Superwinkel.nl (deloox)

5.4

Bestellen

4.7

Service

5.3

Prijs

5.3

Levering

52%

Zou hier weer kopen

Superwinkel.nl (deloox)

Wanneer je op zoek bent naar een heerlijk parfum, een mooi horloge, producten voor de verzorging van je huid, haarproducten, speelgoed of artikelen voor huis en tuin, kijk dan eens op de website van Superwinkel.nl. Zij bieden een breed assortiment van dit soort producten en meer aan van de beste merken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina lees je de reviews van de consumenten die je voorgingen.


Over Superwinkel.nl

 
Sinds het begin in 2009 verkoopt Superwinkel.nl uitsluitend A-merken tegen de beste prijzen. Eerst werd er via de webshop die toen nog de naam Parfumsuper.nl droeg alleen een top 10 van heren- en damesgeuren verkocht, later breidde het assortiment zich enorm uit tot ruim 6.000 geuren, waarmee zij de grootste online parfumshop van Europa werden. In 2013 startten zij vanwege het succes met andere productgroepen in aparte shops die horloges, sieraden, cosmetica en haarproducten verkochten. In 2015 besloten zij om deze samen te voegen in deze webwinkel genaamd Superwinkel.nl waar alles aangeboden wordt. Inmiddels zijn daar een aantal productgroepen bijgekomen en nog steeds breiden zij de winkel verder uit om een zo volledig mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. De webshop wordt zeer gewaardeerd, aangezien zij recent nog de Shopping Awards Publieksprijs XL 2017 wonnen.


Diensten

 
In de online shop van Superwinkel kun je alleen de beste merken producten vinden in een aantal categorieën:

  • Parfum
  • Mooi & Gezond
  • Horloges & Sieraden
  • Speelgoed
  • Computers & Elektronica
  • Huishouden & Koken
  • Tuin & Klussen

In iedere categorie zijn vele producten te vinden waardoor er voor ieder wat wils is. In de categorie parfum kun je de zoekopdracht bijvoorbeeld verder verfijnen op wat voor soort geur je zoekt, voor wie (man, vrouw of unisex) en voor welke prijs. Ook kun je altijd een opsomming van de verschillende A-merken vinden wat het zoeken naar artikelen vergemakkelijkt.


Cadeau inspiratie 

Er is nog een aparte categorie genaamd ‘Cadeau inspiratie’. Hier kun je een selectie maken uit cadeaus voor hem, haar, jongen, meisje, kraamcadeaus of cadeaubonnen die je bij Superwinkel.nl kunt besteden. Dat laatste is natuurlijk erg handig voor als je echt niets weet te verzinnen.


Levertijd en betaling

 
Wanneer alles wat je bestelt op voorraad is en je doet je bestelling op werkdagen vóór 22.00 uur, dan heb je het de volgende dag al in huis. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan staat de actuele levertijd erbij vermeld. Voor het verzenden van een bestelling van minder dan € 30,- betaal je € 3,95, daarboven is het verzenden gratis. Je kunt je bestelling uiteraard betalen met de cadeaubonnen die zij uitgeven of via iDeal, Paypal, Visa of Mastercard.


Klachten

 
Mocht je vragen, opmerkingen of klachten hebben over de dienstverlening en/of producten dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan telefonisch, via het sturen van een e-mail of brief. Het telefoonnummer en de adresgegevens kun je vinden op de website. Zij zullen binnen 14 dagen inhoudelijk reageren. Is je klacht hiermee niet verholpen dan kun je deze na 4 weken voorleggen aan de geschillencommissie.


Laat hier jouw mening achter over Superwinkel.nl!

 
Ben jij net zo tevreden als de andere klanten van Superwinkel.nl of heb jij nare ervaringen opgedaan bij het kopen van artikelen bij hen? Laat het ons weten zodat anderen hiervan kunnen leren!


