Tegelmegashop.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Tegelmegashop.nl

Ben je aan het zoeken naar een bedrijf waar je tegels kunt kopen? Misschien kun je wel stoppen met zoeken. Bekijk via NederlandReview wat de klantervaringen zijn bij Tegelmegashop. Bij NederlandReview lees je louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.  


Wat is Tegelmegashop?

 


Bij Tegelmegashop kunnen klanten allerlei soorten tegels kopen. Een kijkje op de website leert dat je een keuze kunt maken uit de volgende hoofdcategorieën: sanitair, vloertegels, wandtegels, natuursteen tegels, Keramisch parket, terrastegels, tegeltoebehoren en tegeloutlet.  


Volgens Tegelmegashop is het aantal webwinkels en tegel showrooms in Nederland enorm. Het bedrijf stelt zich te onderscheiden ten opzichte van andere tegelwinkels. Zo heeft Tegelmegashop een enorme showroom. Deze ruimte is 1000 m2 groot en zit volgens het bedrijf op een toplocatie. Het is een van de grootste tegelshowrooms van de regio. Het bedrijf stelt de prijzen van een online prijsstunter te combineren met traditionele klantvriendelijkheid en hierbij is een mooie showroom volgens het tegelbedrijf een bepalende factor.  


Betaalmethoden en contact opnemen

 


Mocht je een online bestelling willen doen, kun je op verschillende manieren betalen. Betaalwijzen die op dit moment op de website vermeld staan zijn iDEAL, creditcard, PayPal, Mister Cash, Sofort, pin en contant. Heb je een vraag, opmerking of feedback voor het bedrijf? Er zijn verschillende manieren waarop je contact met Tegelmegashop kunt opnemen. Mocht je telefonisch contact willen opnemen dan is het telefoonnummer +31 (0) 475 - 745511. Via Whatsapp kun je een bericht sturen naar +31 6 36 59 84 24. Mocht je liever een e-mail sturen dan kun je dit doen naar info@tegelmegashop.nl.  


Bezorging of afhalen

 


Je kunt via deze website een keuze maken om je bestelling te laten bezorgen of in de showroom op te komen halen. De showroom is gelegen in Roermond. Indien je kiest voor afhalen, dan is dit uiteraard zonder dat er verzendkosten in rekening worden gebracht. Mocht je een keuze maken voor thuis bezorging, zul je op basis van gewicht, omvang, de productsamenstelling en de totaalprijs van jouw specifieke bestelling, een geschikte transporteur toegewezen krijgen. Mochten er verzendkosten worden berekend dan zul je online zien wat deze exacte kosten zijn.  


Klachten

 


Het bedrijf doet er alles aan om de bestellingen goed te laten verlopen. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat iets niet in orde is. Het bedrijf raadt aan om klachten in eerste instantie kenbaar te maken via het bedrijf. Dit kun je doen door een e-mail te sturen. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil door te geven aan de Stichting Webwinkelkeur.


Het is sinds half februari 2016 voor consumenten mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit platform is benaderbaar via de volgende link . Als jouw klacht nog nergens anders in behandeling is dan kun je je klacht ook nog indienen bij de Europese Unie.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Tegelmegashop? Ben je tevreden over de producten van deze organisatie? Zijn de medewerkers van Tegelmegashop goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over Tegelmegashop zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Tegelmegashop? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Mede door jouw inbreng kan NederlandReview het grootste en meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijven.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)