Onlineverf.nl

8

Bestellen

6

Service

8

Prijs

6

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Onlineverf.nl

Soms kan je huis of een andere oppervlakte wel een likje verf gebruiken. Dan is het natuurlijk de vraag waar je de beste verf kunt halen. Één winkel die zich helemaal richt op verf is Onlineverf.nl. Maar wat voor kwaliteit muurverf kun je van deze verfwinkel verwachten. Hoelang zal hun behang op de muur blijven zitten? Zullen hun complete verfsets wel alles bevatten dat je nodig hebt? Krijgen hun krabbers al het oude behang wel van je muur? Zullen hun kwasten geleverd worden voor je met de klus wilt beginnen? En hoe vriendelijk en hulpvaardig is die klantenservice van Onlineverf.nl nou echt? De enige mensen die eerlijke antwoorden op deze vragen hebben zijn de mensen die al eens geverfd hebben met verf en kwasten van Onlineverf.nl. Lees hun reviews om te ontdekken hoe zij over Onlineverf.nl denken. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je meer inzicht geven in Onlineverf.nl voordat je er zelf klant wordt.


Over Onlineverf.nl

Onlineverf.nl is een bedrijf dat verf aanbiedt. Op hun website geven ze aan graag jouw verfwinkel om de hoek te willen zijn. De winkel wordt gerund door een enthousiast team van medewerkers dan van maandag t/m zaterdag aanwezig is. Ze hebben al meer dan 35 ervaring is de verfbranche. In die tijd hebben ze meer dan 43000 klanten geholpen met meer dan 85000 bestellingen. Hun assortiment bestaat uit ruim 850 producten. Je kunt er natuurlijk verschillende soorten verf vinden. Ze hebben houtverf, blanke lak, muurverf, grondverf, tegelverf, systeemverf, kunststofverf, kalkverf, primer, metaalverf, schakelverf en nog veel meer. Veel van hun verf is verkrijgbaar in mat, hoogglans of zijdeglans. Natuurlijk heb je wel het één en ander nodig om de verf op je muur aan te brengen. In hun categorie benodigdheden vind je krabbers, verfbakken, complete verfsets, stopverf, afdekolie, handschoenen, schuurpapier, voorstrijk, rollers, kitten, tape, plamuur, kleurenwaaiers enzovoort. Naast verf heeft Onlineverf.nl ook behang. Er is glasweefselbehang en natuurlijk de lijm en het andere gereedschap om het aan te brengen. Kijk ook eens bij hun acties voor leuke kortingen.
Diensten van Onlineverf.nl

De verf van Onlineverf.nl kan online besteld worden, evenals hun behang en gereedschap. De bezorgservice van Onlineverf.nl zal het blik verf dan netjes naar je opsturen. Op hun website kun je verschillende werkschema’s vinden die je kunnen helpen om een plan van aanpak te maken. Zo weet je waar je aan begint. Verder heeft Onlineverf.nl nog een klantenservice om je bij te staan als er een probleem optreedt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Onlineverf.nl

Heb je wel eens verf bij Onlineverf.nl besteld? Ook al heb je er alleen een kwastje gekocht, wij willen meer weten over jouw Onlineverf.nl ervaring. Hoe makkelijk was het om behang te kopen via hun website? Was de houtverf wel dekkend genoeg of moest je meer lagen doen dan je eerst dacht? Werd de muurverf bezorgd voor je uiterlijk wilde beginnen met verven? En wat vind je van de klantenservice die Onlineverf.nl biedt als er iets misgaat? Schrijf een review en vertel ons over jouw ervaring met Onlineverf.nl.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

4 bussen verf van 2,5 liter

Toen ik de bestelling op zondag hadafgerond zag ik dat de levering pas op vrijdag zou zijn. Indien ik 5.25 euro verzendkosten ging betalen zal de levering maandagavond zijn. Aldus gedaan en inderdaad maandagavond een doos van onlineverf.nl afgeleverd. Echter hier zaten maar 3 blikken in in plaats van de bestelde 4. Onmiddellijk contact gezocht met de bezorgdienst maar er was slecht 1 doos. Waar ik mij kwaad om maak is het feit dat men niet te bereiken is, niet per telefoon en ook niet per mail. Dit was dus 1x en nooit meer, nu nog zien dat ik mijn geld terug krijg

S

Siep Bos

02-03-2021

0

Snelle levering, goede kwaliteit

Sigma verf gekocht, goedkoop, snel geleverd en geen retpartijene.

B

Both

24-02-2020

0

Verf

Heel goede service! Wij wilden onze hele huis gaan schilderen aan de binnenkant, maar wist niet waar we moesten beginnen. Online gezocht naar een aantal spelers en uiteindelijk bij Onlineverf.nl terecht gekomen. Gemaild over ons idee en daarom kregen we een heel uitgebreide mail terug met alle antwoorden op onze vragen. We hebben in fases de producten besteld en telkens hebben we even contact gehad als we er niet uit kwamen. Moet zeggen dan ieder contact heel vriendelijk is verlopen, zowel per mail als per telefoon en chat. Op een gegeven moment hadden we wat teveel plafondverf besteld. Gelukkig was dit helemaal wit en konden we dit gewoon retourneren. Omdat we zo'n grote hoeveelheid hadden besteld, betaalde onlineverf.nl als geste de retourkosten. Deze zomer willen we de buitenboel aan gaan pakken. Gegarandeerd dat we weer zullen bestellen bij deze club. Fijn contact, eerlijke prijzen en belangrijkste: goed advies! Volle punten dus :)

S

Sebastiaan

19-02-2020

0

Mengverf

Bestel hier geen mengverf! Ik ontving de verkeerde kleur. Hier kwam ik helaas pas achter nadat ik de hele beneden verdieping had geverfd. Bleek paar tinten lichter te zijn waardoor er nu kleurverschil is met Onderkant carport die ik niet wilde verven. Ook problemen nu met de buren omdat de overstek doorlopen. Ik ben hierover gaan klagen. Hun antwoord is dat ik de verf had moeten controleren. Dit terwijl er op de meng sticker mijn gewenste kleur vermeld stond. Hoopte mijn geld terug te ontvangen maar dat kon niet. Er werd aangeboden dat ik een nieuw, de juiste, kleur kon ontvangen. Hier had ik niks omdat ik geen zin had om alles weer opnieuw te verven. Daarom besloot ik maar een andere kleur te kiezen. Dit heb ik uiteindelijk ook gekregen. De service is ook slecht. Het duurde soms weken voordat ik antwoord op mijn mail ontving. Maar die ontving ik pas nadat ik er een 2e mail achteraan stuurde. Al met al zeer slechte ervaring met onlineverf.nl

A

Avci

22-11-2019

0