M50

5

Bestellen

2

Service

4

Prijs

5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

M50

Ben je op zoek naar een organisatie waar je een dag deal kunt afsluiten? Wellicht is M50 voor jou een mooie uitkomst. Lees welke ervaringen er bekend zijn bij M50. Dit doe je op deze pagina van NederlandReview. Dit is het platform voor objectie en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is M50?

 


M50 is een bedrijf welke consumenten de mogelijkheid biedt om een dag deal af te sluiten. Je kunt een keuze maken uit de volgende hoofdcategorieën: gereedschap, home & living, buitenleven & BBQ, speelgoed, keuken & koken, beauty en welness.  


Garantie

 


Er wordt door M50 aangegeven dat er 2 jaar fabrieksgarantie op de artikelen zit. Daarbij worden er door M50 soepele voorwaarden met betrekking tot garantie en recht op retour zenden gesteld. Is een product niet goed dan kun je deze retour sturen en krijg je binnen een week je geld terug. Garantie op de producten zijn conform de wettelijke garantie.


M50 stelt dat als er een artikel vervangen dient te worden zij er voor zorgen dat het artikel op hun kosten weer wordt verzonden naar de klant. Let op: er geldt een uitzondering voor producten die je kunt aanmerken als hygiëne product. Er wordt expliciet aangegeven dat slips, broeken, BH's en andere gebruiksartikelen die gebruikt zijn, niet in aanmerking komen om retour te zenden.  


Retour procedure

 


Er is door M50.nl een procedure met betrekking tot retourneringen opgesteld. Je krijgt in het begin wettelijke bedenktijd. Deze termijn bestaat uit 14 dagen. In deze beginperiode kun je jouw bestelling zonder opgaaf van reden terug sturen. Mocht deze periode afgelopen zijn dan worden er voorwaarden aan het retour zenden gesteld. Zo is het alleen de bedoeling dat je artikelen terug stuurt bij een fabricagefout en overige storingen die binnen de garantietermijn vallen.  


Bij fabricagefouten moet je denken aan zaken zoals kapotte naden, ritsen en verlichting. Artikelen die slijtage vertonen kunnen ook niet terug gestuurd worden. Hetzelfde geldt voor producten die uiteindelijk zorgen voor een slechte hygiëne. Denk aan afslankbroeken, panty's, body cremes, gel's, scheerapparaten, tondeuses, manicure sets, pedicure sets en anderen. Mocht je hierover twijfelen dan word je geacht in contact te treden met de klantenservice.   


Mocht je breuk en verzendschade constateren dan dien je dit binnen 24 uur na ontvangst te melden. Als je later bent kun je geen beroep meer doen op retour zenden. Mocht het zo zijn dat je besluit artikelen terug te sturen, dan word je geacht het artikel uitvoerig gecontroleerd te hebben. Zorg dat je goed de gebruiksaanwijzingen en de procedure rondom retourzending hebt gevolgd.  


Contact opnemen

 


Je kunt op meerdere manieren contact met M50.nl opnemen. Het adres is M50.nl (XLretail BV), Bieslook 20, 6942 SG in Didam. Mocht je telefonisch contact met M50 willen opnemen dan is dit mogelijk. Het telefoonnummer dat je kunt bellen is +31 (0)85 8770270. Het e-mail adres is klantenservice@xlretail.nl.  


Welke klantervaringen zijn er bekend?

 


Ben je klant bij M50? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij M50 gekocht? Ben je tevreden over de service bij M50? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij M50? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij M50 te kopen? Op welke manier heb je met dit bedrijf samengewerkt? We stellen het zeer op prijs als jij via NederlandReview je mening geeft over dit bedrijf. Jouw mening is goud waard! Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het grootste en meest objectieve en onafhankelijke bedrijf van Nederland.    

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Knuffel

Nooit ontvangen en het telefoonnummer werkt niet

P

Pieter

21-12-2021

0

Kinzo haakseslijper

In Augustus een Kinzo haakse slijper gekocht via m50.nl. Goede correcte levering. Na 3 maanden gaat hij kapot en nu ben ik al een maand bezig enige reactie van M50.nl te krijgen om hem te retourneren in de garantie periode. Mailen, bellen, je krijgt geen contact met hen. Voicemail en geen reactie op de mails. Klantnummer 3441 Bestelling 20204580 Als ik verder binnen 14 dagen geen reactie krijg dan zal ik maar contact opnemen met de consumentenbond!

J

Jos Le Large

20-01-2021

1