Mr-beveiliging.nl

8

Bestellen

2

Service

6

Prijs

6

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Mr-beveiliging.nl

Wil jij je huis of bedrijf goed laten beveiligen? Dan kan een online bezoekje aan MR-beveiliging.nl wellicht interessant zijn voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming en webshop bekend zijn.


Wat is MR-beveiliging.nl?


MR-Beveiliging.nl is een webshop en installatiebedrijf voor alle veiligheid. Ze stellen dat je door hun diensten en producten kunt zorgen voor de goede beveiliging van je bedrijf of woning. Het assortiment bestaat onder andere uit alarmsystemen, camerasystemen en hang en sluitwerk. Deze onderneming is in 2004 opgestart. Al vanaf het begin verkopen en installeren ze verscheidene beveiligingsoplossingen die professioneel zijn. Het gros van de panden die door MR-beveiliging.nl worden beveiligd hebben een draadloos alarmsysteem en speciale cilinders. Deze organisatie wordt gezien als een van de grootste beveiliging winkels van ons land.


Bestellen


Wil je online bestellen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Er kan besteld worden met een klantaccount of als gast. Mocht je een account hebben kan dat een aantal voordelen met zich meebrengen. Zo hoef je bijvoorbeeld bij een nieuwe bestelling niet steeds opnieuw het bezorgadres door te geven. Ook word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en nieuws. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, Mastercard en PayPal.


Leveringsinformatie


De pakketten worden verstuurd vanuit een magazijn of rechtstreeks vanaf een leverancier. De gemiddelde levertijd ligt tussen de 1 en 3 werkdagen. Diverse transportbedrijven halen de orders op en zorgen dat deze bezorgd worden. Er wordt onder andere samengewerkt met PostNL, DHL en GLS. Bij een minimale bestelwaarde van € 70,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 4,95.


Retourinformatie


Artikelen kunnen als RMA aangemeld of geretourneerd worden. Je dient dan een e-mail te sturen naar RMA@mr-beveiliging.nl of te bellen met 023-2050100. Als je een RMA of retournummer hebt ontvangen, kun je het artikel opsturen. Wil je aanspraak maken op een terugbetaling? Dan zal er aan de retourvoorwaarden voldaan moeten worden. Zo moet het product worden verpakt in de originele verpakking. Op maat gemaakte producten worden niet als retour geaccepteerd. Je kunt wel contact opnemen met de klantenservice om te kijken of er andere opties zijn.


Klachtenregeling


Het kan voorkomen dat je ontevreden bent. Soms wil je dan zelfs een klacht indienen. Dit behoort bij dit bedrijf tot de mogelijkheden. Klachten worden afgehandeld volgens een vooraf opgestelde klachtenprocedure. Zowel de koper als verkoper zal zich aan de regels uit deze regeling moeten houden. Als je een klacht hebt moet je dit op tijd doorgeven. Je zal dit ook duidelijk en volledig moeten doen. De verwerkingstijd voor klachten is vastgesteld op 14 dagen. Binnen deze periode kun je dus een inhoudelijke reactie verwachten. Soms is er langer de tijd nodig. Je zal hier dan van op de hoogte worden gebracht.


Geschillen


Het kan gebeuren dat er n.a.v. een klacht een oplossing wordt voorgesteld waar jij je niet in kunt vinden. Als dit zo is ontstaat er een geschil welke vatbaar is voor de geschillenregeling. Geschillen kunnen worden ingediend bij de Stichting Webshop Keurmerk. Sinds een aantal jaar kan een klacht ook gedeponeerd worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben je klant bij MR-beveiliging.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb jij je huis of bedrijf door deze onderneming beter kunnen beveiligen? Wat vond je van de service? We stellen het op prijs als je je visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

3 cylinder sloten

Heb in mei van dit jaar 3 cylinder sloten gekocht ,en heb daarna een review geschreven. Als dank daarvoor zou ik € 2,50 retour ontvangende En voor de Google review zelfs € 3,50 Nooit iets gehoord of gezien. Dus mooie beloftes maar niet nakomen! Valt me erg tegen van M-R Beveiliging

P

Paul

31-08-2023

0