Tuincentrum Koeman

7.4

Bestellen

6.3

Service

7

Prijs

6.5

Levering

54.8%

Zou hier weer kopen

Tuincentrum Koeman

Je tuin kan een geweldige plek zijn om te relaxen en helemaal tot rust te komen. Je kan er passief van genieten door te zonnen in een tuinstoel of actief door in de tuin te werken en je planten te verzorgen. Maar eerst zal je moeten zorgen dat je tuin naar het zin is. Dus waar kun je de spullen vinden om dat voor elkaar te krijgen? Één tuincentrum wat bloembollen, planten en tuingereedschap verkoopt is Tuincentrum Koeman. Maar wat voor kwaliteit bloembollen zal deze winkel verkopen? Zullen hun bloemzadel wel groeien in de tuin? En wat voor een bezorgservice en klantenservice kan je van dit tuincentrum verwachten? De beste en misschien wel enige manier daarachter te komen is via reviews geschreven door klanten die al iets bij Tuincentrum Koeman hebben gekocht. Lees over hun ervaringen, meningen en andere nuttige opmerkingen om te zien of Tuincentrum Koeman een tuincentrum is wat bij jou en jouw tuin past.


Over Tuincentrum Koeman

Tuincentrum Koeman is een tuincentrum. Het initiatief voor het bedrijf is genomen voor Koeman Flowerbulbs. Bij Tuincentrum Koeman kun je alles vinden voor jouw tuin. Als je bijvoorbeeld bloemen wilt kweken kun je hun bloembollen eens proberen. Ze verkopen bloembollen van de meest uiteenlopende bloemen zoals Freesia, Lelie, Blauwe Druif, Anemoon, Narcissen, Begonia, Hyacinten, Amaryllis, Sneeuwklokjes, Tulpen, Iris, Cyclamen, en vele andere bloemen. Als je niet zo van bloemen houdt en liever iets nuttigers kweekt kun je eens kijken naar hun moestuin afdeling. Daar kun je zaden, planten en bollen vinden voor knoflook, basilicum, aardbeien, peterselie, uien, fruitbomen, aardappelen, wortel, sla, courgette, paprika en nog vele anderen. En hoe fijn is het om na de oogst je eigen gekweekte groenten en/of fruit te kunnen eten? Naast bollen en zaden verkopen ze ook een variëteit aan planten zoals kamerplanten, kruidenplanten, wintergroene planten, perkplanten, potplanten en haagplanten. Natuurlijk heb je ook wat spullen nodig om je planten, bloemen en bomen te verzorgen. Tuincentrum Koeman biedt plantenpotten, dierbenodigdheden, snoeischaren, grasmaaiers, takkenscharen, tuinhandschoenen en vele andere dingen die nuttig kunnen zijn om je tuin eens goed onder handen te nemen.



Ter inspiratie: Wat van de mooiste tuinen ter wereld.


Services of Tuincentrum Koeman

De scharen, bloembollen, planten en andere dingen die Tuincentrum Koeman aanbiedt kunnen besteld worden via hun website. Hun bezorgservice stuurt die dan naar je huis. Ze hebben ook een klantenservice om je te helpen in geval dat nodig is. Als je je email adres invult en lid wordt van hun email nieuwsbrief krijg je 5% korting op je volgende bestelling. Vergeet niet om een blik te werpen op hun aanbiedingen. Die kunnen je leuke kortingen opleveren.


Klachten, Complimenten en Tips voor Tuincentrum Koeman

Staan er in jouw tuin al bloembollen of planten van Tuincentrum Koeman? Misschien heb je wel een hele moestuin aangelegd vol met hun peterselieplanten, tomatenplanten, groentezaden en andere moestuin benodigdheden. In alle gevallen horen wij graag meer over jouw ervaring met dit tuin bedrijf. Hoe makkelijk kon je de bloemenzaden vinden waar je naar zocht? Zijn hun bloembollen opgekomen? Hoe handig is hun tuingereedschap? En wat kun je ons vertellen over hun bezorgservice en klantenservice? Plaats een review en vertel ons alles over Tuincentrum Koeman.


