Lichtdiscounter

7.8
7.3

Bestellen

8.7

Service

7.3

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Lichtdiscounter

Ongekend! Wat anderen zeggen over Lichtdiscounter.nl! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. Lees hier wat anderen over bedrijven zeggen. 

Over Lichtdiscounter.nl

Op zoek naar een bijzonder lamp of moderne hanglamp? Bij Lichtdiscounter.nl bet u aan het juiste adres. He is mogelijk o vele verschillende soorten verlichtingen te kopen in deze webshop. Er is een ruim aanbod van lampen van verschillende bekende merken. Denk hierbij aan Phillips, KS en ook SLV.  De verlichting in een huis kan de hele woning veranderen. De lampen moeten immers bij de klassieke of juist moderne stijl passen. Kies je voor een plafondlamp of juist voor wandlampen? Tuinlampen of tuinspots? Er zijn tal van redenen om eens rond te kijken wat er allemaal mogelijk is. 

De webshop is erg gemakkelijk te bezoeken. Ook de webshop zelf biedt een heldere navigatie. Je kunt ook op merk zoeken, woonstijl en natuurlijk op kleur. Alle lampen zijn op voorraad en kunnen hierdoor snel geleverd worden. Boven de 99 euro worden ze trouwens gratis verzonden. 

Je kunt veilig en gemakkelijk afrekenen via iDeal, Mistercash of een creditcard.  
Je kunt ook eerst een offerte op maat krijgen, wanneer je meerdere lampen of verlichting wilt bestellen. Het is mogelijk om dan contact op te nemen met de klantenservice via   +31 (0)167-564900 of mail, info@lichtdiscounter.nl. Het is wel belangrijk om dan minimaal 10 lampen of meer te bestellen. 

Producten van Lichtdiscounter.nl

Het is mogelijk om tal van verschillende lampen of verlichting te bestellen. Er zijn vele verschillende mogelijkheden om te zien hoe ook jij hier van kunt genieten. Er zijn moderne lampen, klassieke verlichting en ook zijn er meerdere tuinverlichtingen te zien in de webshop van deze site. 

Klachten, tips en complimenten over Lichtdiscounter.nl

Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Het is dan belangrijk, dat het goed wort opgelost. Ook bij Lichtdiscounter.nl denken ze er zo over. Het is daarom goed om je ongenoegen te uiten aan de klantenservice van dit bedrijf. Op die manier is het mogelijk om naar een goede oplossing te zoeken. 

Heb jij ervaring met Lichtdiscounter.nl? 

Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling hier terug. 

 

Wat anderen zeggen over Lichtdiscounter.nl! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over lichtdiscounter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook

close

Lichtdiscounter

Vergelijk reviews en bekijk Lichtdiscounter