KuchenWelt.nl

6

Bestellen

2

Service

2

Prijs

6

Levering

0%

Zou hier weer kopen

KuchenWelt.nl

Ben je zoekenden naar een bedrijf om een nieuwe keuken te kopen? Dan is KuchenWelt.nl wellicht een interessante optie voor jou. Bekijk via NederlandReview wat andere mensen zeggen over dit bedrijf. Alle reviews die je hier leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is KuchenWelt.nl?


KüchenWelt is een bedrijf waar je keukens kunt kopen in Heerhugowaard. Volgens dit bedrijf betreft het mooie keukens en hebben ze al veel klanten naar tevredenheid geholpen. Mocht je interesse hebben om iets te kopen kun je vrijblijvend een gesprek inplannen. In de showroom kun je inspiratie op doen, advies krijgen en genieten van een kosteloze kop koffie. Ze stellen hun klanten graag bij te staan. Dit zeggen ze te doen met persoonlijke adviezen en goede service. Ze zijn ook in de avonduren en op zondagen geopend. Ze beschikken naar eigen zeggen over de grootste Duitse keukenshowroom van Nederland. Deze locatie is 3.000 m2 groot.


Duitse keukens en prijzen


Deze onderneming zegt dat je Duitse keukens tegen scherpe Duitse prijzen kunt kopen. Je hoeft hier niet de grens voor over. Iedereen is van harte welkom om een bezoekje te brengen aan Heerhugowaard. De showroom is open van woensdag tot en met zondag. Wil je langskomen? Dan moet je vooraf wel eerst een afspraak maken. Ze stellen iedere prijs van de concurrent te verslaan. Er wordt aangegeven dat je bij KuchenWelt.nl aan het juiste adres bent voor je droomkeuken. Er worden soms kortingen gegeven van wel € 1.500,-. Volgens KuchenWelt.nl zal je nieuwe keuken tot in detail worden verzorgd. Design, kwaliteit en techniek staan bij deze organisatie hoog in het vaandel. Actuele trends en ontwikkelingen worden scherp in de gaten gehouden. Ze denken ook graag met je mee als het gaat om de inrichting.


Service en ontwerp


Er wordt verteld dat alle klanten worden behandeld als een vip. Na het maken van een afspraak zal je welkom worden geheten door een adviseur met ervaring. Deze keukenspecialist geeft een rondleiding door de winkel. Tijdens het loopje worden je wensen en behoeftes besproken. Er wordt ingezet op een ontwerp op maat. Ze willen dat iedere keuken die ze leveren maatwerk is. Materialen, kleuren en afwerking kunnen simpel aangepast worden. Een ontwerp wordt echt bedacht op basis van wat de klant voor ogen heeft. Ze willen graag zo uniek als mogelijk zijn. Het kan wijsheid zijn om je bezoek aan de vestiging goed voor te bereiden. Je kunt alvast nadenken over een aantal belangrijke zaken. Wat is bijvoorbeeld de maat? Het is ook mogelijk om vooraf het keukenboek in te zien. Wil je graag een keuken met eiland? Bekijk dan waar de aansluitingen van water, gas en elektriciteit zitten.


Klachten


Heb je een klacht over de uitvoering van hetgeen wat is afgesproken? Dan moet je dat aan de ondernemer doorgeven. Doe dit duidelijk en volledig. Het verzoek is om een klacht elektronisch of schriftelijk door te geven. De maximale termijn om je ongenoegen officieel te uiten is twee maanden. Er is ook een geschillenregeling. Mocht je meer willen weten over klachten en geschillen adviseren we je de algemene voorwaarden even goed door te lezen.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij KuchenWelt.nl? Heb je hier weleens een keuken gekocht? Dan horen we maar al te graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden met je aankoop? Hoe heb je de service ervaren? We stellen het op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

keuken

Stuurt een "stylist" die alles voor je opmeet, die meet verkeerd, keuken te kort, kopers de schuld. Wij zitten nu na maanden nog steeds met een keuken die niet naar wens en AFSPRAAK is. 100% levergarantie is ook een vals belofte, we hadden geen wasbak en na het bedrijf meerderemalen te hebben gevraagd en na dagen, zeggen ze dat ze hem nog hebben. Ze sturen vervolgens dagen later op. Onze keukenmonteur moest daardoor een dag extra komen, terwijl ze ruim de tijd hadden de wasbak optijd te krijgen zodat dit niet nodig was. Geen compensaties en excuse niet. Afspraken om langs te komen/ te bellen worden gemaakt, maar niet na gekomen. Ik kan nog even door gaan. Deze recensie blijft tot er iemand verantwoording neemt.

M

michael

25-09-2023

0

Keuken

Nadat ik erg tevreden was in eerste instantie ,totdat ik ,nadat alles geplaatst was en 2 kastjes bij wilde bestellen en langs de mail om een prijs vroeg voor die kastjes gaven ze me een prijs van 3000 euro dus zeg maar 5 keer de normale prijs en nadat ik toen vroeg dat staat toch niet in verhouding met wat wij voor de hele keuken gekocht hebben. Toen ik kreeg ik een dom standaard antwoord en dan ook nog de vraag bevalt de offerte. Gewoon je klant een poot willen uitdraaien en niet gewoon willen communiceren Alleen een trutje zonder verstand van zaken standaard domme antwoorden laten mailen

H

Huub

21-09-2023

0

Complete keuken met apparatuur

Wij hebben onze keuken hier besteld. Hij werd 2 januari netjes geleverd. En toen begon het verhaal... De monteur is DRIE HELE DAGEN bezig geweest met de montage. Na deze dagen was het nog niet goed. In de hoek zakte het blad naar beneden, plint verkeerd om gemonteerd en hoekjes los. Iemand anders had het hersteld bleek dat het blad niet eens vast zat! Nu blijken de plintjes naast de koelkast ook los te zitten. Dit doorgegeven maar nog geen reactie. Vorige week woensdag tijdens het koken stopte de kookplaat ermee. Nog geen 3 maanden oud... Meteen gemaild en gebeld. Vandaag een week later weten we nog steeds niet wat er gaat gebeuren en kunnen we dus al een week niet meer koken. Mensen worden betaald voor goede reviews dus vandaar dat het internet vol staat met geweldige reviews.

D

Daisy

04-04-2023

1