Teakea

9.1
9.1

Bestellen

9.1

Service

9

Prijs

9.1

Levering

91.8%

Zou hier weer kopen

Teakea

Heb jij alle meningen over dit bedrijf al gelezen? Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview.nl. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Lees eerst de informatie over dit bedrijf op onze site. 

Over Teakea

Teakea is in Nederland gevestigd en is een woonwinkel en webshop met een zeer groot assortiment met woonmeubelen en teak tuinmeubelen. Ook zijn er volop gespecialiseerde eeuwenoude en authentieke marmeren en rivierstenen waskommen. Je kunt ze perfect combineren met exclusieve badkameraccessoires. Het kan gaan om een klassieke wastafelkraan tot een exotische kiezeltegel of vloer. Natuurlijk passen de teakhouten badkamermeubels hier ook goed bij. Ook is het mogelijk om maatwerkmeubilair te bestellen voor een aantrekkelijke prijs met een hoge kwaliteit. Er is eigenlijk van alles te verkrijgen bij dit bedrijf. 

Natuurlijk is het belangrijk om aan de wensen van de consumenten te blijven voldoen en daardoor wordt er continu gewerkt aan het uitbouwen van het aanbod. Hierbij wordt alleen samengewerkt met gecertificeerde bedrijven en leveranciers. Je kunt je op de site inschrijven voor de nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven. 


Diensten van Teakea

Er zijn meerdere producten waar je uit kunt kiezen bij dit bedrijf. Het gaat onder andere om producten voor: 
-    Woonkamer 
-    Badkamer 
-    Slaapkamer 
-    Tuin 
-    Verlichting 
-    Houtbehandeling

Klachten, tips en complimenten over Teakea

Natuurlijk kun je bij een klacht of compliment het bedrijf benaderen. Je kunt dit via de post doen, per mail en ook telefonisch. Het is mogelijk om zo een probleem uit de wereld te helpen of om ze een pluim te geven. 

Heb jij ervaring met Teakea? 

Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 

Lees hier de ervaringen van echte klanten van Teakea. Koop jij hier de mooiste teak meubelen, zoals tafels, dressoirs, kasten en ander meubilair?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (49)

Anderen bekeken ook