Wave by M line

10

Bestellen

8

Service

8

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Wave by M line

Het aanschaffen van een matras is iets om goed over na te denken. Ten eerste is het meestal een grote uitgave. Daarnaast is het toch iets dat je dagelijks gebruikt en dat best een impact kan hebben op jouw leven. Immers, een goede (of slechte!) nachtrust kan je dag bepalen. Lees daarom reviews van klanten voordat je overgaat op de aanschaf van een matras. Hoe beoordelen de klanten van Wave by M line de matrassen van dit bedrijf? Lees hun reviews op NederlandReview!


Wat is M Line?

M Line is een bedrijf dat inzet op de verkoop van goede kwaliteit matrassen. De slogan 'Sleep Well. Move Better' is dan ook alom bekend van reclames. De matrassen staan er om bekend dat ook topsporters zeer tevreden zijn over de eigenschappen. Een van de matrassen die M Line verkoopt is de Wave by M Line.
 


Wat zijn de eigenschappen van matrassen van M Line?

De exclusieve eigenschappen van de M Line matrassen zijn met name de drukverlaging, een goede mobiliteit en ventilatie. De matrassen zijn gemaakt van visco-elastisch materiaal, oftewel: traagschuim. Dit materiaal vormt zich naar het lichaam, waardoor er in het gehele lichaam een drukverlaging is en dus ook goede ergonomische ondersteuning tijdens het slapen. Hierdoor is er ook een goede mobiliteit. Doordat de matrassen goed ondersteunen, is het bewegen en omdraaien gemakkelijk. Door de goede ventilatie gaat het matras lang mee en ontstaan er geen nare geurtjes.


Wat zijn de eigenschappen van Wave by M Line?

Een van de matrassen die M Line verkoopt, is het Wave by M Line matras. Naast de eigenschappen die eerder zijn vermeld, wordt dit matras gekenmerkt door de vier lagen waar het uit bestaat. Alle vier de lagen hebben verschillende eigenschappen, ze zijn bijvoorbeeld verschillend van hardheid. Ook is er een aparte anti-sliplaag. Het matras bestaat uit twee losse delen die op iedere zijde aan elkaar vast gemaakt kunnen worden. Hierdoor is ieder van de vier delen te gebruik als bovenste deel van het matras. Je kunt dus zelf bepalen welk deel van het matras het meest comfortabel is en dit ook afwisselen.


Voor wie is Wave by M line bedoeld?

De goede eigenschappen van de matrassen worden erkend door sporters en zorgprofessionals. Volgens Wave by M Line zijn de ervaringen van topsporters zo goed dat de matrassen inmiddels een begrip zijn geworden in de sportwereld. Daarnaast kiezen zorgverleners, zoals revalidatiecentra, ook voor de matrassen door de goede ergonomie.


Welke garanties heb je als koper van een matras bij M line?

M Line is zo overtuigd van de kwaliteit van de eigen producten, dat zij verschillende garanties afgeven. Ten eerste is er op het Wave by M Line matras 125 dagen omruilgarantie: 1-persoonsmatrassen mogen 125 dagen uitgeprobeerd worden om zo de kwaliteit goed te kunnen beoordelen. Daarnaast heb je als koper 10 jaar garantie op het matras zelf. Ook voor de kwaliteit worden garanties afgegeven: zo vermeldt de website dat testen van de TUV, LGA en het Ergonomie Instituut München garant staan voor de kwaliteit.


Hoe zijn de ervaringen van klanten met M line?

Nog belangrijker dan de garanties die M Line geeft, zijn de beoordelingen door gebruikers. De Consumentenbond is positief over de matrassen. Maar om echt een goed beeld van de kwaliteit te kunnen vormen, zijn gebruikerservaringen nodig. Wil je andere consumenten die op zoek zijn naar een passend nieuw matras helpen? Laat dan hier jouw beoordeling achter van het Wave by M Line matras met een review op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

fijn matras (Wave)

Ik slaap al jaren slecht. Weet niet of dat nu echt te maken heeft met mijn matras of bed, maar ik heb het nog niet geprobeerd om daar flink in te investeren. Ik ben student en geef mijn geld toch liever uit aan andere dingen ;). Maar iemand had mij Wave aangeraden en dat heb ik toen geprobeerd. Ook omdat het niet zo duur was als veel andere "goede" matrassen. Nou ik kan je vertellen dat het echt goed slaapt! Ligt een stuk beter dan het dunne matrasje dat ik nog uit mijn ouderlijk huis had meegenomen. Ik vond het ook wel handig eigenlijk dat je niet tussen heel veel matrassen hoef te kiezen, want dat vind ik altijd een beetje beangstigend ofzo en ik heb daar ook gewoon geen verstand van. Heb gekozen voor Wave (niet light) en kreeg die best snel in huis. Slaapt dus heerlijk dus ik hoef m niet terug te sturen. Blij mee!

N

Nina

07-02-2020

0