Wat vinden de klanten van Superwinkel? Bieden zij écht de beste prijzen voor échte merkproducten of vinden zij hier toch niet de beloofde beste deals?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (25)

Agua di Gio parfum

De geur kwam in een verpakking binnen vol met etiketten die niet te verwijderen waren zonder de doos volledig te beschadigen. Mijn man spuit de geur op en wist het meteen: zwaar nep. Alcoholgeur, dan verdwenen. Fles van dik 120 Euro. Kan zo naar de kringloop en gekocht via Bol.com Deal supplier NL Parmentierweg 5 Eindhoven. Voorheen superwinkel en Deloox

M

Mas

22-02-2024

0

La Femme Prada

Zwaar nep!!!!! Bij Prada zelf geroken, vond het heerlijk dus hier voor mooie prijs besteld maar kan hem niet op hebben Geur is veel zwaarder en echt niet lekker, heel anders dan de echte Grote oplichterij mensen, trap er niet in!!!!!

L

Lenneke

30-07-2023

0

Perfume. Makeup koffer

A

Amir khan

27-07-2023

0

Twijfel echtheid én binnen 14 dagen terugsturen mag altijd!

Twijfel over echtheid van het product en wilde deze na ontvangst direct terugsturen. Dit mocht niet vanwege de geopende verpakking. Dat mag wel, laat je niet voor de gek houden mensen: Consumentenbond, Radar, wetgeving

R

Rob

21-04-2023

1

Parfum

Sinds het over is genomen zijn de prijzen veel hoger geworden helaas, dit is volstrekt onnodig omdat de inkoop extreem veel lager ligt dan de verkoop, ze hadden ook kunnen kiezen voor minder winst per stuk...maar dat maken de hogere verkoopcijfers dan weer goed. Ik was jaren lang vaste klant , juist omdat de prijzen zeer gunstig waren. Ik moet ook vermelden dat buiten de prijzen er ook een vlotte verzending en vriendelijke hulp was, en dat consequent jaren lang....heel jammer dat de prijzen weer zo onnodig hoog moeten liggen als het gemiddelde wat ik op internet kan vinden. Het is nu weer terug gevallen naar één van de vele gewone internet zaken..

J

J.lamberts

12-04-2023

0

Het is gewoon oplichterij. Zonde van je geld. Echt spijt van.

16-03-2023

0

Parfum

Op aanraden van een vriendin heb ik hier mijn favoriete geurtje besteld. Het werd de volgende dag al bezorgd en het product is helemaal wat ik ervan verwachtte en wat ik ervan gewend ben. Bij ICI Paris betaalde ik altijd een paar tientjes meer! Aan mij hebben ze een heel tevreden nieuwe klant.

F

Floortje

13-02-2023

0

Parfum

Ik koop al jaren bij de superwinkel nu deloox ik heb altijd dezelfde geurtjes van deze site altijd met tevredenheid gekocht. Maar nu heb ik ook een nep geur de onderkant van de fles staat ook een andere staat op waar hij vandaan zou komen maar helemaal onderaan ook een andere staat france wat er altijd mijn vorige flesjes stond de geur is binnen een half uur weg ik heb het ook aan mijn klanten gevraagd of ze mijn vertrouwde geur konden ruiken..niet dus ik zou willen dat ik de reviews eerder gelezen had ik heb nu 2 flesjes die je zo kan kopen op de zwarte markt in Beverwijk Nooit meer

B

Beppie

26-06-2022

0

Abercrombie & Fitch Fierce

Ik kan hier heel kort over zijn, zo nep als het maar kan. Het luchtje lijkt erop al is de lucht binnen 1 uur compleet verdwenen. Het dopje van de cologne is ook compleet afgebladerd, echt niet normaal. Al met al echt zonde van het geld en ik zou hier nooit meer kopen.

R

R Voorden ten (Randy)

19-06-2022

0

Eternity

Geur ruikt anders. Zal wel aan mij liggen omdat het een oude geur is en omdat de fabriek de samemstelling heeft veranderd........maar het ligt niet aan hun.

