Strijkpop.nl

8

Bestellen

6

Service

4

Prijs

6

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Strijkpop.nl

Wie geniet er nu van een uur aan de strijkplank staan met een stomend strijkijzer onder je gezicht? Je krijgt het al gauw erg warm, en de hoogte van de strijkplank staat bijna nooit ideaal voor je rug. Het leed is geleden, want er is nu een strijkpop. Een soort mannequin die je kunt kleden in je gekreukte hemd, en die hem dan voor je droogt en alle kreukels eruit haalt. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dat lees je hier bij de ervaringen van mensen die er al één in huis hebben genomen.


Over Strijkpop.nl

Strijkpop.nl is een bedrijf uit Uden die een bijzonder handig apparaat, de Irondryer® strijkpop, heeft ontwikkeld. Zij verkopen deze natuurlijk via de eigen website maar o.a. ook via de websites www.bol.com, www.marktplaats.nl, www.strijkpopshop.nl en verder via Ebay, Amazon, Strijkpopspecialist, etc. De Irondryer® Strijkpop zal binnenkort ook verkocht gaan worden bij een aantal winkelketens die gespecialiseerd zijn in consumentenelectronica en herenmode.


Strijkpop.nl is aangesloten bij Webshop Keurmerk, en voldoet aan alle eisen die daaraan gesteld zijn.  Zo ben je ervan verzekerd dat je een aankoop doet bij een betrouwbare webwinkel, waar je 14 dagen bedenktijd en de keuze om achteraf te betalen hebt. Je kunt bij Strijkpop.nl verder betalen met iDeal, creditcard, Paypal en door middel van een bankoverschrijving. Alle strijkpoppen worden geleverd met een standaard garantie van vijf jaar. Ze worden duurzaam geproduceerd, zijn zuinig in het verbruik van energie en 100% veilig.
Diensten

Strijkpop.nl verkoopt dus strijkpoppen. Dit zijn elektrische apparaten om kleding te drogen en meteen ook glad te strijken in de vorm van een paspop op wieltjes. Je kleedt de paspop aan met het vochtige kledingstuk, zet het kledingstuk vast en de strijkpop aan. Vervolgens wordt deze automatisch in 5 tot 7 minuten gestreken, doordat de paspop zich vult met warme lucht. Dit is ook afhankelijk van de dikte en het soort materiaal van het kledingstuk. Hij werkt dus niet supersnel maar het is een uitkomst voor ouderen of mensen met een beperking. Maar ook voor mensen die gewoon een hekel hebben aan strijken of er gewoon altijd moeite mee hebben om een kledingstuk glad te krijgen. Je hoeft geen strijkplank meer op te zetten en een zware strijkbout te hanteren.


Verschillende soorten

De goedkoopste strijkpop kost € 399,-. Dit is een model voor bovenkleding zoals blouses en t-shirts en dergelijke die je op een tafel kunt plaatsen. Zo zijn er nog een aantal soorten die je kunt verdelen in drie groepen. De eerste is alleen voor bovenkleding, de tweede alleen voor broeken, en de derde voor beide.


Klachten

Wanneer je klachten hebt over het product of de dienstverlening dan horen ze daar graag iets over. Stuur een e-mail naar info@strijkpop.nl, ook kun je ze hierover bellen via 088 99 946 66  of een brief schrijven. De medewerkers van klantencontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid op te lossen. Lukt dit niet, dan kun je het geschil voorleggen aan  de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Strijkpop.nl bij is aangesloten. Kom je er samen nog niet uit, dan kun je het geschil voorleggen aan de Geschillencommissie (SGC). 


Heb jij hem al in gebruik?

Laat hier dan horen wat jouw ervaring met de Strijkpop is, handig of niet? Heb je spijt dat je hem gekocht hebt, of spijt dat je hem niet eerder had? Deel jouw ervaringen hier op NederlandReview!


Hoe beoordelen de klanten van Strijkpop de Irondryer strijkpop? Hoe werkt dit apparaat om te strijken? Is het duur, wat is de levertijd? Lees reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Neemt veel teveel tijd in beslag

Mijn vrouw heeft laatst een strijkpop gekocht op strijkpop.nl, maar ik vind het maar niks. Zelf is ze er lyrisch over. Ik moet inderdaad toegeven dat het goed bedacht is en dat het ook redelijk makkelijk kan zijn, maar dan moet je er wel eerst handig in worden. Ik heb het laatst zelf geprobeerd, maar het duurt bij mij langer dan wanneer ik met een gewone strijkijzer strijk. Je moet de pop eerst helemaal aankleden, knoopjes dichtdoen en klittenband plaatsen voor je daadwerkelijk kunt beginnen met het 'strijken'. Ik houd het voorlopig toch maar bij het ouderwetse strijken, want dat vind ik toch echt een stuk makkelijker.

M

Max van Apelo

24-04-2017

0