Max4home

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Max4home

Je huis moet er natuurlijk precies zo uitzien als jij wilt. Het belangrijkste daarvan is dat je de basis goed hebt gelegd. Je kunt allerlei soorten bouwmaterialen vinden bij Max4home. Maar wat de kwaliteit van hun handdouches en andere sanitair zijn? Hoe lang zullen hun tegels mooi blijven als je er veel over loopt? Zullen hun bouwmaterialen je wel helpen om te impregneren of isoleren? Zal de bezorgservice van Max4home jouw open haard wel komen bezorgen voor je met een volgende klus wilt beginnen? En wat voor een klantenservice zal Max4home verlenen als de plantenbak toch niet bestand blijkt te zijn tegen een winter buiten? Alleen mensen die al klusmateriaal bij Max4home hebben gekocht kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun onbevooroordeelde reviews om een aardige indruk van deze woonwinkel en kluswinkel te krijgen. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat er nou echt van Max4home verwacht kan worden.


Over Max4home

Max4home is een woowinkel al kan het ook wel een bouwwinkel of kluswinkel genoemd worden. Je vind er namelijk wel interieur maar ook dingen om een vloer mee aan te leggen, een muur te decoreren of je huis te isoleren. Ze hebben een showroom waar je zo’n 5.000 producten kunt zien en voelen voordat je tot een aankoop overgaat. Deze showroom kun je vinden in Duiven. Maar ook op de website kunnen bouwproducten worden besteld. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende soorten tegels waaruit je kunt kiezen. Hieronder vallen siertegels, tegelstrips, muurstrips, mozaïktegels en nog veel meer. Daarmee kun je vloeren dichtleggen of juist wanden betegelen. Ze hebben zelfs vloerverwarming zodat je nooit meer met koude voeten zit. Hun selectie sanitair voor in de wc en badkamer bestaat ook uuit heel wat producten. Hieronder vallen douches, badkamermeubels, spiegelkasten, wastafelkranen, gewone kranen, sifons, ligbaden, toiletpotten, fonteinen, waskommen enzovoort. Sommige van deze dingen kunnen worden ingebouwd terwijl anderen vrijstaand zijn. In hun afdeling Doe Het Zelf vind je alles om zelf te kunnen klussen. Er is gereedschap maar ze hebben ook bouwmaterialen en onderhoudsproducten. En dan zijn er nog wat andere dingen voor in je huis of juist in de tuin. Denk hierbij aan open haarden, olielampen, tuinbanken, houtskool barbecues, plantenbakken en woondecoratie.
Diensten van Max4home

Alle gereedschap en woonproducten van Max4home kunnen via de website van de woonwinkel worden besteld. De bezorgservice van Max4home komt de toiletpot of open haard dan gewoon bij je thuis afleveren. Op die manier heb je er zelf geen omkijken naar. Ook is er een Max4home klantenservice die vragen voor je kan beantwoorden of op een andere manier kan helpen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Max4home

Heb jij al eens een klus geklaard met gereedschap van Max4home of heb je een douche van ze in huis? Wij zijn erg nieuwsgierig naar jouw ervaring met deze woonwinkel en kluswinkel. Hoe lekker lig je in zo’n badkuip van deze woonwinkel? Moest je lang wachten op de bezorging van je sanitair? En kon de klantenservice van Max4home je hepen toen het aansluiten van je nieuwe kraan niet wilde lukken? Laat je eigen Max4home review achter en vertel ons wat jouw mening over deze woonwinkel is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Wand & vloertegels

Niet aan te bevelen!! Zwaar ondermaatse kwaliteit! Drie tegels waren niet beschikbaar, geen track- & trace en een dag tevergeefs gewacht op een nalevering. Niet aan te bevelen!

A

Arnout Sarmaat

12-04-2024

0