Saniheat

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Saniheat

Wil jij een kraan, douchegarnituur of andere douche toebehoren kopen? Ben je toe aan een verbeterende douche-inrichting? Dan is SaniHeat wellicht een interessante onderneming voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze kraan- en douche spullen verkoper bekend zijn.


Wat is SaniHeat?


Via SaniHeat kun je kranen en douchegarnituren kopen. Het bedrijf heeft een assortiment van 16.000 producten. Ze stellen klanten altijd van kennis en advies te kunnen voorzien. De items die je er kunt kopen worden volgens het bedrijf snel geleverd. Zowel ZZP'ers, installateurs, klusbedrijven en consumenten bestellen hier artikelen. Het daadwerkelijk plaatsen van een bestelling is in een paar stappen gerealiseerd. Selecteer eerst de items die je in wilt kopen. Vervolgens is het zaak om je gegevens in te voeren. Je kan zelf een wijze van betalen en afleverdatum kiezen. Opmerkingen kunnen ingevuld worden in een speciaal veld. Als de algemene voorwaarden geaccepteerd zijn kan de bestelling geplaatst worden.


Bezorginformatie


Bestellingen kunnen op diverse wijzen verstuurd, afgeleverd of opgehaald worden. Producten die voor 17:30 uur zijn besteld, worden de volgende werkdag bij je bezorgd. Voor bestellingen die in het weekend geplaatst zijn start op maandag de verwerking. Deze kunnen vanaf dinsdag worden afgeleverd. Bij een minimale bestelwaarde van € 125,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending vastgesteld op € 6,95.


Garantie


Op de items die je kunt kopen zit een geldige fabrieksgarantie. Deze termijnen zijn uiteenlopend omdat het vele verschillende fabrikanten betreft. Klanten zijn altijd welkom om de garantietermijn op te vragen. Dit kunnen ze telefonisch of per e-mail doen. Als je een beroep op de garantie wilt doen moet er een mail met factuur en klachtomschrijving verstuurd worden. Hier wordt volgens dit bedrijf binnen een werkdag op gereageerd. Er gelden eveneens wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit.


Betaalmogelijkheden


Er zijn diverse betaalopties. Zo kan er bij SaniHeat onder andere betaald worden via iDEAL. Deze optie wordt omschreven als meest makkelijke en veilige betaaloptie als het aankomt op online betalingen. Voor deze betalingsvorm worden geen transactiekosten in rekening gebracht. Andere opties om te betalen zijn onder andere PayPal of via een creditcard.


Terugbetaling


Het kan voorkomen dat je een order hebt geannuleerd, geweigerd, gewijzigd of teruggestuurd. Als dit volgens de geldende voorwaarden is gedaan zal je zo spoedig als mogelijk terugbetaald worden. Het bedrag wordt overgemaakt naar dezelfde rekening waarmee betaald is. Een dergelijke terugboeking wordt binnen een termijn van 15 dagen in orde gemaakt. Vaak is het al binnen 2 tot 5 werkdagen geregeld.


Retourneren


Wil je een retournering in gang zetten? Een retour moet aan de retourvoorwaarden voldoen. Deze staan beschreven op de site van SaniHeat. Als iets niet naar wens is kan dat gebeuren. Het is dan zaak dit zo snel mogelijk aan de onderneming door te geven. Het is van belang dat een artikel bij ontvangst goed gecontroleerd wordt. Zo moet er gekeken worden of er geen beschadigingen zijn of het pakket incompleet is. Mocht dit wel het geval zijn zal dit gemeld moeten worden bij de klantenservice. Het verzoek is om dit binnen 48 uur te laten weten. Als een product schade bevat zal er een foto meegestuurd moeten worden.


Klantervaringen


Door ervaringen van klanten bij bedrijven krijgen we een goed beeld van organisaties. Heb jij weleens een aankoop gedaan bij SaniHeat? Dan horen we graag of dit jou is bevallen. Ben je tevreden met de producten en wat vond je eigenlijk van de service? Deel jouw bevindingen via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)