MoreThanHip

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

MoreThanHip

Het milieu, we zijn er steeds meer mee bezig. Het einde van de wereld lijkt steeds dichterbij te komen en we maken daarom steeds bewustere keuzes. MoreThanHip snapt het belang van ecologisch en Fair Trade. Het gaat namelijk niet alleen om het milieu, maar ook om eerlijke producten. Wil jij bewuster shoppen en ben je zo terecht gekomen bij MoreThanHip? Of misschien hebben ze gewoon een tas die je heel graag wilt hebben? Lees dan eerst nog even de reviews en beoordelingen van andere klanten voordat je bestelt in de webshop. Op NederlandReview vertellen klanten alles over hun ervaringen met de webshop. Lees ze allemaal even door en dan kun jij die tas meteen bestellen.


Over MoreThanHip

Voor alle klanten die een lifestyle hebben die gefocust is op design en duurzaamheid, is MoreThanHip de perfecte webshop. In 2007 werd de webshop opgericht. De exclusieve en unieke mode- en woonaccessoires in de webshop zijn trendy en ecologisch. De producten worden door het team van MoreThanHip zelf ontwerpen. Je zult deze producten dan ook nergens anders vinden. Bij het ontwerpen en maken van de producten staat duurzaamheid altijd voorop. Deze duurzaamheid is het resultaat van recycling, hergebruik, natuurlijk materialen, handwerk, cradle-to-cradle en CO2-compensatie. 


Categorieën MoreThanHip

Cadeaus
– Tassen
– Sieraden
– Accessoires
– Wonen
– Hangmatten
Diensten MoreThanHip

Je bent in de webshop gegarandeerd van een duurzame en ecologische collectie. Je maakt dus altijd een bewuste keuze. Het assortiment bestaat uit leuke accessoires om cadeau te doen en must-haves die in jouw eigen collectie niet mogen missen. De webshop heeft voor klanten echter nog meer voordelen. Bestellingen voor 17:00 worden namelijk dezelfde dag nog verzonden. Je hebt je bestelling daarom meestal de volgende dag nog in huis. Verder is de verzending vanaf 35,- gratis. De webshop heeft ook een blog waar je alles kunt lezen over de accessoires in de webshop. Je kunt de berichten lezen voor inspiratie of voor meer informatie over de handgemaakte producten.


Klachten MoreThanHip

Heb je vragen over de producten? Of is er iets misgegaan en wil je een klacht melden? Neem dan op de website een kijkje bij de contactpagina. Je vindt hier alle contactgegevens van de klantenservice van MoreThanHip. Je kunt hier het contactformulier invullen, maar ook het telefoonnummer staat hier vermeld. MoreThanHip heeft ook een winkel in Montfoort waar je welkom bent. Neem dan wel een kijkje bij de openingstijden. Je kunt in de winkel het hele assortiment bekijk en natuurlijk vragen stellen. Je kunt MoreThanHip ook vinden op Facebook. Mocht je geen succes hebben met het telefonnummer of het contactformulier, probeer dan hier contact op te nemen.


Schrijf een review over MoreThanHip!

Heb jij sieraden gekocht in de webshop? Of wilde jouw dochter heel graag een leren tas van MoreThanHip? Geef dan jouw beoordeling over de producten en de webshop. Wat vind je van de kwaliteit? Kun je veilig betalen? En is de levering betrouwbaar? Schrijf een review en vertel over jouw ervaringen met MoreThanHip.


Wat zijn de ervaringen van klanten met de tassen en sieraden van MoreThanHip? Zijn de artikelen van de beste kwaliteit? Lees hier de reviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)