Rockscolours.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Rockscolours.nl

Wil je beton, verf, poeders of andere toepassingen voor binnen en/of buiten bestellen? Dan is ROCKS Colours wellicht een interessante organisatie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn. Op dit platform lees je louter objectief en onafhankelijk geschreven bedrijfsreviews.


Wat is ROCKS Colours?


Via ROCKS Colours kunnen klanten ecologische en duurzame verf, beton, poeders en andere aanvullende toepassingen bestellen. Deze organisatie geeft aan producten te verkopen die van goede kwaliteit en milieuvriendelijke zijn. Deze items zijn getest en voorzien van de nieuwste trends, kleuren en moderne structuren. Weet je al wat je graag zou willen bestellen? Dan kun je in het zoekveld de artikelnaam invoeren. Neem anders een kijkje bij een van de categorieën. Je kan bijvoorbeeld uit vloeren, meubels, trappen en anderen kiezen. Ieder te bestellen product wordt getoond met een afbeelding. Ook wordt er aangegeven welke prijs er betaald moet worden. Per item wordt ook meer productinformatie beschreven.


Bestelinformatie


Nadat er is besteld zal direct het verwerkingsproces in gang gezet worden. Orders worden eerst doorgezet naar het magazijn. In die opslagruimte worden de pakketten klaargemaakt, zodat ze verzonden kunnen worden. Bestellingen die voor 16:00 uur worden geplaatst, zullen dezelfde dag nog naar de opslagplek verstuurd worden. Er kan geen vaste levertijd gegarandeerd worden. Leveringen worden gemiddeld genomen tussen 1 en 3 werkdagen bezorgd. Er kan geen moment van bezorging bepaald worden. Bestellers willen logischerwijs hun bestelling zo snel als mogelijk ontvangen. Het bedrijf stelt haar uiterste best te doen iets snel bij je af te leveren. Nadat jouw order onderweg is zal er een Track & Trace code naar je worden verzonden. Hiermee kun je zien waar jouw pakket zich op welk moment bevindt. Het is niet mogelijk om vragen over een bestelling via WhatsApp te stellen. Orders worden afgehandeld door de medewerkers van de klantenservice. Het is meestal niet meer mogelijk om te annuleren of een wijziging door te voeren. Maak daarom de juiste keuzes tijdens het bestelproces.


Retourinformatie


Wil je een retournering in gang zetten. Dit behoort tot de mogelijkheden. Dit kan bijvoorbeeld als je kleur verf niet goed gemengd is. Je zal hiervoor de retourprocedure moeten volgen. Bij een retour zijn de retourkosten voor rekening van de klant. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Deze fase gaat in op het moment dat jij je bestelling fysiek hebt ontvangen. Wil je in aanmerking komen voor restitutie? Dan zal er aan de retourvoorwaarden voldaan moeten worden. Zo zal het artikel in originele verpakking teruggestuurd moeten worden. ROCKS Colours is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van geretourneerde items.


Klachtenregeling


Op de site wordt een klachtenregeling beschreven. Er wordt aangegeven dat er altijd iets mis kan gaan. Bijvoorbeeld tijdens het leveren van de producten. Is er iets niet goed gegaan en wil je dit graag kenbaar maken? Dan zal je in eerste instantie een e-mail moeten sturen naar info@rockscolours.nl. Als je een klacht doorgeeft moet je ook het bestelnummer en je naam doorgeven. Vervolgens kijkt het bedrijf hoe de klacht opgelost kan worden. Soms wordt er geen oplossing gevonden. Een geschil wordt dan vatbaar voor de Stichting Webwinkelkeur. Heb je een artikel met schade binnen gekregen? Dan dien je dit binnen 7 dagen door te geven. Je dient dan ook een foto mee te sturen.


Klantervaringen


Ben je al klant bij ROCKS Colours? Heb je hier weleens een aankoop gedaan? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden met de kwaliteit en prijzen van de producten? Hoe heb je het bestelproces ervaren? Deel alles wat je weet via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)