Tuinartikel Totaal

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Tuinartikel Totaal

Op zoek naar een plek waar je zowel jouw mening of ervaring kunt delen door middel van een beoordeling of waar je de reviews van anderen kunt lezen? Gefeliciteerd, je hebt hem bij deze gevonden!

Aangename finishing Touch

Een levendige tuin met mooie bloemen, planten, bomen en struiken is schitterend. Eventueel met passende bestrating als dat nodig is. Hoewel het grootste deel dan achter de rug is, is dan het moment voor de puntjes op de ‘i’. Denk daarbij aan die leuke tuinaccessoires of aangename tuinmeubelen om van al dat leven in je groene privé-oase te genieten. Ook komt dan het onderhoud aan je kleine paradijs om de hoek kijken, omdat je anders binnen no time een wildernis hebt.

Puur genieten

Hoewel het voor iedereen verschillend is waar hij of zij van geniet, zijn er een aantal dingen waar de meeste mensen het wel over eens zijn dat die op zijn minst fijn zijn om te hebben. Neem bijvoorbeeld die terrasverwarming of heater. Tenzij je al een tuinhaard hebt staan, is het vrij zeker dat je beneden een bepaalde temperatuur normaliter niet ‘gezellig en knus’ in de achtertuin gaat zitten. Een beschermhoes is dan overigens ook geen overbodige luxe, want anders roest je warmtebronnetje weg. Tuinverlichting is zowel mooi als functioneel, die barbecue gewoon gezellig en lekker. En misschien heb je dan wel geen moestuin, maar in een kas kun je ook dingen kweken. Een muurkas of patiokas neemt niet erg veel ruimte in, in verhouding tot een tuinkas.

Goed gewapend aan het onderhoud

Als je je tuin wilt houden zoals je het voor ogen had (en dat niet de woorden ‘oerwoud’ of ‘woekeren’ bevat), is onderhoud een noodzakelijk feit. Denk bijvoorbeeld aan bewatering, snoeien, maaien en harken. Daar heb je echt tuingereedschap en een tuinslang (haspel is dan ook wel handig, scheelt ergernissen) voor nodig. Bekende merken hierin zijn Gardena, Wolf Garten en Flymo. Maar als planten in potten staan, moet je naast het bijknippen en water geven ook denken aan bemesting. Er zijn vele soorten plantenvoeding, plantenmest, kalk, speciale grond, graszaad, etc. te vinden van bijvoorbeeld Ecostyle. Plantenbescherming tegen ongedierte zoals insecten (bladluis) en schimmels (meeldauw) kun je ook maar beter achter de hand hebben, want voor je het weet zit alles onder. Verder is een kweektafel en kweekpotten of kweekbakken wel verstandig met die kas, want alles groeit en bloeit daarin. Tot slot is er dan ook nog de winterafdekhoes of afdekvlies, om te voorkomen dat de flora-vriendjes doodvriezen in de winter.Vijver of waterornament

Een geplande plas water in de tuin is prachtig, maar er komt wel het een en ander bij kijken qua vijverartikelen. Om te beginnen is een vijverpomp praktisch. Dit hoeft niet per se een fonteinpomp te zijn, want het kan ook enkel bedoeld zijn om het water langs het waterfilter te pompen. Reinigen is wel raadzaam namelijk, net als beluchting, want zo hou je een vijver gezond. Eventuele vijververlichting laat meer leven zien.

Maar niet getreurd als het om wat voor rede dan ook niet mogelijk is, want dan is er altijd nog de optie van het waterornament. Zie je jezelf al zitten op die warme zomeravond met het rustgevende geluid van stromend water naast je? Helemaal onderhoudsvrij zijn ze overigens niet, want er kunnen algen in gaan groeien en eventueel chroom moet gepoetst worden. Gelukkig zijn daar middeltjes voor.

Tuinartikeltotaal

Dus heb jij ervaring met deze webshop en wil je graag een review schrijven of je mening met anderen delen? Schrijf er dan gerust een. Maar ook als je op zoek bent naar beoordelingen van de klanten voor jou, ben je hier op de juiste plek.


Spit hier door de beoordeling van de consumenten die jou voor gingen. Wat vonden ze van de producten? Was er goed advies gegeven? Lees het hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)