Tecobuy (voorheen Superaankoop)

4.1
4.5

Bestellen

3.1

Service

5.7

Prijs

3.1

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Tecobuy (voorheen Superaankoop)

Misschien ben jij wel op zoek naar wat handige gadgets en andere vormen van technologie. Die zijn op veel plekken te koop, maar het is niet altijd handig om te kijken waar ze het beste en goedkoopste zijn. Misschien heeft TecoBuy wel iets wat jij zoekt. Maar wat zal de kwaliteit van hun smartphones zijn? Zal hun draagbare tech niet te kwetsbaar zijn? Zullen hun computers wel dezelfde soort computers zijn als je ergens anders vindt? Zal het lang duren voor de drone wordt bezorgd door de bezorgservice van TecoBuy? En zal de klantenservice van TecoBuy ten minste proberen om je te helpen als je wat assistentie of advies nodig hebt? Hier kunnen alleen echte klanten van TecoBuy je meer over vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van waar het bj TecoBuy om draait. Hun cijfers, ervaringen, meningen en beoordelingen geven je een goed beeld van TecoBuy.

Over TecoBuy

TecoBuy is een bedrijf dat gadgets en andere vormen van technologie aanbiedt. Het heette eerst Superaankoop, maar is begin 2020 verdergegaan onder de naam TecoBuy. Ze zeggen op hun website dat ze gespecialiseerd zijn in elektronica voor consumenten. Ze hebben bijvoorbeeld benodigdheden voor fotografie. Zo hebben ze camera’s, camcorders, lenzen, flitsers, batterijen, lichtmeters, geheugenkaarten, koffers, tripodes, sceenprotectors en nog veel meer. Ook voor smartphones is er van alles verkrijgbaar. Ook de hoezen, batterijen, power banks, screenprotectors en hoesjes zijn hier verkrijgbaar. In hun categorie draagbare tech kun je activity trackers, smartwatches, sporthorloges, fitnesshorloges en virtuele realiteit headsets vinden. Niet alleen beeld is belangrijk. Geluid is dat ook. Daarom heeft TecoBuy hoofdtelefoons, Bluetooth en draagbare muziekspelers. Computers zijn niet meer weg te denken uit een modern huishouden. Bij TecoBuy zijn er laptops, computers, tablets en accessoires te koop. Je vindt bij TecoBuy ook speelgoed zoals drones, afstand bestuurbaar speelgoed, spelcomputers en overige gadgets. En dan is er nog de categorie lifestyle met elektronische dartboards, projectoren, persoonlijke verzorging, bloeddrukmeters, babyfoons, scanners, printers, horloges, sieraren, routers, luchtreinigers enzovoort.


Diensten van TecoBuy

Je kunt de elektronica van TecoBuy gewoon online bestellen. De bezorgservice van TecoBuy brengt deze dan rechtstreeks naar je huis. Zo hoef je niet zelf naar één of andere winkel toe om het product op te halen. Als je je inschrijft voor hun e-mail nieuwsbrief dan ben je volgens hen de eerste die op de hoogte zal zijn van waanzinnige deals. Ook is er een TecoBuy klantenservice die je kan helpen als er even iets niet helemaal volgens plan lijkt te verlopen.

Klachten, Complimenten en Tips voor TecoBuy

Heb jij ooit wel eens een drone of computer bij TecoBuy gekocht? Dan willen wij graag alles horen over jouw ervaring met deze elektronicawinkel. Hoe goed werken die mobiele telefoons van deze winkel nou echt? Hoe lang zal hun draagbare tech meegaan? Hoe lang zal het duren voor de bezorgservice van TecoBuy je nieuwe Playstation, Nintendo of andere game console thuisbezorgd? En hoe vriendelijk en hulpvaardig is die klantenservice van TecoBuy nou echt? Schrijf je eigen review over TecoBuy en laat ons weten wat jouw mening over deze elektronicawinkel is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (42)

Anderen bekeken ook