Magic Carpets

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Magic Carpets

Op zoek naar een plek waar je reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen kunt lezen, schrijven en delen over deze tapijttegelgigant? Dan ben je hier op de goede plek!

Tapijtje leggen?

Tapijt of vloerbedekking heeft een warme en knusse uitstraling, maar de meeste mensen duizelt het al als ze er aan denken dat ze met zo’n grote lap aan de gang moeten. Dat laat je misschien liever doen. Of je kiest voor tapijttegels. Die zijn makkelijk te leggen en scheelt een hoop gepuzzel.

Soorten tapijttegels

Net zoals met andere type vloeren, zijn tapijttegels ook in allerlei kwaliteiten te krijgen. Het is daarom verstandig om vooraf te bepalen, waar je naar op zoek bent. Komt het tapijt bijvoorbeeld op een plek te liggen waar veel gelopen wordt? Dan moet je rekening houden met slijtage en voor een kwalitatief goede tegel gaan die dit aan kan en behoorlijk slijtvast is. Naast een verschil in kwaliteit, zijn er nog meer verschillende soorten. Vaak komt dit neer op hoe het geweven is of het materiaal. Bekende soorten zijn bouclé (lussenpool), frisé, naaldvilt, haarfelt, rib en velours. En alsof er nog niet genoeg keuze is, heb je natuurlijk ook nog verschillende kleuren en designs. Gelukkig is het vaak mogelijk om gratis staaltjes of stalen te bestellen, zodat je thuis kunt kijken wat er echt op die plek past.Heuga tapijttegels

Leuk detail is dat de grondleggers van de tapijttegel de Nederlandse familie van Heugten uit Amersfoort is. Dit vond in 1956 geleden plaats, toen de goede stukken uit de tapijten werden gesneden die om garantieredenen werden teruggenomen. De fabriek van die P.J. van Heugten in 1924 in Nijkerk begon, draait vandaag de dag nog steeds.

Magic Carpets

Dit bedrijf uit Nijkerk heeft zich gespecialiseerd in dit soort tegels. Naast de webwinkel, is er ook een bezoekadres, waar de consument door meerdere fabriekshallen met voorraad en de showroom kan struinen, op zoek naar de nieuwe vloer. Dit adres is zes dagen per week geopend, maar als langskomen of bellen niet schikt, kun je altijd nog mailen. Doordat ze zowel A- als B-kwaliteit en restpartijen verkopen, is er voor ieder budget wel iets te vinden, maar ze kunnen ook speciaal bestellen als jouw voorkeur er niet tussen staat. Naast de tapijttegels, verzorgt het bedrijf ook projectstoffering.

Reviews

Heb jij je nieuwe vloer via dit bedrijf aangeschaft? Heb je de showroom en het magazijn bezocht? Wat vond je van de locatie? Makkelijk te bereiken? Was het aanwezige personeel klantvriendelijk en gaven ze kundig advies? Had je het idee met professionals te maken te hebben? Deel jouw mening hier en schrijf een review over jouw ervaring. Zo help je de consumenten na jou die op zoek zijn naar beoordelingen van mensen die hen voor gingen bij dit vloerbedekkingsbedrijf.


Benieuwd naar de tapijttegelervaringen showroombezoeken van consumenten voor jou? Lees hier hun reviews en beoordelingen of deel jouw mening met ons!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)