PVC Handel

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

PVC Handel

Ben je zoekende naar een online PVC groothandel en leverancier? Dan is het wellicht een idee om PVC-handel.nl eens te bezoeken. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze webshop en het bijbehorende bedrijf.


Wat is PVC-handel.nl?


PVC-handel.nl is een online PVC leverancier en groothandel. De website is onderdeel van het bedrijf Van Zeeland Watertechniek. Deze onderneming wordt omschreven als jong en dynamisch. Al sinds 2005 houden ze zich bezig met leidingsystemen van kunststof. De organisatie is opgericht door Leon en Han van Zeeland. Er werd gestart als onderdeel van een agrarisch bedrijf. Inmiddels is Van Zeeland Watertechniek uitgegroeid naar een onderneming met 3 divisies: installatie, events en verkoop. Ze geven aan dat partners en klanten hun waarderen vanwege de service, kwaliteit en scherpe prijzen. Ze worden ingezet voor allerlei werk zoals machinebouw en installatiewerkzaamheden. Ook kan er een beroep op ze gedaan worden als het gaat om de aanleg van een drinkwatersysteem of riolering.


Bestelinformatie


Er wordt aangegeven dat het niet moeilijk is om een bestelling op PVC-handel.nl te doen. Het bestelproces is uit te leggen in 4 stappen. Zoek allereerst het product dat je graag wilt hebben. Dit kun je doen via een directe zoekopdracht of op een van de categorieën te kijken. Als je je keuze hebt gemaakt kun je het aantal selecteren. Kies vervolgens voor ‘toevoegen aan winkelwagen’. Daarna kun je doorgaan met winkelen of richting het afrekenproces gaan. Als je richting afrekenen gaat selecteer je de verzend- en betaalmethode. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. De betaalmethodes worden getoond tijdens het bestelproces en staan vermeld op de website. Heb je een vraag, opmerking en/of feedback over je bestelling? Dan ben je welkom om contact op te nemen met de klantenservice.


Verzendinformatie


Een order wordt verstuurd nadat de betaling is ontvangen. In principe kun je jouw pakket de volgende werkdag al verwachten. Deze wordt afgeleverd op het afleveradres dat je tijdens de bestelprocedure hebt doorgegeven. Bij een minimale bestelwaarde van € 150,- worden er in Nederland en België geen verzendkosten in rekening gebracht.


Retourneren en ruilen


Het behoort tot de mogelijkheden om een artikel te ruilen of retourneren. Je moet dan wel vooraf contact opnemen. Er is een herroepingstermijn vastgesteld van 14 dagen. Binnen deze termijn kun je iets terugsturen zonder dat je daar een reden voor hoeft op te geven. Deze fase gaat in op de dag dat je jouw bestelling fysiek hebt ontvangen. De verantwoordelijkheid voor het terugsturen ligt bij de klant. Je hoeft hier geen speciale verzekering voor af te sluiten. Wel kan het raadzaam zijn om een track & trace nummer aan te vragen. Je kan dan in de gaten houden waar een pakket zich op welk moment bevindt.


Klachtenafhandeling


Ze stellen hun best te doen klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit doen ze via de verkoop van hun producten en service die wordt aangeboden. Toch kan er weleens ontevredenheid ontstaan. In een dergelijke situatie kan er een klacht worden ingediend.  Dit kun je doen via het invullen van een contactformulier of door contact op te nemen met de klantenservice. Er wordt aangegeven dat ieder klacht binnen 2 weken beantwoord zal worden. Soms is er een langere verwerkingstijd nodig. Je wordt hier als klant dan van op de hoogte gebracht. Uiteindelijk wordt er een oplossing voorgesteld. Als je je hier niet in kunt vinden ontstaat er een geschil. Deze geschillen kunnen behandeld worden bij de Stichting Webshop Keurmerk. Sinds een aantal jaar kunnen klachten ook gedeponeerd worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Van Zeeland Watertechniek? Heb je al een aankoop gedaan via PVC-handel.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vond je van het bestelproces? Zijn je aankopen op tijd bij je afgeleverd? Ga je hier vaker iets kopen? Deel je mening via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)