Maxmeubels

7.5

Bestellen

6.7

Service

7.1

Prijs

6.7

Levering

70.5%

Zou hier weer kopen

Maxmeubels

Zijn al uw meubels verouderd en denkt u van, ‘Ik heb nieuwe meubels’ nodig? Dan kunt u via de website maxmeubels.nl online meubels kopen die thuis word bezorgd. Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. De eerdere consumenten die al een product hebben gekocht bij maxmeubels.nl hebben een review geplaatst over de website. De reviews gaan o.a. over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor de meubels en of de meubels van kwaliteit zijn. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf of winkel. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij meubels willen aanschaffen via maxmeubels.nl We horen graag uw mening over maxmeubels.nl zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

Over Maxmeubels.nl

Wat is Maxmeubels.nl en wat doen ze? Maxmeubels.nl is een online webshop sinds 2009 waar zij met een breed assortiment betaalbare eetkamerstoelen, banken, tafels en kasten aanbieden. Maxmeubels.nl is een onderdeel van het online woonwarenhuis Maxshopping.nl en de webshop heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare partner als het gaat om online winkelen. Via de webshop kunt u dus eenvoudig meubels bestellen voor uw huis. Maxmeubels.nl heeft geen bezoekadres maar de hoofdkantoor is gevestigd te Emmeloord aan de Marknesserweg 1-C.  

Kent u meer informatie over Maxmeubels.nl wat wij nog niet kennen? Plaats een review!

Diensten Maxmeubels.nl

Zoals het net werd beschreven weet u nu dat maxmeubels.nl een online webshop is voor banken, tafels en kasten. Maxmeubels.nl heeft een aantal categorieën waar u even rond kunt kijken voor wat u wilt. Zo heeft u categorieën als banken, fauteuils ( luie stoel ) , stoelen, tafels voor de woonkamer en eetkamer, kasten voor overal in huis, vloerkleden, woonaccessoires en natuurlijk woonkamer set! Maxmeubels.nl heeft een brede assortiment aan banken waar ze dus verschillende banksoorten hebben als bankstel, hoekbank, tweezitsbank, driezitsbank of een slaapbank. Natuurlijk zijn er veel meer, u kunt dat bekijken via de website. Ook heb je verschillende soorten kasten. Kasten van ladekasten, schoenenkasten tot buffetkasten! Tevens is het mogelijk om vloerkleden te halen in verschillende soorten maten, van klein naar middelgroot naar grote vloerkleden.
Maxmeubels.nl heeft ook een omruilgarantie waar je binnen 14 dagen na het aflevering van je bestelling kunt omruilen of kunt retourneren.

Klachten

Heeft u een vraag over een bepaalde product of wilt u een klacht indienen omdat u verkeerde meubels binnen heeft gekregen?  Dan kunt u uw vraag stellen of uw klacht indienen via Maxmeubels.nl. Maxmeubels.nl heeft een klantenservice waar je via de klantenservice een mail kunt sturen waar ze zo snel mogelijk uw bericht gaan beantwoorden. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen.


Ooit een klacht ingediend of een vraag gesteld? Hoe ging de klantenservice met u om en werd u goed geholpen? Graag willen wij er meer over weten.


Duizenden meningen van Nederlanders over Maxmeubels. Wat vinden zij? Lees hier ervaringen en beoordelingen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (44)

Relaxzetel

Na een jaar was er een repartie nodig, ze hebben de zetel komen halen en in korte tijd terug gebracht, de repartie was vakkundig uitgevoerd door vriendelijke mensen

O

Oswald Blomme

06-07-2022

0

Kitchen Almira

I made the purchase in November 2021 but still, it is not delivered. They changed the delivery period several times and finally, the company has vanished. No site, no phone no communication, and no return and no refund. Not sure I will get my money back or not. Does anybody have any idea to report this issue?

H

Hasibul

12-03-2022

0

Boekenkast avelon

Op 14 februari via Beslist.nl een boekenkast besteld en betaald, levertijd bij Maxmeubels zou 3 tot 4 weken zijn. Geen reactie tot op heden, telefonisch niet bereiken, mails worden niet beantwoord komen zelfs retour. Site is uit de lucht en idd In het handelsregister staat dat Maxmeubels is uitgeschreven. En als je het adres controleert is daar geen bedrijf gevestigd wat Maxmeubels heet. Hopelijk neemt Beslist.nl het besluit het forse bedrag van bijna € 800,00 aan mij te retourneren.

C

Caro

11-03-2022

0

kledingkast

Op 8 februari een kledingkast besteld en betaald, levertijd zou 5 tot 10 werkdagen zijn. Geen reactie tot op heden, niemand is te bereiken, mails worden niet beantwoord. Zie in het handelsregister staan dat Maxmeubels is uitgeschreven.. Klinkt niet goed, zullen we toch even op locatie moeten gaan kijken..

H

Harro

10-03-2022

0

Wandkast

Op 11 februari een wandkast besteld en betaald. Zou 10-15 werkdagen duren. Nog niets ontvangen en/of vernomen. Telefonisch zijn ze niet meer bereikbaar en ook de meeste links naar hun website zijn uit de lucht. Per mail reageren via de bestellink is ook niet meer mogelijk en komt retour. Denk dat zij failliet zijn of het is een oplichterssite. Ik wacht nog 5 werkdagen en ga dan aangifte doen van oplichting.

