Mc-cilinder.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Mc-cilinder.nl

Zoek jij M&C cilinders en sleutels? Dan is het wellicht een idee om Mc-cilinder.nl eens te bezoeken. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze site en bijbehorend bedrijf. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Mc-cilinder.nl?


Mc-cilinder.nl verkoopt M&C cilinders & sleutels. Alles met het doel om het bij jou thuis veiliger te maken. Er worden bijvoorbeeld producten geleverd zoals de Condor, Minos, Matrix en Color Plus. Naar eigen zeggen is er sprake van de beste sloten voor de scherpste prijzen. Neem voor het gehele aanbod zelf een kijkje op Mc-cilinder.nl. Niemand zit thuis te wachten op indringers. Het is daarom van belang om de woning goed op slot te doen. Vergeet alle sloten niet te checken, voordat je de deur uitgaat of voor een vakantie vertrekt.


Bestellen


Je kunt iets bestellen door een aantal stappen te doorlopen. Bestellingen kunnen als particulier of zakelijk worden gedaan. Om een bestelling te doen is het niet noodzakelijk om een klantaccount te hebben. Dit kan wel een aantal voordelen met zich meebrengen. Ieder te bestellen product wordt afgebeeld met een foto. Bij ieder item is productinformatie te lezen. Er wordt ook aangegeven wat de kosten zijn die betaald moeten worden. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, PayPal en creditcard. Alle betaalopties staan aangegeven op Mc-cilinder.nl.


Verzendinformatie


Bestellingen worden gratis verzonden. Je hoeft dus geen verzendkosten te betalen. Iedere bestelling wordt verstuurd vanuit het magazijn in Didam, Hoofddorp of Nieuwe Wetering. Geplaatste orders worden in de regel de volgende werkdag of zaterdag afgeleverd. Je kan ervoor kiezen iets te laten bezorgen. Een andere mogelijkheid is om jouw pakket op te halen bij een PostNL ophaalpunt. Dit bedrijf kan ook de bezorging voor haar rekening nemen. Voor de leveringen wordt ook samengewerkt met DHL. Als jouw zending de deur uit is ontvang je per mail een trackingsnummer. Hiermee kun je online volgen waar jouw pakket zich op welk moment bevindt.


Retourneren


Wil je afzien van jouw aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. Je dient dan een retouraanvraag te doen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@mc-cilinder.nl. Het verzoek is om je gegevens en ordernummer op te geven. Je ontvangt dan een RMA-nummer. Als je deze hebt ontvangen is het tijd om je artikel te retourneren. Hetgeen je terugstuurt zal zich in de originele verpakking moeten bevinden. Op maat gemaakte items mogen niet geretourneerd worden. Dit geldt ook voor sleutels die zijn bijgemaakt. Voor vragen over retourneren ben je altijd welkom om contact op te nemen.


Klachtenregeling


Ben je ontevreden en wil je zelfs een klacht indienen? Dit behoort tot de mogelijkheden. Zowel de koper als verkoper moeten zich houden aan de regels uit de klachtenprocedure. Een klacht moet duidelijk en volledig worden ingediend. Kopers krijgen binnen 2 weken een reactie op hun klacht. Mocht er een langere verwerkingstijd nodig zijn wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht. Kun je je niet vinden in een oplossing? Dan ontstaat er een geschil welke vatbaar is voor de geschillenregeling. Klachten kunnen tegenwoordig ook worden gedeponeerd bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij deze onderneming? Heb jij weleens een aankoop gedaan via Mc-cilinder.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat heb jij hier gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit? Hoe heb je de service ervaren? We waarderen het als jij je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)