Mr & Mrs Fragrance | Gadgets & Trends

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Mr & Mrs Fragrance | Gadgets & Trends

Ben je op zoek naar een organisatie waar je interieurparfum kunt kopen. Wellicht is Mr & Mrs Fragrance voor jou een mooie uitkomst. Lees wat de klantervaringen bij Mr & Mrs Fragrance zijn.


Wat is Mr & Mrs Fragrance?


Mr en Mrs Fragrance is een bedrijf welke interieurparfum verkoopt. Een kijkje in het assortiment leert ons dat je verschillende artikelen bij Mr & Mrs Fragrance kunt bestellen. Zo sieren er in het assortiment van Mr & Mrs Fragance onder andere de volgende producten: autoverfrisser, schoenverfrisser en kledingverfrisser. Je kunt bij het bedrijf ook diffusers kopen zoals elektrische-diffusers, blanc-diffusers en easy-diffusers. Er zijn diverse badjassen en glazen te koop. Mocht je willen weten welke andere producten je bij Mr & Mrs Fragrance kunt kopen, dan kun je het beste op hun website kijken. Mocht je een bestelling bij Mr & Mrs Fragrance willen doen dan moet je een online account hebben. Hiervoor zul je je via de website eerst moeten registreren.


Herroepingsrecht en klachten


Klanten kunnen in bepaalde situaties gebruik maken van het herroepingsrecht. Zo kan de consument de overeenkomst die voor een product is afgesloten door een aankoop te doen laten ontbinden. Dit moet dan wel binnen veertien dagen gebeuren. In het geval van herroepingsrecht hoeft er geen opgave van reden om te ontbinden opgegeven te worden. Het is wel zo dat de ondernemer mag vragen naar de reden van herroeping. Het is dan alleen geen verplichting om hierop te antwoorden. De termijn om te herroepen gaat in op het moment dat het pakket bij de klant is ontvangen.


Bij het bedrijf is ook een klachtenregeling van toepassing. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat er een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure is, die zowel de consument alsmede het bedrijf dienen te volgen. Mocht je als klant een klacht hebben dan moet dit wel op tij aangegeven te worden. Klachten dienen binnen 14 dagen vanaf ontvangst ingediend te zijn.


Wetenswaardigheden


Het bedrijf valt onder de paraplu van Viper Handelsmaatschappij BV. De hoofdvestiging van dit bedrijf is gelegen in Almere. Mocht je contact willen opnemen met Mr & Mrs Fragrance dan is dit op verschillende manieren mogelijk. Zo kun je op werkdagen tijdens kantooruren (09:00 uur - 17:00 uur) telefonisch contact opnemen. Je kunt bellen met het volgende telefoonnummer: 036-5490369. Er zijn diverse mogelijkheden naast telefonisch contact opnemen, te weten via e-mail, Facebook en Twitter.


Mocht je een aankoop bij dit bedrijf doen dan kun je via diverse betaalmethoden een betaling uitvoeren. Dit kan onder meer via iDEAL, Klarna, PayPal, BAN Contact (Via MultiSafePay), Mister Cash (Via MultiSafePay), Creditkaart VISA / Mastercard (Via MultiSafePay) en SOFORT / Giropay (Via MultiSafePay). Er is tevens de mogelijkheid om een betaling te doen via de VVV. Dan kun je de betaling doen via een VVV giftcard of VVV cadeaubon. Daarnaast is er de mogelijkheid om een betaling te doen met YourGift Cards.


Wat zijn de klantervaringen bij Mr & Mrs Fragrance?


Ben je al klant bij Mr & Mrs Fragrance? We zijn ontzettend benieuwd naar je ervaringen bij dit bedrijf. Welke producten heb jij bij Mr & Mrs Fragrance gekocht? Ben je tevreden over de artikelen die je hier hebt gekocht? Wat vond je eigenlijk van de prijs die je moest betalen? Heb je de artikelen bij je thuis laten bezorgen? Wat is jouw visie met betrekking tot het bezorgen? Kwamen de spullen op tijd aan of moest je lang wachten? In welke staat heb jij de artikelen ontvangen?


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)