Meubello.nl

9

Bestellen

9

Service

8

Prijs

9

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Meubello.nl

Ben je op zoek naar een webshop om designmeubelen te kopen? Wellicht is Meubello.nl een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn. 


Wat is Meubello.nl?


Meubello.nl is een website waar je online en in de webshop design meubelen kunt kopen. Het bedrijf stelt dat het om de beste webshop van Nederland & België gaat. Mocht je hulp nodig heben voor een nieuw design, kun je dit aangegeven bij de medewerkers van Meubello.nl. Volgens het bedrijf passen alle producten die je bij het bedrijf kunt kopen in een interieur waar design de bepalende factor is. 


Klantenservice 


Er wordt aangegeven dat je voor vragen/opmerkingen bij het bedrijf terecht kunt. De klantenservice is op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur geopend. Op zaterdag zijn de openingstijden van 09:00 uur tot 13:00 uur. Het telefoonnummer is 085 060 27 98 en het e-mailadres is info@meubello.nl. Meubello.nl kent de volgende betaalmogelijkheden: iDEAL, Mister Cash en overboeking per bank.


Klachten


De medewerkers van Meubello.nl hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met je meubel of je woonaccessoire dan kun je dit als een klacht kenbaar maken. Er wordt aangegeven dat het bedrijf er alles aan zal doen om de klacht zo spoedig mogelijk en naar alle volle tevredenheid af te handelen. Meubello.nl ziet je klacht als punt om van te leren. Door goed te luisteren naar de klachten van de consumenten is het bedrijf beter in staat om vervolgens betere producten te maken. Zo kan het bedrijf er toch iets heel positiefs uit halen. Mocht je een klacht hebben dan kun je die telefonisch of per e-mail doorgeven. De medewerkers van Meubello.nl streven ernaar om klanten binnen 3 dagen op de hoogte te brengen van de stand van zaken van hun klacht. Je zult ongeveer 5 dagen later een reactie krijgen. 


Retouren


Het bedrijf heeft regels opgesteld met betrekking tot het retouren. Sommige retour 'gevallen' kunnen zelfs via de wettelijke procedure worden afgehandeld. Het bedrijf is lid van de Webshop Keurmerk Certificaat. Inhoudelijk wil dat zeggen dat je veilig kunt betalen en dat je recht hebt op 14 dagen retourrecht. Binnen deze termijn kun je jouw bestelde producten terug sturen. Je bent binnen de gestelde termijn niet verplicht om een reden voor je retour door te geven.  


Retourvoorwaarden


Mocht je een product retouren zal deze ongebruikt moeten zijn. Het artikel moet eveneens zonder schade terug gestuurd worden. Je kunt je aankoop hetzelfde behandelen als dat je dat in een echte winkel zou doen. Je kunt het product wel bekijken maar het is echt belangrijk dat je weet dat je het product niet kunt gebruiken. Het bedrijf stelt dat ze de geretourneerde producten nog moeten wederverkopen. 


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Meubello.nl? Ben je tevreden over de producten/diensten van Meubello.nl? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Meubello.nl? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews blijft.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Salontafel New Dehli 100cm

Tafel was helaas niet meer op voorraad maar met 3 weken was hij eindelijk binnen. Mooi hout en makkelijk in elkaar te zetten. Ik ben er zeer tevreden mee.

J

Johan

16-11-2020

0

hoekbank

Hoekbank besteld bij Meubello. Hij was flink in de aanbieding en daarom had ik m gekozen. Ook omdat ik m mooi vond natuurlijk! Hij is van de week geleverd en is in het echt heel mooi. Net als op de afbeeldingen. Zit gelukkig ook heel lekker. Dat is altijd nog maar afwachten als je online besteld... Dus ik zou ze zeker aanraden!

K

Karina

04-08-2020

0