How goed zullen de bloemen van Tuincentrum Koeman staan in jouw tuin? Lees over hun bloembollen, tuingereedschap, planten, zaden en nog meer.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (84)

rozenstruiken

Volverwachting op 12-03-2024 drie rozen stuiken met zorg geplant. Ik heb de takken van de rozenstuiken stuk voor stuk. een cm na cm ingekort tot ik levend hout tegen kwam, dat gebeurde niet. Tot en met de wortel was de struik dood heb ze daarom maar weg gegooid. Van de 10% korting bij een nieuwe aankoop maak ik geen gebruik. dit is niet het juiste adres voor de aankoop van rozenstuiken, het is weg gegooid geld

H

h

09-06-2024

0

Borderpakket 6 planten

Heb hier een bestelling gedaan maar nooit ontvangen, geen bericht gekregen geregeld een mail gestuurd, maar nooit wat ontvangen. Waardeloos bedrijf, dus pas op !!

B

Bert ten Brinke

18-11-2023

0

Wanneer krijg ik mijn tulpen geleverd . Je kan niemand bereiken.

M

Marreel

03-11-2023

1

Bloembollen

Al jaren koop ik hier bloembollen. Prima bollen en komen mooi op. Dit jaar weer een partij besteld. Alleen er waren van de 100 narcissenbollen waren er vele rot. Kan een keer gebeuren. Veel mails. Moest zelfs bewijs leveren. Niets terug gehoord. Echt waardeloos.

M

Marcel venis

16-10-2023

0

Bloembollen

Voor 120euro aan bollen gekocht, nooit geleverd, geen reactie op mails en telefoon wordt nooit beantwoord. Oplichterij!

T

Thijs

13-10-2023

0

voorjaarsbloembollen

mijn bestelling werd intact geleverd binnen enkele dagen , de producten zijn van zeer goede kwaliteit!

L

LucMB

24-09-2023

1

bloembollen gekocht - nooit geleverd

Besteld, betaald, factuur grkregen. Via PostNl een e-mail met 'geleverd', doch nooit door iemand ontvangen. PostNl stuurt door naar Koeman, maar zij reageren niet op de tientallen mails en lange onbeantwoorde telefoons. De eerste 2 x nochtans geen problemen gehad, enkel gemerkt dat er heel veel bollen niet uitkomen (maar hier niet over geklaagd). Dit is frauduleus! Ik voel me opgelicht (is het nu door PostNl of door Koeman...)

N

nic

21-09-2023

1

Bloembollen

Snel geleverd. Ben tevreden met de ontvangen bestelling. De eerste keer dat we ze hier bestellen.

W

Westra

09-09-2023

0

Ik kocht 24 pakjes zaden en 3 bollen, prachtige bloemen

snelle levering, alles goed verpakt, ik raad winkelen ten zeerste aan, volledig professionele benadering van de klant ?❤️

J

JOANNA

04-09-2023

0

Tuinplanten

Voor € 25 2 Buddleja Davidil Tricolor besteld. Waren op sterven na dood en rijp voor de prullenbak Na foto's te hebben gestuurd, krijg ik dit als antwoord: "Ik heb antwoord gekregen van mijn collega's die zich bezighouden met de kwaliteit van de planten. Het is een normaal, natuurlijk verschijnsel dat planten na het vervoer tijd nodig hebben om te acclimatiseren. De plant lijkt op het oog misschien dood, maar als de wortels gezond zijn zal deze met wat tijd, water, zon en liefde waarschijnlijk mooi opbloeien." Een stuk plant met dode takken en bladeren "die moeten acclimatiseren" Belachelijk, dit is pure oplichterij van Koeman Flowerbulbs

