MaxxGarden

5.7

Bestellen

3.1

Service

4

Prijs

3.4

Levering

28.6%

Zou hier weer kopen

MaxxGarden

Wil je tuinmeubelen kopen? Krijg je een nieuwe tuin? Ben je van plan je huidige tuin te veranderen? Wellicht zijn tuinmeubelen van MaxxGarden een interessante optie voor jou. Je kunt de producten van MaxxGarden via Bol.com kopen. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke informatie er over MaxxGarden bekend is. 


Over MaxxGarden 


MaxxGarden is een tuinmeubelwinkel in Houthalen-Helchteren, België. Er worden door MaxxGarden producten verkocht zoals partytenten, terrasverwarmers, vuurkorven, loungesets, parasols en meer. Je kunt de artikelen van MaxxGarden onder andere kopen via het platform van Bol.com. Volgens de medewerkers van Bol.com is het absoluut de moeite waard om het assortiment van deze organisatie te bekijken. 


MaxxGarden is een eigen merk van Maxxtools. Via Maxxtools kun je volgens het bedrijf alles regelen voor in en rondom je huis. Maxxtools wordt omschreven als de ideale partner. Volgens het personeel koop je de producten van MaxxGarden tegen scherpe prijzen. Het bedrijf kan deze artikelen naar eigen zeggen goedkoop aanbieden doordat ze relatief lage kosten maken. Van alle merken die door MaxxGarden worden verkocht, leveren ze het complete assortiment. Volgens het bedrijf is er sprake van een goede prijs/kwaliteit verhouding.


Duurzaamheid 


Duurzaamheid staat bij Bol.com hoog in het vaandel. Op de website is te lezen dat ze klanten graag maximaal ondersteunen in het maken van duurzame keuzes. De artikelen die duurzaam zijn krijgen een duurzaamheidslabel. Dit wordt bepaald aan de hand van onafhankelijke duurzaamheidskenmerken. 


Door de duurzaamheid labels krijg je meer informatie over waarom het item een duurzame keuze is. Is het artikel bijvoorbeeld gemaakt door sociale ondernemers? Is er sprake van biologische of ‘fairtrade’ producten? Bol.com stelt zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Het doel is om in 2022 van iedere productcategorie een duurzaam alternatief te kunnen tonen. 


Via een speciale link kun je het duurzame assortiment bij Bol.com bekijken. Als je alleen duurzame producten wilt zoeken moet je 'duurzaamheid' invullen bij de filter.


Online bestellingen 


Via Bol.com lees je de procedures met betrekking tot het doen van online bestellingen. Als je iets wilt kopen zul je allereerst een account moeten maken. Mocht je al een account hebben, kun je direct beginnen met online shoppen. 


Bestellingen kunnen binnen een paar stappen gerealiseerd worden. Zoek allereerst je artikel. Vervolgens kan je deze in je online winkelmand doen of doorgaan met winkelen. Uiteindelijk moet je een paar stappen doorlopen totdat je gaat afrekenen. Je kunt op meerdere manieren betalen. Denk aan betaalmethodes zoals iDEAL of creditcard. 


Heb je een artikel ontvangen waar je ontevreden over bent? Heb je jouw bestelde item ontvangen met schade? Zoek je een andere maat of kleur? Er is een speciale procedure met betrekking tot retourzendingen. Als je jouw retour artikel binnen 30 dagen terug stuurt zijn hier geen kosten aan verbonden. Je zult je retour moeten aanmelden via je account. Als je retour is aangemeld moet je een afspraak maken om je pakket op te laten halen. Je kunt je bestelling ook zelf verzenden. 


Het is belangrijk dat je retourlabel aan het pakket vastgemaakt zit. Mocht dit niet zo zijn heeft Bol.com het recht om je retour niet te verwerken. Het retouradres is te lezen op de website van Bol.com. Daar lees je nog meer aanvullende informatie met betrekking tot retourneringen. 


Ervaringen 


Heb je weleens tuinmeubelen van MaxxGarden besteld? Heb je jouw aankoop via Bol.com gedaan? De gebruikers van NederlandReview stellen het op prijs als jij je ervaringen deelt. Dit kun je doen op deze pagina van NederlandReview. 
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Ligbed

Waardeloos, 2 x gebruikt en de middenpoot is al veel te ruim Weggegooid geld

G

Gerard

09-06-2023

0

hondenren

hondenren besteld, bij maxxtools terecht gekomen, op website 3dagen voor levering, klopt niet zeggen ze 3 werkdagen maar is niet hetzelfde, zal nu mijn levering niet meer hebben voor vertrek op vakantie, ik vraag mij af of ik ze ooit nog zal krijgen, dus belgische bedrijven kunnen niks, buitenlandse bestellingen gebeuren op 2 dagen zonder problemen

R

Rita De Waegeneer

19-07-2022

0

MaxxGarden terrasverwarming

Hele goede na service, klein foutje onmiddellijk rechtgezet. Vriendelijke klantendienst. Super product

E

E J Kolders

08-02-2022

0

Easy up tent

Na 1x gebruikt te hebben scheurtje op een naat. En verder ingescheurd. Melding van gemaakt. Maar geen garantie. Het is gewoon een zeer slecht bedrijf die rotzooi verkoopt. Tip voor volgende keer ik rij wel naar een winkel die wel garantie op producten verkoopt. Koop niet bij maxxgarden

R

Rj v.d.heuvel

26-11-2021

0

Bevestigingsset schaduwdoek

Het geleverde product span nylonkoort was ruim een meter korter dan in de beschrijving. Mag het op eigen kosten terugsturen en dan opnieuw bestellen. Totaal geen service... heel slecht. Via BOL.COM was de bestelling geplaatst.

R

RvW

11-10-2021

0

zembdadverwarmer

onterecht mijn retour afgewezen nadat ze een niet werkend product hadden geleverd

M

Michel Rol

22-09-2021

0

Parasolvoet

Kregen ten eerste de verkeerde geleverd wat al schandalig is. Verpakking helemaal kapot en de parasolvoet was zelf ook kapot, kan gewoon echt niet. Jammer dat ik geen foto’s kan invoegen maar wat schandalig. Verder wilden we hem teugsturen, kregen we te horen dat het in de originele verpakking teruggestuurd moet worden want anders weigeren ze het. Maar de verpakking is helemaal kapot. Ook dient er een vergoeding te worden betaald van €50 voor het ophalen. Dit is echt belachelijk. Ook zit er geen pakbon of iets bij.

T

Tom

14-06-2021

0