Morpheus-beddengoed

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Morpheus-beddengoed

Sta jij op het punt om je bed een facelift te geven? Vraag jij je af of Morpheus-beddengoed de juiste winkel voor jou is? Laat je dan adviseren door de consumenten die jou voor zijn gegaan. Hier lees je de reviews van hun ervaringen en kun je straks zelf een recensie met jouw mening en beoordeling schrijven. Op die manier helpen we elkaar bij het maken van een keuze.

Goede nachtrust

Slapen is belangrijk, want tijdens de slaap verwerkt je geest de gebeurtenissen van de dag en krijgt het lichaam de kans zich te herstellen en op te laden. Door gemiddeld zeven tot acht uur per nacht in dromenland te zijn, kunnen we er de volgende dag weer tegenaan en functioneren we het beste. Investeren in een goede slaapomgeving, is dus investeren in je gezondheid. Dat wil echter niet betekenen dat je naast dat ergonomische hoofdkussen niet mag genieten van een mooie decoratieve Flamant plaid, de door oma gehaakte sprei of dat geweldige beddengoed van Pip Studio wat laatst in de aanbieding was. Verder is geur belangrijker voor mensen dan dat men doorgaans beseft, dus wellicht is een interieurparfum een overweging waard. Een paar fijne pantoffels, ochtendjas, en een lekkere handdoek of ander badgoed, helpen op hun beurt weer bij prettig wakker worden.

Hoe meer je weet

Wat wellicht wel handig is, is om het materiaal af te stemmen op hoe je lichaam zich gedraagt tijdens de slaap. Transpireer je bijvoorbeeld veel, dan zijn dekbedden natuurlijke materialen vaak een betere keuze dan synthetische. Een dekbed bijvoorbeeld heeft daardoor een betere vochtopname voor het zweet en goede ventilatie. In combinatie met een katoenen kussensloop, lakens en dekbedovertrek, wordt de doorstroom zo min mogelijk belemmerd. Als je hoofd en nek wat meer steun vragen dan is ook daar tegenwoordig een mouw aan te passen. Dit maakt voor sierkussens zoals die van Riviera Maison uiteraard niet uit. Voor de levensduur en hygiëne van het matras is het raadzaam om een molton hoeslaken als onderlaken te gebruiken. In het geval van kleine kinderen of incontinentie, is een matrasbeschermer belangrijk.Morpheus-beddengoed

Morpheus is de naam van een keten die naast de webwinkel, ook een aantal fysieke winkels en showrooms heeft. Je vindt ze in Hilversum, Bilthoven, Mijdrecht en Utrecht. De showroom in Mijdrecht heeft ook een speciale afdeling kinderbedden. Ze voeren merken zoals Auping, Marjolein Bastin, At Home, Esprit, House in Style, Snurk, en Vandyck. Verzendkosten voor orders binnen Nederland zijn altijd gratis. Bezorgingen naar België, Luxemburg en Duitsland zijn vanaf 200 euro kosteloos.

Recensies: uitgeslapen of compleet gebroken?

Wat zijn de meningen over de kwaliteit van de producten? Zijn consumenten tevreden met hun bestelling? Wordt het advies in de winkels als professioneel ervaren? Is de productkennis van het personeel actueel? Is de klantenservice klantvriendelijk? Kunnen aankopen uit de webshop geruild of geretourneerd worden in de fysieke winkels of is het enkel retour sturen? Hoe gaat het bedrijf om met klachten? Laat jouw mening vandaag nog weten in een review van je ervaring. De beoordelingen door eerdere klanten, helpen geïnteresseerden bij het maken van een keuze. Alvast bedankt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)