Seashelltextiel.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Seashelltextiel.nl

Ben je op zoek naar textiel voor in de badkamer, slaapkamer of keuken? Dan kan het een idee zijn om Seashelltextiel.nl eens te bezoeken. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze webshop en bijbehorend bedrijf. Alle reviews zijn objectief geschreven.


Wat is Seashelltextiel.nl?


Via Seashelltextiel.nl kan keuken-, badkamer- en slaapkamer textiel besteld worden. De webshop is onderdeel van het bedrijf Seashell Textiel in Eindhoven. Deze onderneming geeft aan textiel van hoge kwaliteit te verkopen. Er wordt gesproken over kwaliteitstextiel welke comfort en rust in het alledaagse leven brengt. Het assortiment bestaat onder andere uit handdoeken, theedoeken en keukendoeken. Neem voor het gehele aanbod zelf een kijkje op Seashelltextiel.nl. Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor Seashelltextiel.nl? Dan ben je welkom om contact op te nemen. Dit kun je op werkdagen doen via e-mail of telefoon. De exacte contactgegevens en openingstijden lees je op Seashelltextiel.nl.


Bestellen


Wil je een online bestelling doen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Orders kunnen geplaats worden als gast of geregistreerde gebruiker. Als je voor registratie kiest krijg je een eigen klantaccount. Dit kan een aantal voordelen met zich meebrengen. Zo heb je eenvoudig inzage in de bestelhistorie. Bij een nieuwe bestelling hoef je geen leveringsadres in te voeren. Aankopen kunnen op uiteenlopende manieren betaald worden. Deze betaalmethodes worden getoond tijdens het bestelproces. Er kan als particulier of zakelijk besteld worden. Als je als bedrijf wilt bestellen kan het raadzaam zijn de ‘zakelijk bestellen’ pagina even rustig door te lezen.


Verzendinformatie


Als je order onderweg is wordt er een track & trace code naar je verstuurd. Hiermee kun je online volgen waar jouw pakket zich op welk moment bevindt. Bij een minimale bestelwaarde van € 25,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 5,95. Orders die voor 12:00 uur worden geplaatst, worden de volgende werkdag bezorgd. Leveringen die naar België verstuurd moeten worden nemen 2 werkdagen in beslag. De bezorgingen worden gedaan door transportbedrijf DPD. Als je niet thuis bent op het bezorgmoment ontvang je een briefje door de brievenbus. Je kunt je bestelling dan afhalen bij een afhaalpunt in de buurt.


Retourneren


Heb je iets gekocht wat je eigenlijk toch niet wilt hebben? Dan is het net als bij andere online shops mogelijk om een retour in gang te zetten. De retourtermijn bedraagt 30 dagen. Het retourproces bestaat uit een aantal stappen. Je moet het retourformulier uitprinten en invullen. Dit formulier is te downloaden op de website. Als je een terugbetaling wilt ontvangen moet je aan de retourvoorwaarden voldoen. Zo moet iets teruggestuurd worden in de originele verpakking. Het item mag ook geen schade bevatten. Zorg dat het retourpakket naar het juiste retouradres wordt verstuurd. Verzenden kan via een transportbedrijf naar eigen keuze. De kosten voor een retourzending zijn voor rekening van de klant.


Klachten


Je kunt als koper ergens niet tevreden over zijn. Soms wil je dan een klacht indienen. Dit behoort bij deze organisatie tot de mogelijkheden. Het verzoek is om klachten binnen 3 kalenderdagen door te geven. Je dient dan een e-mail te sturen naar logistics@seashelltextiel.nl. In het onderwerp moet 'klacht' vermeld worden. Vervolgens heeft de verkoper 14 dagen de tijd om de klant van een oplossing te voorzien. Het kan gebeuren dat je je niet kunt vinden in hetgeen er wordt voorgesteld. Er ontstaat dan een geschil welke vatbaar is voor de geschillenregeling. Sinds een aantal jaar kunnen klachten ook gedeponeerd worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Seashell Textiel? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke producten heb jij hier gekocht? Ben je te spreken over de kwaliteit en prijs? Ga je hier in de toekomst vaker iets bestellen? We stellen het op prijs als je je visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)