Vuurkorfwinkel.nl

6

Bestellen

2

Service

4.7

Prijs

3.3

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Vuurkorfwinkel.nl

Er zijn weinig dingen zo knus en gezellig als bij een vuurtje te zitten in de tuin. Wel een gecontroleerd vuurtje in een vuurkorf, tuinhaard of vuurschaal natuurlijk, want anders kun je beter actie ondernemen. Het geluid van het knappen van het hout of de kolen en de heerlijke geur werken voor veel mensen rustgevend. Of het nu op een tuinfeest op een mooie zomeravond of op een borrel bij heldere herfstnacht is, dat vuur is best aangenaam. Je kunt er voor kiezen om met vrienden of familie er omheen te gaan zitten, maar alleen is ook prima toeven. Met een boek of kijkend naar de dansende vlammen, terwijl er een kop thee naast je staat en de hond de nieuwe planten aan het uitgraven is.

Wie wordt jouw vlam?

Op het moment dat je besluit om een vuurplaatsje te maken in de achtertuin, begint het grote kiezen. Waar ga je voor? Wat past bij jou en in jouw tuin? Er zijn meerdere soorten en modellen verkrijgbaar:

*

De alom vertrouwde vuurkorf

*

Vuurschaal

*

Terrashaard

*

Tuinhaard

*

Houtkachel

*

Mexicaanse haard

*

Buitenhaard op gas of gashaard

*

Vuurtafel

Buiten koken

Als de mogelijkheid er is, is buiten koken, braden of een potje te pruttelen ook gezellig. Er zijn meerdere mogelijkheden dan de barbecue of buitenkeuken. Wat dacht je van een pizza oven, pruttelpot, rookoven, grip of bakplaat? Wel eens aan een driepoot gedacht? Dat is wel leuk als je je innerlijke Samwise Gamgee voelt opkomen en aardappels wilt koken!Vuur geen optie?

Helaas is vuur op een balkon niet altijd een goed idee, maar wellicht is een elektrische sfeerhaard binnen een mooie tweede? Er zijn ook versies die met een waternevel levensechte vlammen nabootsen. Maar als je dan per se een echt vuurtje wilt is een fakkel voor aan de railing heel misschien een ideetje. Hoewel een inbouwbrander waarschijnlijk veiliger is. Of anders een terrasverwarming of tafelheater als schrale troost die best welk lekker warm is. Je kunt dat haardhout altijd decoratief gebruiken.

Vurige reviews

Vuurkorfwinkel is een webshop die zich gespecialiseerd heeft in dit segment en de toebehoren die erbij komen kijken. Heb jij ervaring met deze webwinkel en wil je graag een beoordeling schrijven? Of ben je op zoek naar de meningen van consumenten voor jou? In beide gevallen heten wij je van harte welkom!


Lees hier de ervaringen van mensen voor jou. Wat hun mening? Hoe beoordelen zij de producten, kwaliteit en service? Lees of schrijf de reviews hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

elektrisch sfeervuur dimplex 425,00 euro

sfeervuur is defect binnen garantieperiode, defect gemeld bij vuurkorfwinkel en na enkele tel. vragen is bepaald dat transducer vervangen moet worden, daarna weer via mail bericht ontvangen dat het onderdeel niet onder garantie valt... terwijl dat niet vermeld wordt bij de garantie voorwaarden. Zeer zwakke service. Het was mijn eerste aankoop tevens de laatste keer.

G

gerry jansen

01-10-2020

0

terrasheater misleid!

Misleiding / oneerlijk zaken doen Alvorens bij vuurkorfwinkel een terrasverwarming te bestellen heb ik contact opgenomen met dit bedrijf. Via de e-mail heb ik gevraagd of de terrasverwarming compleet geleverd werd. Dit werd beaamd. Na de bestelling en betaling te hebben voltooid werd ik gebeld door dit bedrijf. Ik moest een slang twv. € 85,- nog kopen anders had ik geen garantie op de terrasverwarming. Ik voel me enorm misleid. Koop dus niet bij dit bedrijf als je van eerlijk zaken doen houdt.

R

Rene

10-07-2020

0

Beschadiging terrasopenhaard

We hebben van vuurkorfwinkl.nl een terrasopenhaard ontvangen welke we besteld hebben. Deze is op 3 plaatsen beschadigd. Als we hierover klagen beloven ze om te overleggen en ons de zelfde dag terug te bellen. We wachten nog steeds. ????????????????????????

H

H.W. de Jongh

24-05-2019

1