Maxbedden.nl

7.7

Bestellen

7.4

Service

7.8

Prijs

7.2

Levering

72.5%

Zou hier weer kopen

Maxbedden.nl

Je slaapt het beste in een slaapkamer die helemaal naar je smaak ingericht is. Natuurlik is een bed daarbij belangrijk maar ook andere slaapkamermeubels moeten niet vergeten worden. Bij Maxbedden.nl kun je heel veel dingen voor je slaapkamer vinden. Maar hoe prettig zullen die matrassen nou eigenlijk liggen? Zullen die kledingkasten wel groot genoeg zijn om al je kleding in te bewaren? Zal zo’n ladekast nou echt zo handig zijn? Zul je lang moeten wachten op de bezorging van je bedbodem? En hoe zal de klantenservice van Maxbedden.nl reageren als je niet tevreden bent over de boxspring die je net hebt gekocht? Alleen mensen die al in een bed van Maxbedden.nl slapen of in ieder geval wat van hun meubels in de slaapkamer hebben kunnen je hierover inlichten.Lees hun reviews om Maxbedden.nl beter te leren kennen. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien of Maxbedden.nl de juiste slaapkamerwinkel voor jou is.


Over Maxbedden.nl

Maxbedden.nl is een woonwinkel die zich voornamelijk richt op bedden en andere slaapkamermeubels. Ze noemen zichzelf een woonwarenhuis. Ze geloven dat je slaapkamer wel eens de gezelligste kamer van je huis zou kunnen zijn en de plek zou moeten zijn waar je helemaal tot rust komt. De woonwinkel is opgericht in 2008 en ze zijn dus al meer dan 10 jaar oud. Nu hebben ze een groot assortiment bedden en andere slaapkamermeubels. Zo is er een categorie ledikanten met daarin kinderbedden, eenpersoonsbedden, stapelbedden, babybedjes, tweepersoonsbedden, hoogslapers en twijfelaars. Zelfs slaapbanken zijn in hun assortiment te vinden. Doe of je nou een kinderkamer, tienerkamer of volwassen slaapkamer wilt inrichten, Maxbedden.nl  heeft er de bedden voor. Een speciale afdeling is ingericht voor hun boxspring bedden. Ze hebben vooral vaste boxsprings. Natuurlijk heb je ook een bedbodem nodig. Je kunt kiezen uit een vaste lattenbodem of verstelbare lattenbodem. Op de lattenbodem komt dan een matras. Deze kunnen gemaakt zijn van koudschuim, latex, Bonell of pocketvering. In je slaapkamer kun je vast wel een kledingkast, ladekast of nachtkastje gebruiken om kleding en andere spullen in op te bergen. En voor de kinderkamer zijn er dan nog kinderdekbedden, kinderbedden en kinderkasten.
Diensten van Maxbedden.nl

De bedden en andere slaapkamermeubels van Maxbedden.nl kunnen gewoon online worden besteld. Er is dan een Maxbedden.nl bezorgservice die de matras of bedbodem netjes naar je opstuurt. Ook hebben ze een speciale Maxbedden.nl klantenservice die je kan helpen als je een vraag over hun boxspring bed hebt.


Klachten, Complimenten en Tips over Maxbedden.nl

Heb jij al een bed of ander slaapkamermeubel van Maxbedden.nl in je slaapkamer staan? Ook als je alleen een kussen via hun website hebt aangeschaft horen wij graag alles over jouw ervaring met deze woonwinkel. Hoe lekker liggen die matrassen nou echt? Gaan die ledikanten wel mee totdat je baby er te oud voor is? Moest je lang wachten op de bezorging van je bedbodem? En hoe reageerde de klantenservice van Maxbedden.nl toen je ze om hulp vroeg? Schrijf een eigen Maxbedden.nl review en laat ons weten wat jouw mening over deze bedden- en slaapkamerwinkel nou eigenlijk is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (40)

eenpersoonsbed

november 2021bed besteld zou 10-15werkdageb duren , krijgen op 02/02 een mail dat de levering uiterlijk eind feb geleverd wordt. Het is nu 10 maart, geen bed, geen enkele reacties op de afgelopen 2 verstuurde e-mails en telefonisch niet te bereiken. Opgelicht ben ik bang !

