Steigerhouttrend

5.6

Bestellen

5.2

Service

5.2

Prijs

5.2

Levering

40%

Zou hier weer kopen

Steigerhouttrend

Ben je voornemens om nieuwe meubelen te kopen? Dan zou je kunnen overwegen om dit bij SteigerhoutTrend te doen. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.


Wat is SteigerhoutTrend?


SteigerhoutTrend is een meubelmakerij in Groningen. Via dit bedrijf kun je meubelen voor binnen en buiten kopen. Deze artikelen zijn te bestellen via de webwinkel. De meubels die je bij deze organisatie kunt kopen zijn gemaakt van nieuwe of gebruikte steigerplanken. Als een steigerplank eerder is gebruikt is dit een perfect recycle product. Dat is goed voor het milieu. Volgens het bedrijf gaat het maken van de meubels niet gepaard met onnodige bomenkap. Steigerhout is een zacht houtsoort. Deze soorten hout zijn eenvoudig te schuren. Omdat het een natuurproduct is kan het hout door luchtvochtigheid iets krimpen of uitzetten. Daardoor is het mogelijk dat er kieren ontstaan. Om dit te voorkomen wordt het hout eerst droog gemaakt. Het krimpen zal hierdoor tot een minimum beperkt worden.


Bestelinformatie


Als je een bestelling doet draag je zelf de verantwoordelijkheid voor het doorgeven van de correcte maten. Als je er niet uitkomt ben je welkom om contact op te nemen met de klantenservice. Nadat de bestelling is voltooid wordt een bestelbevestiging verstuurd. Deze bevestiging ontvang je per e-mail. Vervolgens worden je meubels in productie genomen. Binnen twee weken zal een medewerker contact met je opnemen om een aflever afspraak in te plannen. Mocht je binnen die termijn niks hebben gehoord word je geacht telefonisch contact op te nemen of het contactformulier in te vullen. Betalen kan via meerdere manieren. Je kunt dan denken aan betaalmethodes zoal iDEAL, Bancontact/MisterCash, PayPal of via een bankoverschrijving.


Leveringsinformatie


Een bestelling kan op een aantal verschillende manieren geleverd worden. De eerste optie is via werknemers van dit bedrijf. Er wordt wekelijks een aantal keer vanaf Groningen door het hele land gereden. Een levering kan eveneens geschieden door een extern transportbedrijf. Deze chauffeurs rijden op dagelijkse basis van meubelen door Nederland. Bestellingen kunnen ook bezorgd worden via PostNL. Er wordt ook buiten de landsgrenzen bezorgd. In overleg word je geïnformeerd over de bezorgkosten. Er kan bespaard worden op kosten als de producten gedemonteerd bij je afgeleverd kunnen worden.


Retourneren


Op iedere aankoop van een product bij SteigerhoutTrend geldt een bedenktermijn van 14 dagen. Tijdens deze fase kan je besluiten de spullen zonder opgaaf van reden terug te sturen. De afkoelingstermijn gaat van start op de dag dat het product is ontvangen. Het is van belang om te weten dat je een item alleen retour mag sturen als deze zich nog in originele staat bevindt. Er mogen dus geen beschadigingen of gebruikerssporen geconstateerd worden. Als dit niet het geval is zal het bedrijf je retour accepteren.


Garantie


Er gelden regels met betrekking tot garantie. Voor de kwaliteit van hetgeen ze verkopen wordt één jaar gerekend. Uitzondering hierop zijn de outlet modellen. Als de garantieperiode is verlopen komen alle kosten voor rekening van de klant. Je kunt denken aan kosten zoals administratie-, verzend- en voorrijkosten. De garantie vervalt als er een mankement is ontstaan door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik van het product.


Ervaringen


Heb jij weleens een aankoop gedaan bij deze meubelmakerij in Groningen? Dan horen we graag of dit je goed bevallen is. Leuk als je dit wilt delen via een review op deze pagina. Mede door jouw input kunnen andere mensen een weloverwogen keuze maken. Is het wel of geen goed idee om hier een aankoop te doen?


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

meubels

Enorme spijt van de gekochte artikelen. 2 1/2 maand gewacht, matige kwaliteit en totale waanzin van de klantenservice die je afpoeieren aan de telefoon.

H

H.J.

24-04-2023

0

Badmeubel

Goede kwaliteit Snelle reactie Denken met je mee Eigen ontwerp mogelijk Al met al dik tevreden Bestel hier zeker nog een keer

V

Velting

12-01-2023

0

Tv meubel

Onlangs een tv meubel gekocht, erg tevreden over de kwaliteit en snelle levering. Dank

19-10-2022

0

buitenkeuken

Wat een spijt dat we hier iets gekocht hebben. Bedrijf houdt zich nergens aan en de wachttijden zijn maanden verder dan de belofte op de site. Koop hier niet mensen !!! Zie ook andere websites voor de zeer slechte revieuws.

J

Janneke

26-07-2022

0

Steigerhouten bureau

Onlangs hebben we een steigerhouten bureau bij @steigerhouttrend gekocht. Van het bureau kan 1 lade goed open, de andere 2 lades niet of nauwelijks. Als je hierover contact opneemt, krijg je eerst de reactie dat je de schroefjes beter moet aandraaien ?‍? Die paar schroefjes die er in zitten, kunnen niet meer aangedraaid worden! Vervolgens kunnen ze pas 6 weken na aankoop een monteur sturen. Helaas kunnen wij die dag niet. De volgende serviceronde vindt dan pas in september plaats! Zo ga je toch niet met je klanten om! Wat een slecht bedrijf?? Beste mensen, bestel nooit iets bij @steigerhouttrend, want de service is ronduit slecht!!!

H

Hedwig

29-06-2022

0