TuinPoster.nl

9.1
9.6

Bestellen

8.9

Service

8.5

Prijs

9.3

Levering

86.7%

Zou hier weer kopen

TuinPoster.nl

Heb je een muurtje of een schutting die er niet zo goed uitziet of wil je gewoon iets met meer kleur toevoegen aan je tuin? Dan is een tuinposter daar zeer geschikt voor en die vind je op Tuinposter.nl! Wat klanten vinden van de service en het aanbod van Tuinposter.nllees je hier op NederlandReview
Heb je zelf ervaring met Tuinposter.nl? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het maken van een beslissing. 

Over Tuinposter.nl

Tuinposter.nl werd in 2004 opgericht door het bedrijf Dtp Studio Schuurman uit Nederland. Ze zijn pioniers in het produceren van tuinposters. Door hun jarenlange ervaring hebben ze alle materialen en benodigdheden al goed kunnen testen in alle seizoenen en weersomstandigheden, daarom ben je zeker dat je tuinposter van kwaliteit is als je die bestelt bij Tuinposter.nl. De materialen die ze gebruiken zijn duurzaam én kleurvast. Tuinposter.nl biedt 3 jaar kleurgarantie. Het bedrijf kan een tuinposter produceren op elke gewenste afmeting, tot op een centimeter nauwkeurig. Ze maken ook gebruik van een niet-reflecterend doek zodat je nog steeds het beste resultaat hebt op een zeer zonnige dag in de zomer.  


Diensten van Tuinposter.nl

Bij Tuinposter.nl kan je je tuinmuur aankleden! Je kan kiezen voor een leuke foto uit hun fotobibliotheek of je kan ook zelf een afbeelding insturen zodat de door jou gemaakte foto in het groot kom te hangen op je muur in de tuin. In de fotobibliotheek kan je onder andere kiezen uit bossen, bomen en parken, vlinders, Japanse tuinen, panorama's, Boeddhabeelden, tropische foto's en nog veel meer. Ze kunnen je afbeelding op elk formaatdrukken. De poster komen met een ophangsysteem zodat je geen schroeven of hout ziet. Je kan er ook voor kiezen om je poster te omlijsten met bamboe. 

Vragen of klachten voor Tuinposter.nl

Heb je vragen of een klacht over Tuinposter.nl? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon en een online contactformulier. Tuinposter.nl heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  

Schrijf je eigen review!

Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring ismet tuinposter.nl?Heb je er een goede deal kunnen scoren? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Tuinposter.nl. Op die manier help je anderen bij het maken van een beslissing! 

Ben je van plan om een poster te bestellen bij Tuinposter.nl? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op NederlandReview! Op de site vind je betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om een aankoop te doen bij een bedrijf dat je niet zo goed kent? Of wil je een reis boeken bij een organisatie waar je nog nooit van gehoord hebt? Zoek het dan eerst even ervaringen op, op NederlandReview! 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (15)

Anderen bekeken ook

close

TuinPoster.nl

Vergelijk reviews en bekijk TuinPoster.nl