R

rob wijbenga

10-03-2022

0

Twijfelaar 140 x 200 wit

Begin jan een bed besteld. 2 febr een email met de mededeling dat ze eindelijk afspraken hadden gemaakt met fabrikant en vervoerder en we eind febr het geleverd zouden krijgen. Geen bed binnen gekregen. Mails gestuurd en worden niet beantwoord. Ook telefonisch niet bereikbaar. Site is uit de lucht en KvK is opgeheven. Kortom opgelicht voor een flink bedrag!! Aangifte is gedaan bij politie en melding gemaakt bij ACM Consuwijzer. Hoe meer mensen aangifte doen die opgelicht zijn door maxbedden hoe beter!

M

M

08-03-2022

0

bed twijfelaar

Wat een *** bedrijf een en al oplichting

W

willy

08-03-2022

0

Bed

Bedrijf is volledig offline gegaan. website weg. telefonisch niet te bereiken evenals via email. Oplichting!! blijf er uit de buurt.

J

Jaap

07-03-2022

0

Ladekastjes

In december besteld, vaker contact gehad maar niet geleverd. Fabriek in Frankrijk had achterstand . Nog een mail gehad dat fabriek uiterlijk eind februari zou leveren. Website bestaat niet meer. Telefoon wordt niet opgenomen en mail wordt niet beantwoord.

M

MJ

06-03-2022

1

Twijfelaar

Opgelicht. - Website is offline - Telefoon wordt niet meer opgenomen - Bedrijf is uitgeschreven bij de KVK

P

Patrick

04-03-2022

0

Twijfelaar

September een twijfelaar gekocht en hellaas is het nu maart en is niet binnen. Telefonisch niet bereikbaar en word niet gereageerd op de mail.

L

Lagendijk

04-03-2022

0

Twijfelaar bed

In Januari twijfelaar bed besteld zou 10-15werkdageb duren , krijgen op 02/02 een mail dat de levering uiterlijk eind feb geleverd wordt. Het is nu 3 maart, geen bed, geen enkele reacties op de afgelopen 2 verstuurde e-mails en telefonisch niet te bereiken. Zijn wij ons geld kwijt en hebben ze ons aan het lijntje gehouden ? Dit voelt zo niet ok !

S

Steinfort

03-03-2022

0

Twijfelaar

Handige twijfelaar met veel opbergruimte. Lattenbodem ging net door het trappengat.

J

joop

14-01-2022

0

kinderbed

Dochter erg blij met dit bed!

S

Sanne

10-01-2022

0

Bed en matras

Samen met een medewerker een bed inclusief matras uitgezocht voor mijn zoon. Goed advies en mijn zoon slaapt weer heerlijk.

J

Jelte

06-12-2021

0

bed

Bestelling had vertraging maar goed op de hoogte gehouden!

B

bakker

02-12-2021

0

eenpersoonsbed Lini

eenvoudig bed voor in kleine kamer

H

hendrik

15-11-2021

0

Bed

Niets op aan te merken

J

Jaap

15-11-2021

0

Matras

Had dit matras eerder moeten kopen !

C

Cora

12-11-2021

0

dressoir

Mooi dressoir, goed in elkaar te zetten.

K

Kim

12-11-2021

0

Matras

Kwam iets later dan aangegeven, maar wij zijn op de hoogte gehouden. Product is prima

J

Joep

10-11-2021

0

twijfelaarbed

simpel te bestellen en bezorger was erg netjes.

Y

Yaniek

09-11-2021

0

Bed en matras

Bed was op voorraad en werd dezelfde dag al gebeld om een afspraak te maken!

H

Henk

25-10-2021

0

Twijfelaar

Makkelijk bed. Bijpassende matras ligt perfect. Nog nooit zo lekker geslapen

J

Joop

25-10-2021

0