K

Kam

01-06-2022

0

Damesparfum

Duidelijke, gebruiksvriendelijk website, goede prijs en snelle levering. Top!

M

Mieke

19-04-2022

0

4-6weken geleden

Patchouli besteld en ontvangen. Geur valt tegen en vervliegt heel snel. Ook de lalique die ik in het voorjaar heb bestel blijft ook niet lang hangen. Dus toch maar naar de reguliere winkel.

N

Nel van Luijn

02-04-2022

0

Jean paul Gaultier male

Absoluut nep ! Twijfelde direct al aan de kracht van de geur . Dus de fles naar een originele van Douglas gehouden en de letters op de nek van de fles duidelijk anders

W

Wouter de Haan

11-03-2022

0

Escentric molecule

Alleen maar lof over jullie ,zowel kwaliteit als snelheid van bestelling en natuurlijk de prijs. Krijg veel complimenten van mijn klanten over hoe lekker ik ruik xxx

V

Vera Emot

06-03-2022

0

Miss Dior perfume

Fake perfume!!

M

MissDior

21-01-2022

0

Calvin Klein Eternity Parfum + Douchegel

Snelle levering en prijs. Hoop dat de Calvin Klein die ik besteld heb "echt"is. Over service geen info want alles is binnen. Het lijkt echt en nu kijken of de parfum idd niet binnen het uur is "uitgewerkt". Dan heb ik simpelweg pech. Dit n.a.v. toch wel een aantal negatieve reviews die ik achteraf pas zag...

R

Richard Jonkman

20-01-2022

0

Voyage d'Hermès, navul, parfum en eau de parfum

Voor 150 EUR nep Parfum gekocht. Retour natuurlijk niet mogelijk want parfum is al geopend… Perfecte verpakking met correcte batch-nr, met daarin een miezerig vluchtig ander geurtje. Klantenservice heeft een heel verhaal klaar waarom het subjectief aan jou ligt. Ze doen hun best om je te belazeren! Bij vakwinkel en producent gecheckt, weten niet hoe die fake in de originele verpakking komt. Bij geuren lijkt Superwinkel dus een superprofessionele oplichter te zijn!

O

Olaf

04-11-2021

0

narciso poudree

ook ik kreeg een, bij mij zeer bekende, geur welke nep was, het rook sterk naar alcohol en er zat geen geur aan. oplichting.

S

Sandra

30-11-2020

0

Burberry Weekend Woman Eau de parfum 100 ml

Helaas, ik heb een fake product ontvangen. Dit is water met een geur die snel verdwijnt. Na 1 uur gebruik merk je de geur niet meer op (andere mensen ook niet). Ik gebruik dit parfum al heel lang en ik ken de geur en de duurzaamheid ervan heel goed. Ik raad niet aan om iets van deze site te kopen. U heeft geen garantie wat u koopt. Dit is hetzelfde als geld in zee gooien. De klantenservice heeft helemaal geen interesse en wil helemaal niet helpen.

I

Irina

20-08-2020

0

'lady million' parfum

Laatst lady million gekocht bij superwinkel. Ik heb deze geur altiid, dus weet precies hoe deze moet ruiken. Met het opspuiten merk ik direct dat het niet goed is. Een erg sterkte alcohol geur en heel weinig parfum. Met een paar minuten is er helema niks meer te ruiken. Contact opgenomen met superwinkel en er werd gevraagd naar de batchcode. Deze zou op het flesje moeten staan en alle echte geuren hebben zo'n code. Deze code was alleen nergens te vinden. Wat er dus op wijst dat de geur namaak is. Vervolgens vragen ze me het flesje retour te sturen zodat het 'onderzocht'kan worden. Dit gedaan en krijg een mail dat het is onderzocht en dat de geur gewoon goed is. Ze sturen hem dus gewoon weer naar me op. Goed is de geur zeker niet. Ik heb nu heel veel geld betaald en ben gewoon opgelicht.

M

Melissa

06-07-2020

0