Keukenspeciaal.nl

10

Bestellen

9

Service

9

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Keukenspeciaal.nl

Ben je op zoek naar producten voor je keuken? Wellicht is Keukenspeciaal.nl een mooie uitkomst voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn. Op deze pagina van NederlandReview lees je objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Keukenspeciaal.nl?

 


Keukenspeciaal.nl is een bedrijf waar je alles met betrekking tot de keuken kunt kopen. Het bedrijf verkoopt alles met betrekking tot keukens, behalve de keuken zelf. Mocht je op de website zijn dan kun je onder andere kiezen uit de hoofdcategorieën verlichting, LED verlichting, Halogeen verlichting, contactdozen, draadloze opladers, kitchen track, T.L. verlichting, spoelbakken, kranen, apparatuur en afvalsystemen.  


Er wordt aangegeven dat je via Keukenspeciaal.nl meer dan 2500 producten kunt kopen. Dit zijn allemaal producten om jou van dienst te kunnen zijn in de keuken. Keukenspeciaal.nl levert aan consumenten, ZZP'ers, installateurs en grootverbruikers.  


Bestellen

 


Wil je een bestelling plaatsen? Je kunt dit in enkele stappen doen. Geef in eerste instantie aan wat de artikelen zijn die je wilt bestellen. Daarna is het tijd om je gegevens in te vullen. Mocht je dit gedaan hebben kun je de afleverdatum en de betaalmethode kiezen. Je vult alle opmerkingen in bij het opmerkingen veld. Je accepteert vervolgens de algemene voorwaarden en plaatst de bestelling. Vervolgens zet de organisatie de bestelling voor je in gang.  


Je kunt je bestelling helemaal volgen via een track en trace code. Hiermee zie je precies wanneer het pakket afgeleverd zal worden. Op het moment dat jouw pakket zal worden verzonden zul je daar per e-mail van op de hoogte worden gebracht. De dag voor de levering zul je tussen 08:00 uur en 09:00 uur 's ochtends de track en trace code ontvangen. Met deze code kun je je pakket tot aan de deur volgen.  


Klachten

 


Het bedrijf stelt altijd haar best te doen om haar klanten zo goed mogelijk te helpen. Keukenspeciaal geeft aan continue bezig te zijn met het verbeteren van hun website, assortiment en service. Het bedrijf geeft aan het graag te horen als je verbeterpunten ziet. Mocht je feedback hebben, dan is dat van harte welkom. Mocht je een klacht willen indienen dan word je verzocht een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. Het bedrijf gaat dan proberen om samen tot een oplossing te komen.  


Retourneren

 


Het behoort tot de mogelijkheden om artikelen retour te sturen. Dan dient een artikel wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo zul je de retour binnen een termijn van 15 dagen moeten aanmelden bij het bedrijf. Dit kun je per e-mail en telefonisch doorgeven. Je dient dan je factuurnummer te vermelden. Vanaf het moment dat je retour is aangemeld heb je 15 dagen om het product daadwerkelijk terug te sturen. De originele verpakking mag niet beschadigd zijn. Het is ook zo dat een retour ongebruikt moet zijn. Daarnaast mag er geen montage plaatsgevonden hebben.  


Wetenswaardigheden

 


Mocht je contact willen opnemen met dit bedrijf dan kun je dit telefonisch of per e-mail doen. Zowel het telefoonnummer als het e-mail adres staan op de website vermeld. Je kunt voor allerlei zaken zoals vragen, opmerkingen en/of feedback contact met het bedrijf opnemen.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Keukenspeciaal.nl? Ben je tevreden over de producten/diensten van Keukenspeciaal.nl? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Keukenspeciaal.nl? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Mede dankzij jouw hulp kunnen we het grootste, objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijven.    

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Inzetbakje RVS (lekbakje)

Maandag 21sept. Online besteld. Dinsdag 22 sept. Om 15.00 uur in huis. Super snel geleverd. ??

J

Jan Gr.

22-09-2020

0

Keuken

Aantal losse dingen besteld hier om onze keuken te verbeteren. Alles redelijk snel in huis Installatie ging vlot. Tevreden met de bestelling!

J

José

22-06-2020

0