Vliegenvangers.nl

10

Bestellen

7.3

Service

7.3

Prijs

8.7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Vliegenvangers.nl

Wanneer het weer zomer wordt heeft iedereen er helaas last van. Je zet de ramen en deuren lekker open en voor je het weet heb je vliegen, muggen en ander ongewenst gedierte in je huis. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf, daarvoor kun je terecht bij Vliegenvangers.nl. Wat de ervaring van anderen is met deze webshop lees je hier.


Over Vliegenvangers.nl

Vliegenvangers.nl is een webshop die zich met name gespecialiseerd heeft in het aanbieden van producten om de overlast van vliegen te bestrijden, maar je kunt bij hen ook terecht voor het bestrijden van wespen, muggen en ander ongedierte. Het bedrijf zit onder de naam EBM Trading BV in Almere, en je kunt bij hen betalen door middel van iDeal, Paypal, Creditcard, onder Rembours (+ € 8,00 extra kosten)  of door een vooruitbetaling via een overboeking. Wanneer je voor 15.00 uur besteld op een werkdag, wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Er geldt een minimumbestelwaarde van € 10,00 excl. btw. Voor verzendingen tot € 99,- moet je € 4,99 verzendkosten betalen. 
Diensten

Informatie: Naast de verkoop van allerlei bestrijdingsmaterialen van vliegen en ander ongedierte, kun je op de site veel informatie vinden over de verschillende soorten vliegen en wat de nadelen van vliegenoverlast zijn. Zo brengen vliegen ziektes over doordat zij onder andere in contact komen met uitwerpselen van dieren. Daardoor kan de huisvlieg ziektes en parasieten als tyfus en parasitaire wormen overbrengen. Dit komt onder andere in voedsel terecht. Ook zijn niet alle manieren van bestrijding overal toepasbaar. In professionele keukens zijn specifieke maatregelen nodig bijvoorbeeld. 


Producten:

Wanneer er overlast is door vliegen kan dit op allerlei manieren aangepakt worden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vliegenvanger of een vliegenlamp. De bekendste is de blauwe vliegenlamp, een elektrische vliegenvanger die voorzien is van blauw licht waardoor vliegen, maar ook wespen, muggen, fruitvliegjes, etc. worden aangetrokken. Een vliegenlamp is er in verschillende uitvoeringen, met een aanzuigsysteem, een hoogspanningssysteem of een kleefplaatsysteem. Maar er zijn nog meer dingen die je kunt toepassen om vliegen te bestrijden zoals bijvoorbeeld een elektrische vliegenmepper. Voor iedere ruimte en situatie kun je in de webshop een bestrijdingsmanier vinden.


Overige producten:

In de webshop vind je nog veel meer producten voor de bestrijding van vliegen, muggen, wespen, mollen, kakkerlakken, mieren, motten, ratten, spinnen, vlooien en muizen.


Klachten

Als klant kun je een overeenkomst tot aankoop van een product tijdens de bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De webshop mag vragen naar de reden, maar je bent niet verplicht tot antwoorden. Eventuele klachten moeten volledig en duidelijk omschreven ingediend worden bij de webshop, zodra je als klant een gebrek hebt geconstateerd. Deze wordt binnen een termijn van 14 dagen beantwoord. 


Laat ook jouw review achter

Hier op NederlandReview willen wij graag weten wat jouw ervaring met deze webshop en de producten die zij verkopen zijn. Werken ze goed, en werd het bestelde artikel op tijd geleverd? Alle ervaring is welkom, of dit nu positief of negatief was, zo helpen wij elkaar! 


Met de producten van Vliegenvangers.nl snel van je ongedierte zoals vliegen, muggen en mieren af? Of is de ervaring anders? Lees er hier alles over!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Electrische vliegenmepper

Bestellen was heel makkelijk, track en trace werd al snel verzonden. Bij het uitpakken bleek er een manco te zijn. Foutjes kunnen altijd gebeuren, dus mailtje gestuurd en binnen 3 uur was het helemaal geregeld. Top klantenservice.

M

M Jorissen

29-07-2023

0

Vliegenvanger HV16

Waardeloos dat je verzendkosten moet betalen bij retourneren. Is ook bijna niet te vinden als je iets retourneert. Dat zie je nergens en mag volgens mij geeneens. Reden voor mij is dat ik daar nooit meer iets bestel.

S

Sunshine455

24-07-2021

0

Eindelijk van die vliegen af

Ieder jaar opnieuw word ik er weer helemaal gek van. Al die rotvliegen. Begrijp me goed: ik houd van de natuur en ik ben graag buiten, maar van al die vliegen wordt een mens gewoon helemaal gek. Daarom bestel ik regelmatig producten bij vliegenvangers.nl. Op deze website vind ik alles wat ik nodig heb om die rotbeesten uit mijn tuin te houden. Zo kan ik tenminste ongestoord genieten. Ik ben bijzonder tevreden over deze webshop. Dit komt met name door het ruime assortiment aan producten dat ze hebben en ze zorgen er voor dat je bestelling gewoon snel in huis is. Als je vragen hebt dan kun je die altijd stellen en die worden dan ook gewoon duidelijk beantwoord. Als je die vliegen uit je tuin wilt hebben, dan is dit echt een bedrijf waar je wat aan hebt. Overigens leveren ze ook producten voor binnenshuis. Dus doe je zelf een lol en bespaar je de overlast.

M

Maas Smolders

31-01-2018

0