Prominent

7.7
8.4

Bestellen

7.3

Service

7.6

Prijs

7.4

Levering

67.5%

Zou hier weer kopen

Prominent

Welkom op de pagina waar eerdere consumenten voor de consumenten na hen, hun ervaringen en meningen delen in reviews en recensies. Of je hier nu bent om beoordelingen te lezen of te schrijven, je bent hier aan het juiste adres! Zit je er goed voor? Een goede houding is belangrijk!

Lekker zitten

Woontrends zijn leuk om te zien. Of je ieder jaar je woonkamer opnieuw inricht, is een ander verhaal, maar het is op zijn minst inspirerend om naar te kijken. Maar laten we wel realistisch blijven: een trend is niks waard als het niet lekker zit. Er zijn weinig dingen zo ergerlijk op het gebied van styling als een mooi ingerichte kamer en een bank die voor geen meter zit. Of die fauteuil of luie stoel. Zelfs al ben je er enkel op visite, die hocker mag je eigenlijk niet verleiden om op te gaan zitten bij gebrek aan beter. Een bank hoor je lekker in te kunnen nestelen, relaxen, chillen, ontspannen, of wat voor naam je er ook aan wilt hangen. Zo lang het het equivalent van “comfortabel” is, is het goed. Net zoiets als dat een huis, vooral een thuis moet zijn. Je kunt er ontladen én opladen.

Professionele couch potatoes

Een goede stoel of bank, kun je onder andere halen bij een zitspecialist op een meubelboulevard. Je vindt hier een grote verscheidenheid, al lonkt die relaxbank of relaxfauteuil natuurlijk wel heel erg. Om lang te kunnen genieten van en te relaxen in, is het misschien verstandig om voor een voor jou tijdloos ontwerp te gaan dat aansluit bij je interesses. Wie weet hou je meer van landelijk, maar je kunt net zo goed weg zijn van modern, vintage of een industriële look. Een fijn zitmeubel is voor veel mensen een investering voor een langere periode, niet een bevlieging van een seizoen. Het moet echt jouw stijl zijn. Als een trend aansluit bij wie jij bent, is dat prachtig, maar ga geen meubels kopen omdat ze op dat moment hip zijn, maar je stiekem iets anders veel mooier vindt!

Hoe relaxt wil je het hebben?

Zowel volwassenen als kinderen kunnen uren zoet zijn met alle knoppen en hendels die sommige modellen rijk zijn. Denk aan relaxfuncties als een kantelstand of een ingebouwde voetenklep. Of een handige sta-op-stoel die meebeweegt als je opstaat. Dat is een uitkomst als het je wat moeite is gaan kosten.Prominent

Deze meubelwinkel van comfortabele stoelen, banken en fauteuils heeft meerdere vestigingen door het hele land en een webshop. Online is het te bestellen aanbod echter een stuk lager dan in de fysieke winkels, maar dat is begrijpelijk, want online kun je een zitmeubel moeilijk uitproberen. Hun collectie beslaat allerlei ontwerpen, waarvan een aantal variaties op hun relaxstoel Craft in samenwerking met Humberto Tan, waarbij de natuur een grote inspiratiebron blijkt.

Lekker zitten voor recensies

Of je ze nu gaat schrijven of lezen; er lekker voor gaan zitten kan nooit kwaad. Heb jij ervaring met ze en wil je er graag een review over schrijven? Of ben je hier omdat je de meningen en beoordelingen te lezen? Iedereen wilt altijd graag weten hoe het zit met de kennis en service van een winkel. Was het personeel bijvoorbeeld klantvriendelijk? Design, kwaliteit en zitcomfort zijn ook geen onbelangrijke punten. Zitten de meubels echt zo comfortabel en relaxt als ze zelf beweren? Staat het ontwerp in jouw huiskamer nog zo elegant als in de showroom? Laat het ons weten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (83)

Anderen bekeken ook

close

Prominent

Vergelijk reviews en bekijk Prominent