige stoelen en zoals op de site gezegd: binnen een week in huis voor een mooie prijs! Ik ben heel tevreden.

J

Jolanda Romeijn

26-04-2020

0

Prijzen

Westwing is een leuke site maar de prijzen zijn niet normaal. Bv vandaag 29-12-2018. Handgemaakte items uit spanje. 2 opber boxen van 145euro voor 94euro. Deze exxact dezelfde heb ik voor 2 stuks gekocht voor 21 euro bij de kwantum. Dit soort voorbeelden zie ik nu dagelijks. Mocht je iets leuks zien, loont het de moeite het product te google. Hoogstwaarschijnlijk vind je het ergens anders veel goedkoper. Jammer westwing,

J

Joyce albers

29-12-2018

0

Slechte ervaring...

Slechte ervaring… In november een tafel via Westwing besteld. Deze zou eind november – begin december komen, totdat we hoorden dat er wat vertraging was. Vanwege de vertraging kregen we een tegoedbon. Tot zo ver alles netjes. Alleen bleek het dat de tafel nog een aantal keer werd vertraagd wat erin resulteert dat we nu al 2 maanden wachten op onze tafel, terwijl we hiervoor betaald hebben. Er is ons al 2 keer gegarandeerd dat de tafel zou komen. De vorige keer lukte het niet en ook nu weer lijkt het niet te gaan lukken. Niet blij hiermee en Westwing lijkt niet de moeite te doen om alsnog die tafel snel hierheen te krijgen. Hele slechte ervaring…

A

Arne

16-01-2018

0

Jammer van de misleiding

Jammer genoeg al een paar keer moeten vaststellen dat hun 'adviesprijs' (de zogezegde originele prijs) wat met de natte vinger genomen is. Ze vermelden nooit de merken van de spullen die ze verkopen, maar als je wat slim met google search overweg kan, kom je al snel bij het originele product uit. Bij alle producten die ik nagetrokken heb, is de verkoopprijs van Westwing dezelfde (of hoger) als die op andere 'normale' webshops. Maar je hebt natuurlijk wel het idee dat je veel bespaart, waardoor je meer producten zal kopen. Ik zou het niet direct 'boerenbedrog' noemen, maar echt proper is het ook niet. Geen idee of dit altijd zo geweest is bij Westwing, of pas de laatste jaren nu ze zien dat ze eigenlijk alles tegen elke prijs verkocht krijgen als ze je maar wijsmaken wat de 'originele' prijs is. Opletten dus, ik koop er alvast niet meer. En daarnaast, levertijd is enorm lang, dus als je dan toch volle pot betaalt mag het ook vooruit gaan.

M

M.O.

22-07-2017

1

Bijzondere spullen voor in huis

Bijzondere meubels trekken al sinds jaar en dag mijn aandacht. Vandaar dat het interieur van mijn woning op zijn zachtst gezegd extravagant te noemen is. Ik ben niet iemand die een doorsnee hoekbank in zijn kamer wil. Nee, ik wil iets bijzonders en daarvoor shop ik geregeld bij Westwing. Het meubilair dat ze hier verkopen is echt heel erg bijzonder en zul je niet snel ergens anders vinden. Nadeel: je betaalt er dan ook fors voor. Soms is de prijs ook wel eens iets té hoog en dan laat ik het maar voor wat het is. Verder wel zeer te spreken over de vriendelijke en behulpzame medewerkers en de levering.

J

Julius van Daelen

23-03-2017

0

Leuke aanbiedingen op gebied van interieur

Ik durf van mezelf te zeggen dat ik een niet-alledaags interieur heb in mijn woning, maar dat vind ik juist zo leuk. Veel mensen kopen hun spullen bij bijvoorbeeld IKEA, maar ik koop liever wat bij Westwing. Op deze website staan bijzondere aanbiedingen met betrekking tot producten om je woning mee in te richten. De spullen die ze verkopen zijn, dankzij de kortingen, gewoon betaalbaar. Producten worden keurig thuis afgeleverd, heb nog nooit problemen gehad met de leveringen of het bestellen. Nadeel: Je moet je wel inschrijven als lid, waardoor je ook telkens reclame krijgt.

G

gast

01-02-2017

0

inschrijven niet de moeite waard

had me ingeschreven voor de speciale kortingen voor leden, maar ik vind er niks aan. Niet bijzonder, geen goede aanbiedingen. Jammer, want zag er veelbelovend uit.

J

José Lientjes

02-10-2016

0