05-07-2023

0

Tuinplanten

aterdag is de doos met planten eindelijk na 12. dagen aangekomen. Na totaal 3 keer te hebben moeten bellen. 1ste " sorry het is druk: 2 de " Uw order was niet actief" 3de " Uw order was er tussen door gevallen: Echter is het wat betreft de 3 planten "Bergamot planten" Is dat zeker met de "Rode Cambridge Scarlet" een plant die vermoedelijk uit de afvalcontainer is opgevist. een stukje plant van 2 cm met een bladje, te gek voor woorden dat jullie dit durven te versturen. De andere 2 Bergamont zijn niet veel beter, weliswaar met meer stengel en met 4 blaadjes, aan de randen bruin en bij de laatste bergamot zit vol witte schimmel op de bladeren. Na foto's te hebben gestuurd, krijg ik dit als antwoord: "Ik heb antwoord gekregen van mijn collega's die zich bezighouden met de kwaliteit van de planten. Het is een normaal, natuurlijk verschijnsel dat planten na het vervoer tijd nodig hebben om te acclimatiseren. De plant lijkt op het oog misschien dood, maar als de wortels gezond zijn zal deze met wat tijd, water, zon en liefde waarschijnlijk mooi opbloeien." EEN STUKJE PLANT VAN 2 CM "DIE MOET ACCLIMATISEREN" Belachelijk, dit is pure OPLICHTERIJ en dat noem zich een professioneel bedrijf OPLICHTER IS DIT BEDRIJF: Koeman Flowerbulbs

M

Martin Schaaf

12-06-2023

0

Borderpakket

Bestelling geplaatst en betaald, maar niet geleverd. Mails blijven onbeantwoord.

M

Moira

18-05-2023

0

Jasmijn

Tweede keer een bestelling geplaatst maar dit is ook direct de allerlaatste. Bestelling niet volledig geleverd en klantenservice lastig (maar enkele uren per dag) te bereiken. Daarnaast waren ongeveer 1/3 van de geleverde planten van een beroerde kwaliteit. Een aantal heb ik zelfs weg kunnen gooien omdat ze niet groeien. Ik zou deze shop heel snel voorbij lopen en misschien iets meer betalen, maar veel betere kwaliteit ontvangen.

H

Henk

18-05-2023

0

bloembollen

Al is het alleen al om het vooruitzien naar alle kleuren die zullen losknallen. Heb daarom een grote hoeveelheid aangeschaft, zodat er kleur is te over hoop ik!! Het pakket kwam op tijd, daar ligt het niet aan (-;

C

Carla Veen

09-05-2023

0

100% tevreden over mijn bestelling van planten en bollen. waarvoor mijn dank

T

Tonnie de Vries

05-04-2023

0

bloembollen

Zeer goede kwaliteit van bloembollen en een zeer correcte afhandeling. Echt een aanrader.

T

theo sannen

22-03-2023

0

Prima kwaliteit van bloembollen en altijd een correcte afhandeling

T

theo sannen

16-03-2023

0

groente zaden

Ik heb groente zaden besteld maar er zat 1 verkeerd zakje bij. Maar na 1 telefoontje en een mail werd het snel en correct opgelost.

T

Theo Beemsterboer

09-02-2023

0

Bloembollen

Meeste bloembollen zagen er goed uit. Klein deel was verdroogd of beschimmeld.

09-01-2023

0

planten en bloembollen

Ik heb al een aantal jaren bloembollen en planten bij Koeman gekocht. De laatste keer is de bestelling onvolledig geleverd. Proberen daar over te bellen lukt niet, niemand neemt de telefoon op. Tweemaal een mail gestuurd over dit probleem, maar geen antwoord gekregen. Je wordt verder gewoon dood gezwegen. Verkoop is blijkbaar belangrijker voor Koeman dan service. Jammer.

H

Henk Konings

15-12-2022

0