Kantoormeubelen Plus

8.4

Bestellen

4

Service

6.8

Prijs

3.6

Levering

40%

Zou hier weer kopen

Kantoormeubelen Plus

We zitten tegenwoordig bijna allemaal voor ons werk voor een computerscherm. Dat betekent ook dat we 8 uur per dag op een bureaustoel zitten. Om rugklachten te voorkomen hebben we ergonomisch kantoormeubilair nodig. Kantoormeubelen Plus heeft ergonomische kantoormeubelen die ook nog eens hip en modern zijn. Je zit dan niet alleen lekker, maar hebt ook nog een stoel die er goed uitziet. Alle webshops die kantoormeubelen verkopen, zullen echter zeggen dat hun artikelen de beste zijn. Dat is waarom de reviews van klanten zo belangrijk zijn. Hun ervaringen zijn eerlijk en onafhankelijk. Ontdek hier alles over de webshop en artikelen van Kantoormeubelen Plus.


Over Kantoormeubelen Plus

De webshop voor kantoormeubelen heeft een duidelijke visie. Ze willen hoge kwaliteit, voor een lage prijs. De ergonomische kantoormeubelen moeten dus niet alleen kwalitatief zijn, maar ook betaalbaar. Om deze kwaliteit te garanderen, verkoopt de webshop alleen bekende merken. De topmerken van Kantoormeubelen Plus zijn ABC kantoormeubelen, Bill & Me, Box, Butik, Dutch Decor, Giardino, Hamber, Juwel, Kantoormeubelen Plus, Salvus, Schaffenburg, Sistec en Zuiver. De prijzen blijven laag, omdat Plus als fabrikant alle artikelen direct aan de klant kan leveren. Je vindt bij Plus echter niet alleen betaalbare kantoormeubelen. Ook voor de inrichting van je eigen huis kun je bij Plus terecht. 
Voordelen Kantoormeubelen Plus

Uiteraard is kwaliteit voor een lage prijs een belangrijke reden om bij Plus te bestellen, maar de webshop belooft klanten nog meer voordelen. Alle artikelen zijn altijd direct uit voorraad leverbaar waardoor de levering altijd snel is. Je krijgt altijd persoonlijk advies voor je kantoor. De verzending is vanaf 500,- gratis en je hebt keuze uit een ruim assortiment. Je kunt de ergonomische kantoormeubelen ook altijd eerst uitproberen en er zit garantie op al je bestellingen. Het is bij Plus zelfs mogelijk om de kantoormeubelen te huren. Je kunt overigens ook per stuk bestellen en daarna altijd nog bijbestellen. 


Klachten Kantoormeubelen Plus

De webshop is altijd bereikbaar voor klanten die op zoek zijn naar advies of vragen hebben. De klantenservice is altijd 24 uur per dag bereikbaar. Omdat een positieve klantenervaring belangrijk is voor Kantoormeubelen Plus, staat de klantenservice ook altijd klaar voor klanten met klachten. Je kunt bij problemen het beste meteen contact opnemen. De klantenservice probeert alle klachten altijd naar tevredenheid op te lossen. Op de website vind je het e-mailaders en het telefoonnummer. Of je kunt meteen het contactformulier invullen. Heb jij een klacht kenbaar gemaakt bij de webshop? Laat dan weten hoe de klantenservice jou geholpen heeft en schrijf een review.


Jouw ervaringen met Kantoormeubelen Plus

Had jij op kantoor altijd rugproblemen door de slechte stoelen en waren de ergonomische kantoormeubelen van Plus de oplossing? Vertel dan alles over jouw ervaringen met de webshop en de kantoormeubelen. Is de webshop betrouwbaar? Zijn de artikelen echt de beste kwaliteit? En zijn ze echt goedkoop? Schrijf een review en geef jouw mening. Raad jij andere bedrijven aan hun kantoormeubelen te bestellen bij Kantoormeubelen Plus? 


Hip en ergonomische kantoormeubelen vind je bij Kantoormeubelen Plus, maar wat vinden hun klanten? Lees reviews en beoordelingen over hun ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Ik heb iets besteld wat niet leverbaar is. Ik wacht al bijna twee weken tot mijn betaling teruggestort wordt

Reageren niet op email. Telefonisch niet bereikbaar. Ik heb iets besteld wat niet leverbaar is. Op de site stond dat het op vrd was. Ik wacht nu al bijna 2 weken tot mijn bedrag retour gestort wordt. Niets kopen bij dit bedrijf!

L

Loes

29-10-2023

0

Bar

Ik heb maar de helft geleverd gekregen van men bar !! Nu ik contacteer klantenservice en ik krijg geen enkele reactie pure oplichterij !!

M

Mario van de Vorst

26-07-2021

0

Windscherm

besteld omdat er voorraad aanwezig was en er bij stond "binnen enkele dagen bij u geleverd". De enkele dagen waren uiteindelijk een maand. De voorraad is enkel voor Nederland maar dat staat er niet bij. Dus pas op als je uit België bestelt want dan moet het uit Duitsland komen en dan weet je niet wanneer je het artikel zal ontvangen.

F

Filiep Manhaeve

08-06-2020

0

grondboor 100mm

Artikels worden niet geleverd en worden niet terugbetaald omdat ze 'verstuurd' zijn. Na 6 weken nog niets geleverd en na tweemaal te annuleren en geld terug te vragen nog steeds geen geld OF boor

D

Daniël Neijts

05-06-2020

0

Teakhouten tv meubel.

Zeer tevreden. Vooraf twijfelachtig door de scherpe prijs in deze teakhouten uitvoering. Echter na keurige levering bijzonder tevreden en nog echt blij. Firma en product een aanrader.

H

H.Seggelink

02-01-2020

0