Sleepfast

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Sleepfast

Ben je zoekende naar een online beddenshop? Dan is het wellicht raadzaam om Sleepfast.nl eens te bezoeken. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze webwinkel en bijbehorend bedrijf. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Sleepfast.nl?


Sleepfast.nl is een online beddenwinkel van het bedrijf Sleepfast. Dit familiebedrijf is opgestart door Nico-Jan en Helma Wolfswinkel. Ze stellen al meer dan 30 jaar toonaangevend te zijn op het gebied van slapen. De producten worden niet alleen via de webshop verkocht. Er zijn ook fysieke winkels waar je de artikelen kunt kopen. Kwaliteit en service staan naar zeggen van deze onderneming hoog in het vaandel. Volgens deze onderneming krijgen ze vaak positieve reacties van klanten. Dit motiveert ze om nog harder te werken. Ze vinden het geweldig om mensen een goede nachtrust te bezorgen. Als je ergens een vraag over hebt bent je welkom deze te stellen. Dit kun je telefonisch of online doen, maar ook door een van de fysieke shops te bezoeken.


Bestellen en betalen


Wil je hier een online bestelling doen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Bestellen kan als gast of geregistreerde gebruiker. Mocht je een klantaccount aanmaken kan dit een aantal voordelen met zich meebrengen. Zo heb je inzage in de bestelhistorie en hoef je bij een nieuwe order niet steeds opnieuw het leveringsadres in te voeren. Weet je al wat je wilt bestellen. Vul dan de productnaam in het zoekveld. Anders kun je beter een kijkje nemen via een van de categorieën. Ieder te bestellen product staat afgebeeld met een foto. Er wordt aangegeven welke prijs er betaald moet worden en je leest productinformatie. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Deze betaalmethodes worden getoond tijdens het bestelproces en staan vermeld op de website.


Retourinformatie


Ze stellen dat het niet erg is als je ontevreden bent over een bestelling. Er wordt dan namelijk een oplossing bedacht. Voldoet een matras niet aan je wensen? Dan kan dit door verschillende dingen komen. Vaak ligt een matras beter na 2 à 3 weken. Daar kun je rekening mee houden. De retourtermijn is vastgesteld op 90 dagen. Er is sprake van fabrieksgarantie en service. Je kunt ook het wettelijk herroepingsrecht inzetten. De herroepingstermijn bedraagt 14 dagen. In deze fase mag je iets terugsturen zonder dat je er een reden voor hoeft op te geven.


Garantievoorwaarden


Ze stellen dat je gebruik kunt maken van uitstekende garantievoorwaarden. Je hoeft hier niet verzekerd voor te zijn. Allereerst maak je aanspraak op de gebruikelijke leveranciersgarantie. Deze wordt door iedere fabrikant gegeven. Wil je een beroep doen op de fabrieksgarantie? Dan kun je dit doorgeven aan de medewerkers van Sleepfast. Zij zoeken dan contact met betreffende fabrikant. Omdat ze willen dat klanten honderd procent tevreden zijn, worden er nog eigen garanties afgegeven. Service speelt hier een belangrijke rol bij. Op iedere aankoop die je doet geldt een wettelijke garantie. Het is bij wet geregeld dat een product moet doen wat je ervan mag verwachten.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Sleepfast? Heb je weleens een bestelling gedaan via Sleepfast.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden over je aankoop? Wat vond je van het bestelproces en de service? We waarderen het enorm als je je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)