Thuisxl.nl

2
2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Thuisxl.nl

Heb je iets nodig voor huis of tuin? Wellicht kun je je slag slaan bij Thuisxl.nl. Bekijk eerst eens welke ervaringen er bij deze webshop bekend zijn. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.

Wat is Thuisxl.nl?

Via de webshop van Thuisxl.nl koop je alles om je huis en tuin in te richten. De artikelen worden volgens deze onderneming tegen scherpe prijzen aangeboden. Dit doen ze omdat ze vinden dat de collectie voor iedereen betaalbaar moet zijn. Het assortiment is ingedeeld in een aantal categorieën. Welke dit precies zijn kan het beste via Thuisxl.nl bekeken worden. Heb je een vraag, opmerking en/of feedback? Dan ben je van harte welkom om contact met de klantenservice op te nemen. Je kunt dit telefonisch doen maar ook door een e-mail te sturen. Deze organisatie valt onder de paraplu van New Returns BV.

Verzendinformatie

Op de website wordt informatie vermeld met betrekking tot de levertijd & verzendkosten. Allereerst geven de medewerkers aan dat orders zo snel mogelijk bij klanten worden afgeleverd. Ze doen echt hun best om dit te realiseren. Een order die op een werkdag voor 16:00 wordt geplaatst, zal nog op dezelfde dag worden verstuurd. Uitzonderingen daargelaten. Als de snelle levering niet waargemaakt kan worden zal dat op de productpagina worden aangegeven. Alle prijzen op de site zijn exclusief kosten voor verzending. Bij een minimale bestelwaarde van € 60,- worden er geen kosten voor verzending in rekening gebracht. Onder dat bedrag moet er € 5,99 betaald worden. Om de pakketten af te leveren wordt samengewerkt met vervoersbedrijven PostNL, GLS en DPD. Items worden in principe tijdens kantooruren bezorgd. Het exacte moment kan niet gegarandeerd worden. Als je bestelling bij een afleverpunt is afgeleverd heb je 7 dagen de tijd om het op te halen.

Retourneren

Heb je iets ontvangen dat toch niet helemaal naar wens is? Dat is geen enkel probleem. Je kunt een product binnen 14 dagen retour sturen. Vervolgens zal het aankoopbedrag aan je terugbetaald worden. De kosten voor het terugsturen komen voor rekening van de klant. De kosten hiervoor zijn rond de € 6,95. Een retournering kan aangemeld worden door een e-mail te sturen naar info@thuisxl.nl. Je zal dan retourinstructies ontvangen. Na het aanmelden heb je twee weken de tijd om iets daadwerkelijk terug te sturen. Dit zal je moeten doen in de originele verpakking. Om het bedrag teruggestort te krijgen moet er wel aan de retourvoorwaarden worden voldoen.

Garantie & klachten

Werkt je aankoop niet naar behoren en wil je in aanmerking komen voor reparatie? Items kunnen onder garantie gerepareerd worden. Op alle items geldt een garantie van een jaar. Het item wordt volgens het bedrijf nagekeken door echte vakmensen. Zij voeren een controle uit en bekijken eventuele mankementen. Het kan voorkomen dat een item niet meer gemaakt kan worden. Dan wordt er een nieuw artikel opgestuurd. Ben je ergens ontevreden over en wil je zelfs een klacht indienen? Dit is mogelijk. Het verzoek is om dit in eerst instantie te doen door een e-mail naar deze onderneming te sturen. Geschillen kunnen ook aangemeld worden bij de Stichting Webwinkelkeur. Sinds een aantal jaar is het mogelijk om klachten in te dienen bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Klantervaringen

Heb je al ervaring bij Thuisxl.nl? Dan horen we graag wat jij van deze onderneming vindt. Verkopen ze goede spullen? Is een en ander op tijd bij je afgeleverd? Hoe heb je het bestelproces eigenlijk ervaren? We stellen het op prijs als je je visie geeft via een bedrijfsreview op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van neutrale bedrijfsreviews kan blijven.

 

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook

close

Thuisxl.nl

Vergelijk reviews en bekijk Thuisxl.nl