Keukenglas

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Keukenglas

Hoe mooi de muur van je keuken ook is, je wilt hem natuurlijk wel mooi houden. En misschien wil je hem wel voorzien van een print of een leuk kleurtje. Dat kan je doen via Keukenglas. Maar wat voor een kwaliteit keukenglas zal deze woonwinkel aanbieden? Hoe makkelijk zal zo’n achterwand voor in de keuken nou eigenlijk geplaatst kunnen worden? Wat voor een mogelijkheden zul je allemaal hebben? Zal het lang duren voor jouw achterwand met of zonder ledverlichting wordt bezorgd? En wat voor een klantenservice zal Keukenglas verlenen als je een vraag voor ze hebt of de foto niet goed blijkt te zijn afgedrukt? Alleen mensen die al een glazen achterwand van Keukenglas in de keuken hebben kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van wat voor een glazen achterwanden Keukenglas aanbiedt. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je van Keukenglas kunt verwachten.


Over Keukenglas

Keukenglas is een woonwinkel. In tegenstelling tot vele andere woonwinkel richten ze zich niet op alles voor je huis of zelfs één bepaalde ruimte. Ze hebben maar één enkel product en dat is een glazen achterwand voor in de keuken. Nou zijn er hier wel wat variaties in aan te brengen. Ze hebben namelijk 30.000 verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen. Je hebt dan een glazen achterwand van gekleurd glas. Maar er zijn nog meer bijzonderheden die je kunt toevoegen. Zo kun je in plaats van één enkele kleur ook kiezen voor een foto. Die foto zal dan op de glazen achterwand te zien zijn, iets wat een mooi en ruimtelijk effect aan je keuken kan geven. En sommige achterwanden zijn voorzien van ledverlichting zodat je nog eens wat extra nadruk op jouw achterwand kunt leggen en ook nog eens beter lucht hebt om bij te koken. En dan zijn er nog wat exclusieve keukenschilderijen. Deze muurdecoraties kunnen een echte eyecatcher zijn. En daarbij is zo’n glazen achterwand ook nog eens gemakkelijk schoon te maken en maakt het dat je keuken visueel groter lijkt.
Diensten van Keukenglas

Je kunt gemakkelijk via hun website een offerte aanvragen. Wel zou het kunnen zijn dat je 5 tot 6 weken levertijd hebt en je dus even op hun bezorgservice moet wachten. Ze bieden kleuradvies op locatie aan. Dat houdt in dat er iemand bij je thuis langs zal komen om persoonlijk jouw keuken te bekijken. Alleen dan kunnen ze je van het beste kleuradvies voorzien. Ze weten dan immers welke kleur het beste bij de rest van je keuken zal passen. Het is en blijft natuurlijk allemaal maatwerk want ieders keuken is anders. Verder is er nog de Keukenglas klantenservice die je kan helpen als het even allemaal niet wil lukken.


Klachten, Complimenten en Tips voor Keukenglas

Is jouw keuken al voorzien van zo’n achterwand van Keukenglas? Dan ben je de juiste persoon om ons te vertellen over jouw ervaring met deze woonwinkel en hun achterwanden. Hoe mooi waren die achterwanden met foto nou echt? Geeft de achterwand met ledverlichting genoeg licht om bij te kunnen koken? En wat valt er te zeggen over de klantenservice en bezorgservice van Keukenglas? Schrijf je eigen Keukenglas review en laat ons weten wat jouw mening over deze keukenwinkel nou werkelijk is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)