Lampentoppers.nl

9.3

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Lampentoppers.nl

Je hebt in je huis nou eenmaal verlichting nodig als je ’s avonds al op tijd donker wordt. En ook buitenshuis kan verlichting aardig handig zijn. Je kunt wat lampen en andere verlichting halen bij Lampentoppers.nl. Maar wat zal de kwaliteit van hun spots en andere binnenverlichting zijn? Hoeveel licht zullen hun plafondlampen geven? Hoe netjes zullen die lampenkappen eruit zien? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Lampentoppers.nl de badkamerlampen bij je komt bezorgen of zijn ze er voor je het weet? En zal de klantenservice van Lampentoppers.nl met een oplossing kunnen komen als er iets niet helemaal volgens plan verloopt? Alleen mensen die al verlichting van Lampentoppers.nl in huis hebben kunnen hier meer over zeggen. Lees hun reviews om te ontdekken of zij tevreden zijn over hun verlichting. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je een zo eerlijk mogelijk beeld van Lampentoppers.nl geven zodat jij weet wat je als klant zult kunnen verwachten.


Over Lampentoppers.nl

Lampentoppers.nl is een winkel die verlichting verkoopt. Ze noemen zich dan ook een verlichtingspecialist en beweren dit al jaren te zijn. Ze hebben lampen voor werkelijk iedere stijl. Of je nou een modern huishouden hebt of de lamp juist moet passen bij het landelijke sfeertje dat je huiskamer moet uitstralen, Lampentoppers.nl heeft er wel wat lichtbronnen voor. Ook voor bedrijven zoals restaurants, kantoren, firma’s, hotels en andere ondernemingen kunnen gaan voor licht van Lampentoppers.nl. De meeste van hun lampen zijn ledlampen. Ze denken dus om jouw energierekening. Ze hebben verschillende soorten lampen. Qua binnenverlichting hebben ze tafellampen, spots, booglampen, art-deco lampen, inbouwspots, wandlampen, hanglampen, lavalampen, plafondlampen en schemerlampen. Hun categorie buitenverlichting bevat spots voor buiten, staande buitenlampen, buitenlampen met sensor, wandlampen voor buiten enzovoort. Een speciale afdeling is gericht op badkamerkampen die je in je badkamer kunt bevestigen. Maar een lamp alleen is nogal saai. Sommigen kunnen wel een lampenkap gebruiken. Lampentoppers.nl heeft klassieke plooikappen, klassieke rokkappen, klassieke rimpelkappen en lampenkappen op maat. Natuurlijk zijn er lichtbronnen in verschillende vormen en maten. Je kunt ze krijgen in globe, spot, dimbaar filament, spaarlamp enzovoort. Naast verlichting hebben ze ook nog ventilatoren die je huis ondanks de warmte op een aangename temperatuur kunnen houden. En dan zijn er als laatste nog meubels zoals barkrukken, bartafels, eetkamerstoelen, bijzettafels, salontafels en kapstokken.


 


Diensten van Lampentoppers.nl

De lampen en andere verlichting van Lampentoppers.nl kan online besteld worden. Lampentoppers.nl heeft een bezorgservice die zo snel mogelijk de hanglamp op spaarlamp zal inpakken en jouw kant op zal sturen. Daarnaast heeft Lampentoppers.nl een eigen klantenservice die er voor je is als je toevallig een vraag hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Lampentoppers.nl

brandt er bij jou thuis al een lamp van Lampentoppers.nl? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze lampenwinkel. Hoeveel licht geven die spaarlampen en ledlampen nou eigenlijk? Was het makkelijk een badkamerspot te bestellen via hun website? Moet je lang wachten op de bezorging van je buitenlamp? En wat voor een klantenservice biedt Lampentoppers.nl aan als je hulp nodig hebt? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over deze lampenwinkel nou werkelijk is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Plafondventilator

Minpunten: GEEN Pluspunten: Goede prijs, vlotte levering en vooral uitstekende service! Kapot onderdeel werd in no-time zonder problemen vervangen door een nieuw. Alsnog bedankt!

F

Frans Bastings

05-08-2021

0

Kapstok

Snel en netjes geleverd. Mooie producten.

J

Johan

07-12-2019

0

hanglamp

snel geleverd mooie lamp

D

Dres

22-11-2019

0