R

Richard

08-03-2022

0

Keueknblok

Is Max Meubels failliet? Op 14 jan een keukenblok besteld met een levertijd van 10-15 werkdagen. Aan het einde van die periode ontving ik een mail van Maxmeubels.nl dat ze wat levering problemen opgelost hadden en mijn keukenblokl eind van de maand geleverd zou worden. Netjes vond ik toen nog. Eind van de maand nog niets gehoord of gezien en ik dacht er weer eens een mail aan te wagen, Daar volgde echter geen gehoor op evenals op een tweede mail. Nu blijkt de website gewoon niet meer te bestaan en de telefoon wordt niet opgenomen. Ben ik nu mijn betaling van 300,- kwijt? en bestaat er nog iets van dit bedrijf?

T

Timo

06-03-2022

1

Keukenkast

Ik heb op 9 februari een kast gekocht het zo binnen 15 dagen geleverd worden maar helaas tot heden nog niets ontvangen heb meerdere malen gebeld en meerdere mails gestuurd wederom geen antwoord of een oplossing ik vind het zeer zwak en onprofessioneel voor mij is dit de laatste keer dat ik bij Max meubels iets bestellen ik ga ook verder stappen ondernemen tegen dit bedrijf

E

Erdal Deveci

05-03-2022

0

Bestelling

Heb op 8 februari een kast besteld levertijd 10/15 dagen. Op 18 februari heb ik ze gebeld om te vragen of ze wisten hoe lang de levering zou duren. Zou worden teruggebeld, maar dat is nog steeds niet gebeurd. Gisteren en vandaag gebeld geen gehoor. Heb ze gebeld geen antwoord. Website was vanmorgen in onderhoud.

D

Dijk

02-03-2022

0

Keukenmeubel Basilic wit

Toegezegde levertijd zou 10-14 dagen zijn. Na 2,5 maand wachten - er was contact tussendoor (de hierna beloofde levertijd werd ook niet nagekomen) - heb ik de bestelling geannuleerd. Bedrag zou binnen 14 dagen teruggestort worden, dat is ook niet gebeurd. Contact moest in elke situatie van mijn kant komen. Slechte zaken. Ik zou aankopen bij deze webshop aan iedereen afraden.

A

Amy

01-03-2022

0

Magnetronmeubel

Op 19 december 2021 een magnetronmeubel besteld. Deze zou binnen 4 weken bezorgd worden. Inmiddels waren de 4 weken verstreken maar geen stand van zaken van Max ontvangen over mijn bestelling. Ik heb zelf maar gebeld, ik zou tot 2x aan toe teruggebeld worden. Is niet gebeurd. k heb een boze mail gestuurd en meteen erachteraan gebeld. Er werd mij toen gezegd uw bestelling is binnen en u wordt vd week gebeld voor een bezorgafspraak. Een week ging voorbij en heb toen weer gebeld. De medewerkster gaf aan dat mijn bestelling helemaal niet binnen was en vond het vreemd dat dit mij toegezegd was. Ze zou een mail sturen naar de desbetreffende afdeling. 3 uur later een mail ontvangen dat de leverancier Waarschijnlijk eind februari de meubel zou leveren. Mocht ik mijn bestelling willen annuleren dan was ik daar vrij in. Op 2 februari 2022 mijn bestelling geannuleerd en het aankoopbedrag zou binnen 14 dagen op mijn rekening teruggestort worden. Helaas weer een teleurstelling. Ben nu de hele week bezig met hun te bellen, maar MAX is telefonisch niet bereikbaar, wel via mail. Vandaag een mail gestuurd en ben in afwachting. Klantvriendelijkheid is hier niet aan de orde. Het is niet de prijs van een brood wat ik terug moet ontvangen. Maar helaas denkt MAX er heel anders over.

G

Ginny Rampersad

25-02-2022

0

Zetel

Zetel achter 4 jaar heel kappot en versleten, waardeloze kwaliteit! Veel geld betaald om achter 1 jaar al slijtage te zien .... en nu is onze zetel goed voor het stort.... echt triestig voor € 3000 nooit meer !!!

L

Lindsay Deduytsche

12-02-2022

0

ladekast

Ladekast van prima kwaliteit

S

sandra

01-02-2022

0

Bureau

In het kort een prima bureau en prima service

J

Joop

14-01-2022

0

Dressoir

Bestelling had vertraging maar goed op de hoogte gehouden!

V

Visser

02-12-2021

0

Ladekast

Prima product en nette service

G

gert

26-11-2021

0

Ladekast

Prima product

D

Dennis

19-11-2021

0

Tafel

Niets op aan te merken

J

Jaap

15-11-2021

0

Stoelen

Stoelen zitten lekker. Levering kon een paar dagen eerder.

C

Cora

12-11-2021

0

Kast

Kwam iets later dan aangegeven, maar wij zijn op de hoogte gehouden. Product is prima

J

Joep

10-11-2021

0

Stoelen

Goede stoelen, zitten prima. Levertijd top

J

Joop

25-10-2021

0