Magic Pillow

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Magic Pillow

Ben je op zoek naar een kussen om lekker te kunnen slapen? Wellicht heb je een voortreffelijke nachtrust dankzij het kussen Magic Pillow. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over het hoofdkussen en bedrijf bekend zijn.


Wat is Magic Pillow?


Magic Pillow is een hoofdkussen welke online besteld kan worden via Hoofdkussen.com. Via deze website kunnen eveneens kussenslopen en kussenvullingen worden gekocht. Het bedrijf hierachter stelt dat het kussen geschikt is voor iedereen. Het product past zich aan, aan jouw houding en niet andersom. Het slaapproduct is tot stand gekomen na een zoektocht die jaren heeft geduurd. De Magic Pillow is voorzien van een bijzondere vulling. Dit zorgt volgens Hoofdkussen.com absoluut voor een lekkere nachtrust.


Goede hoofdkussens


Op de website wordt beschreven waarom het belangrijk is een goed hoofdkussen te bestellen. Een dergelijk product wordt iedere dag en nacht gebruikt. In het leven breng je een groot gedeelte in het bed door. Naast dat een kussen belangrijk is om te slapen is het ook van belang voor je gezondheid. Goede hoofdkussens zorgen ervoor dat mensen geen klachten krijgen van nek en hoofd. Er wordt ook ondersteuning geboden. Op de site van Magic Pillow staan nog meer bijkomende voordelen beschreven.


Verzendingen


Bestellingen worden bezorgd door DHL. Voor een levering worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Klanten ontvangen een Track & Trace code, waarmee ze hun pakket kunnen volgen. Vragen over leveringen kunnen gesteld worden via e-mail. Het e-mailadres dat je daarvoor moet gebruiken is info@hoofdkussen.com. Vergeet niet het bestelnummer te vermelden. Als je niet thuis bent wordt het pakket bij de buren afgeleverd. Zijn zij ook niet thuis dan wordt de bestelling op een ander moment nogmaals aangeboden. Orders die voor 17:00 uur worden geplaatst zullen op dezelfde dag nog verwerkt worden. In de regel ontvang je jouw product binnen 24 uur.


Herroepingsrecht


Klanten kunnen net als bij andere online shops gebruik maken van het herroepingsrecht. De herroepingstermijn is door deze organisatie vastgesteld op 30 dagen. Tijdens deze bedenkfase hoef je geen reden te vermelden als je iets wilt terugsturen. De nadenktermijn gaat van start op het moment dat je jouw goederen hebt ontvangen. Er kan een modelformulier voor herroeping worden ingevuld. Dit is echter niet verplicht. Na ontvangst van een retour wordt het aankoopbedrag binnen twee weken naar je overgemaakt.


Klachten en garantie


Voor alle aankopen kan aanspraak gemaakt worden op de wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product moet doen wat je er van mag verwachten. Bij sommige artikelen is de fabrieksgarantie van kracht. Hier vallen bijvoorbeeld fabricagefoutjes onder. Er wordt aangegeven dat ze alles doen om jou blij te maken. Mocht je ontevreden zijn moet je dit laten weten. Dit kun je schriftelijk in een e-mail doorgeven. Ze stellen binnen 14 dagen een inhoudelijk reactie te sturen.


Contactmogelijkheden


Het bedrijf is gehuisvest in Zwolle maar richt zich op online verkoop. Dit is dus geen bezoekadres. Bij vragen, opmerkingen en feedback is iedereen welkom om contact op te nemen. Dit kan telefonisch of door een bericht te sturen. Er wordt aangegeven dat ze zo snel mogelijk contact met je opnemen.  


Klantervaring


Slaap jij al op de Magic Pillow? Dan zijn we benieuwd of je tevreden bent over dit hoofdkussen? Heb je een goede nachtrust? Zou je andere mensen aanbevelen om dit kussen aan te schaffen? Deel je ervaringen via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)