Vloerkledenloods

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Vloerkledenloods

Wil jij een nieuw vloerkleed bestellen? Dan is de Vloerkledenloods wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze onderneming. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Vloerkledenloods?


Via Vloerkledenloods kunnen vloerkleden besteld worden. Op vloerkledenloods.nl wordt een groot assortiment aangeboden. Het aanbod is afgestemd op de huidige trends en laatste ontwikkelingen. Het bedrijf achter deze webshop is in 2013 opgestart. Eerst gebeurde het gehele proces van bestellen tot meegeven aan de koerier vanuit huis. Al snel werd duidelijk dat dit geen doen meer was. Dit zorgde ervoor dat er spoedig een bedrijfspand kwam. Nadat de eerste werknemers waren aangenomen kwamen ze tot de conclusie dat er een groter pand nodig was. Er werd intrede gedaan in een nieuw groot pand. In het gebouw was ruimte voor de voorraad en een winkel waar je kunt kijken.


Bestellen en betalen


Een online bestelling is binnen een aantal stappen te realiseren. Nadat er betaald is zal een order definitief gemaakt worden. Je ontvangt dan per e-mail een bestelbevestiging. Orders die voor 17:00 uur worden geplaatst, zullen dezelfde dag nog verwerkt en verstuurd worden. Voorwaarde is wel dat het item op voorraad is. Heb je de bevestiging van je bestelling niet ontvangen? Neem dan een kijkje in je spambox. Als daar ook niks is binnengekomen word je geacht een mail te sturen aan de klantenservice.


Leveringsinformatie


Orders die op werkdagen worden verwerkt, worden in de regel de volgende werkdag geleverd. Dit geldt overigens niet voor de zondag. Deze dag is hiervan uitgesloten. Bij op maat gemaakte artikelen kan het wat langer duren voordat de bestelling wordt bezorgd. Tijdens het bestelproces kan er een datum aangegeven worden waarop je iets wilt ontvangen. Het kan gebeuren dat je niet thuis bent op het leveringsmoment. Er wordt dan een briefje in de brievenbus gedaan. Daarop is te lezen hoe je het pakket alsnog in je bezit kunt krijgen.


Retourneren


Wil je afzien van de aankoop? Dan is het net als bij andere online shops mogelijk om een retour in gang te zetten. Je kunt dan gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit kun je doen binnen 14 dagen nadat je jouw bestelling fysiek hebt ontvangen. Je hoeft dan geen reden door te geven waarom je iets terugstuurt. Nadat je een retour hebt aangemeld heb je nog 2 weken de tijd om iets daadwerkelijk terug te sturen. Hou bij het doorgeven van retourneringen altijd je ordernummer bij de hand. Ze willen ook graag het factuuradres weten. Niet alle artikelen kunnen geretourneerd worden. Welke dit zijn kun je op de retourpagina lezen.


Klachtenregeling


Er kan altijd wel eens ontevredenheid ontstaan. Soms wil je op die momenten zelfs een klacht indienen. Dit behoort bij deze organisatie tot de mogelijkheden. Alle klachten worden behandeld volgens een vooraf bekend gemaakte klachtenprocedure. Zowel de koper als verkoper zullen zich aan de regels uit deze procedure moeten houden. Klachten moeten op tijd, volledig en duidelijk worden aangegeven. De verwerkingstijd per klacht is 2 weken. Soms is er langer de tijd nodig. Je zal hier dan van op de hoogte worden gebracht. Uiteindelijk wordt er een oplossing voorgesteld. Als je je hier niet in kunt vinden ontstaat er een geschil welke vatbaar is voor de geschillenregeling. Sinds een aantal jaar kunnen klachten eveneens gedeponeerd worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Vloerkledenloods? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke producten heb jij hier besteld? Ben je tevreden over de kwaliteit en prijzen? Wat vond je van de service? We waarderen het enorm als je je visie deelt via een review op deze pagina. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)