Tuinkussenshop.nl | Bogaart Tuinmeubelen

9

Bestellen

10

Service

9

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Tuinkussenshop.nl | Bogaart Tuinmeubelen

Je tuin kan er nog zo mooi uitzien, zonder de juiste tuinmeubelen kun je er niet optimaal van genieten. Je wilt toch een plek om te zitten of buiten te eten. Tuinkussenshop.nl kan je van wat kussens voorzien zodat die tuinstoelen ineens een stuk comfortabeler worden. Maar hoe prettig zullen die bankkussens nou eigenlijk zitten of liggen? Zullen ze lang meegaan of zijn ze al snel kapot? Zal de bezorgservice van Tuinkussenshop.nl al snel komen opdagen met je nieuwe ligbedkussen of tafelkleed? En hoe zal de klantenservice van Tuinkussenshop.nl reageren als er iets mis blijkt te zijn met je sierkussen of zitkussen? Alleen mensen die al tuinkussens van Tuinkussenshop.nl in de tuin hebben liggen kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat deze tuinliefhebbers nou eigenlijk van Tuinkussenshop.nl vinden. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat je als klant van Tuinkussenshop.nl kunt verwachten.


Over Tuinkussenshop.nl

Tuinkussenshop.nl is een woonwinkel die tuinkussens aanbiedt. Ze zijn een onderdeel van Bogaart Tuinmeubelen, een bedrijf dat zich helemaal op tuinen en tuinmeubelen richt. Ze geloven dat je nou eenmaal net wat lekkerder op een tuinmeubel zit als er een passend tuinkussen overheen ligt. Een ander voordeel van een tuinkussen is dat het vaak warmteregulerend werkt. Een kussen is in de felle zon vaak wat koeler dan je tuinmeubel zelf. In de avond blijft het daarentegen vaak iets langer warm. Ook beschermd je tuinkussen je tuinmeubel zodat de tuinstoel of ligstoel iets langer meegaat. Tuinkussenshop.nl heeft een selectie aan tuinstoelkussens met een hoge of lage rug. Verder vind je in die categorie nog textileenkussens, all-weather outdoor kussens enzovoort. Hun categorie zitkussens bevat wickerkussens, Toscaanse kussens, stapelstoelkussens, hockerkussens, rotankussens en nog veel meer. Je kunt in hun winkel ook een selectie loungekussens aantreffen. Deze bestaat uit loungekussens en rugkussens in verschillende formaten. Ook bankkussens zijn in verschillende groottes te krijgen. Hun ligbedkussens zijn verkrijgbaar in dikke of dunne uitvoering. Dan zijn er nog wat sierkussens die je voor de sier kunt neerleggen op je tuinbank, tuinstoelen of ligbed. Mochten al die kussens niet passen, dan kun je eens kijken in hun afdeling overige maten voor kussens voor een relaxstoel, bear chair of andere afwijkende maat zitting. Naast tuinkussens heeft Tuinkussenshop.nl ook nog tafelkleden voor buiten zodat je in de tuin kunt eten of barbecueën.
Diensten van Tuinkussenshop.nl

De tuinkussens van Tuinkussenshop.nl zijn online te bestellen. Je kunt ze voor privédoeleinden bestellen of voor hun gespecialiseerde kussens voor de horeca gaan. In ieder geval zal de bezorgservice van Tuinkussenshop.nl de ligbedkussens of loungekussens netjes bij je huis, restaurant of hotel komen bezorgen. Ook heeft Tuinkussenshop.nl een klantenservice om je te helpen als je ergens mee zit.


Klachten, Complimenten en Tips voor Tuinkussenshop.nl

Zit jij ’s zomers al op zo’n zitkussen van Tuinkussenshop.nl? Ook als je er alleen wat sierkussens vandaan hebt horen wij graag alles over jouw ervaring met deze winkel voor tuinkussens. Hoe lekker liggen die loungekussens of ligbedkussens nou eigenlijk echt? Klopte de maat van hun tafelkleed eigenlijk wel? Bezorgde de bezorgservice van Tuinkussenshop.nl jouw bankkussen voor de zomer alweer voorbij was? En wat kun je ons vertellen over de klantenservice van Tuinkussenshop.nl? Schrijf je eigen Tuinkussenshop.nl review en laat ons weten hoe jij echt over deze tuinkussenwinkel denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

tuinkussen hoge rug

Snelle levering, betaalbaar en goede service als je een klacht hebt.

M

Moraal

28-07-2020

0

Zo kan het dus ook !

Zo kan het dus ook. Van de bestelde set kussens was er een type niet op voorraad. Even gechat met de klantenservice van Tuinkussens.nl,, die meteen belde met de fabrikant. Nog geen twee dagen later stond de koerier op de stoep met de hele bestelling. Dat is nou échte service.

C

Cees Vduger

18-05-2019

0