Verlicht Meubilair

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Verlicht Meubilair

Interesse in verlichte meubels of objecten, maar totaal onbekend met het bedrijf? Gelukkig zijn er reviews van ervaringen geschreven door eerdere consumenten. Daarin geven zij niet alleen hun mening, maar ook een beoordeling. Zo weet jij met wie je in zee gaat. En kom daarna gerust nog eens terug om zelf een recensie te schrijven.

Praktisch denken

Niet iedereen houdt van duidelijk zichtbare lampen. Als je voorkeur naar strak en weggewerkt uitgaat, kom er hooguit een lichtbundel ergens achter vandaan, maar meer dan dat ook niet. De spots of verlichting zelf is buiten beeld. Het geeft een moderne, futuristische en cleane look aan een interieur.

Het lichtje van binnenuit

Sinds een aantal jaar is het ook mogelijk om producten voor in huis te kopen waar al verlichting in verwerkt is. Het object geeft daardoor zelf licht. Functie en design zijn als het ware versmolten. Je ziet dit nog wel eens in hotels, discotheken, kantoren, bars en op evenementen. Het zijn ware eye catchers en sfeerbepalend. Maar het is toch ook schitterend, zo’n loungehoek met tafels, stoelen, kubussen en plantenbakken die daar in diverse kleuren staan te stralen! En dan met die geweldige objecten als hanglampen en staande lampen!

Met zulke barmeubels, zou je zelf bijna de horeca in gaan of je bestaande kroeg omtoveren. Kan nog zonder schuldgevoel ook, want het is zo goed als allemaal energiebesparend en LED. Een goed excuus is dat het een investering is voor de plek waar je het neer gaat zetten, want de verlichtingskleur is instelbaar en dus ook de sfeer van de locatie. Leuk met thema-avonden! En komen daar kinderen bij kijken? Prima, dan haal je gewoon de bollen te voorschijn. Zijn ze vast uren zoet mee en ze kijken hun ogen uit! Of je nu alcohol of fris in die drankkoelers zet, maak ook niet zoveel uit.Verlicht meubilair

Deze webshop in design meubels en objecten met decoratieve verlichting uit Zwolle. Hun assortiment beslaat van zitelement en tafel tot bardeel en decoratie. Alles met verlichting. Ze voeren merken zoals Elho, Feek, Kunstlicht, Vondom, Slide, Moree, Qui est Paul, PlusT Collection, Metalarte, Atesta, Smart and Green, Dark, Next, Serralunga, Extremis en MyYour.

Dit bedrijf levert aan zowel bedrijven als particulieren. Voor vragen kan er telefonisch contact opgenomen worden tijdens kantooruren of het contactformulier op de website ingevuld worden.

Laat jouw licht hier schijnen

Als jij al ervaring hebt met dit bedrijf, zowel voor jezelf als professioneel, schrijf dan vandaag nog een recensie waarin jij jouw mening verkondigt en zowel het bedrijf als de producten beoordeelt. Zo help je de consumenten na jou, die op zoek zijn naar reviews van de mensen die hen voor gingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)