Meubelpootjes.nl

8.8

Bestellen

8.8

Service

9.2

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Meubelpootjes.nl

Vaak zitten er al poten aan een meubel, maar die gaan helaas niet eeuwig mee. Als je nog een meubel hebt dat nog prima meekan met nieuwe pootjes of helemaal zelf een bank of tafel wilt bouwen dan kun je bij Meubelpootjes.nl een nieuwe set pootjes krijgen. Maar wat zal de kwaliteit van die stalen poten zijn? Zullen die aluminium poten nou wel stevig genoeg zijn om een hele constructie te houden? Zal je lang moeten wachten op de bezorging van je montagemateriaal? En zal de klantenservice van Meubelpootjes.nl in ieder geval proberen om je te helpen als er iets helemaal mis dreigt te gaan? Alleen mensen onder wiens meubels al pootjes van Meubelpootjes.nl zitten kunnen je hierover wat meer vertellen. lees hun reviews om erachter te komen wat voor een soort online shop Meubelpootjes.nl nou eigenlijk is. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je nou eigenlijk van Meubelpootjes.nl kunt verwachten.


Over Meubelpootjes.nl

Meubelpootjes.nl is een woonwinkel die meubelpoten aanbiedt. De winkel is opgericht in 2011, dus ze bestaan nog niet heel lang, Toch bieden ze, volgens hun website, een groot assortiment poten voor je tafel of andere meubelstukken. Ze beloven dat hun assortiment dagelijks groeit en je dus steeds nieuwe artikelen tegen zult komen. Er zijn verschillende redenen waarom je de poten van je meubels zou willen veranderen. Wie weet wil je wel wat nieuwe poten omdat de oude poten aan het verslijten zijn. Ook is het mogelijk dat je jouw huis opnieuw aan het inrichten bent en de oude poten niet langer bij je nieuwe interieur passen terwijl die bank of stoel toch nog heerlijk zit. En als laatste kan het nog zijn dat je helemaal zelf een tafel wilt maken. Er zijn verschillende soorten poten waar je uit kunt kiezen. Hun assortiment houten poten is verdeeld in verschillende houtkleuren uiteenlopend van bruin tot kersen en grijs. Qua vorm hebben ze poten die hoekig, taps, rechthoekig, vierkant of rond zijn. Hun aluminium poten zijn verdeeld in chroom, verzinkt en RVS look. Verder kun je ook nog kiezen tussen staal en kunststof. En mocht dat allemaal niets zijn dan kun je er altijd nog wieltjes onder zetten om een rijdende stoel, tafel of bank te creëren.Je kunt de poten gebruiken voor je tuinmeubel, kindermeubel, bar, kast bed, tafel enzovoort.
Diensten van Meubelpootjes.nl

De meubelpoten van Meubelpootjes.nl zijn gemakkelijk te bestellen via hun website. Binnen 3 dagen zal de bezorgservice van Meubelpootjes.nl dan al op de stoep staan met jouw nieuwe aluminium of kunststof poten. Vaak heb je de vaak de volgende dag al in huis. Ze leveren binnen Nederland maar versturen ook naar België en Duitsland. Ook heeft Meubelpootjes.nl een klantenservice die je kan helpen als je advies nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Meubelpootjes.nl

Als er onder één of meerdere van jouw meubelstukken al pootjes of wieltjes van Meubelpootjes.nl zitten dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze woonwinkel. Hoe makkelijk waren die stalen poten te bevestigen? En hoe ging de bezorgservice en klantenservice met jou en je bestelling om? Laat je eigen Meubelpootjes.nl review achter en vertel ons wat jouw mening over deze potenwinkel is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

houten meubelpoot

Wat een goed service! had verkeerde pootjes besteld en kreeg aardige mevrouw aan de telefoon en het was geen probleem om het om te ruilen. Snelle levering!

H

helder

15-06-2023

0

IJzeren poten voor tafel

Wat een geweldig bedrijf is dit. We kochten 2 U-vormige meubelpootjes maar vonden dat ze achteraf toch niet zo goed stonden. We hebben ze via DHL geretourneerd, maar de pootjes zijn nooit aangekomen (kwijtgeraakt dus). Fout van DHL natuurlijk, maar zij hebben de policy om dingen per kilo te vergoeden. En dan zouden we maar 50% van de waarde terugkrijgen. Meubelpootjes deed niet moeilijk. Zij vonden het goed dat we alleen de 50% aan hen terugbetaalden en zij namen de rest voor hun rekening (terwijl het niet hun fout was). Grote klasse!

B

Brenda Donsu

23-10-2020

0

Stalen tafel poten

Donderdag besteld , vrijdag niet binnen, na telefonisch niet bereikbaar te zijn tig mail gestuurd Uiteindeljjk mail terug dat ik maar contact moest op nemen met dpd Ze leggen het probleem bij de klant Nu hebben ze een onderzoek opgestart, maar nog steeds niks gehoord...

M

Marianne

02-08-2020

1

meubelpootjes voor bankstel.

De pootjes zijn prachtig maar wat nog veel mooier is: De geweldige service van dit bedrijf! Wat hebben zij mij fantastisch geholpen. Ondanks de fout die ik ZELF heb gemaakt hebben zij dit als service voor mij opgelost. Tot drie keer toe andere pootjes toegestuurd gekregen..... En nu het resultaat: GEWELDIG! Dit bedrijf verdient een dikke pluim!

F

Francis van Slooten

29-10-2019

0

test

test

T

test

29-10-2019

0