JekeukenOpmaat

7

Bestellen

9

Service

7

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

JekeukenOpmaat

Wilt u binnenkort een keuken uitzoeken voor uw nieuwe huis, of wilt u uw oude keuken vervangen voor een nieuwe? Bij JekeukenOpmaat kunt u terecht voor een nieuwe keuken. Wat vinden anderen van de materialen, prijzen en service van deze zaak? Dat leest u hier bij NederlandReview, dé plek op het internet waar u uw mening over winkels, webshops, bedrijven, producten, ondernemingen etc. kwijt kunt.


Over JekeukenOpmaat

Bij Jekeukenopmaat.nl kunt u een keuken van Duitse makelij uitzoeken. U kunt eerst online inspiratie opdoen en vervolgens een afspraak in één van de 17 vestigingen verdeeld over heel Nederland maken. Ze hebben verschillende stijlen in huis: modern, klassiek, landelijk, minimalistisch etc. Op de website is een greep van de collectie keukens te bekijken. Als een keuken van de collectie u aanspreekt, maar u wilt een aantal onderdelen veranderen, dan kan dat. Dit alles wordt u aangeboden voor een lage prijs met een uitstekende garantie en de degelijkheid die een Duitse keuken u biedt.JekeukenOpmaat is er trots op dat ze hun keukens uit Duitsland laten komen. Hier een mooie presentatie van Duitsland


Diensten

Bij het uitzoeken van een keuken bij JekeukenOpmaat zijn er twee verschillende manieren om dit aan te pakken.


1. Basis ontwerp pakket

Bij  het basis ontwerp pakket begint u met het maken van een vrijblijvende afspraak in één van de vestigingen. Eén van de keukenadviseurs helpt u met het ontwerpen van uw keuken. Bereidt u goed voor, maak foto’s van de ruimte en meet alles goed op, zodat de adviseur u van een passend advies kan voorzien. Na het online maken van de afspraak ontvangt u van JekeukenopMaat een vragenlijst. Neem deze ingevuld mee tezamen met de maten en foto’s. Samen met uw adviseur stelt u dan uw droomkeuken samen.


2. Premium pakket

Als u zeker wilt weten dat uw keuken helemaal goed gaat passen in uw huis en bij uw wensen dan kunt u ook kiezen voor het premium pakket. De adviseur komt dan bij u langs op een moment dat het u goed uitkomt. Hij meet dan meteen alles op. Zo kan hij zelf zien hoe de keuken ingedeeld is, hoe het licht binnenvalt, en of er nog bijzondere hoekjes in zitten bijvoorbeeld. De keukenadviseur kan zo met ieder detail rekening houden. Hij neemt ook een voorbeeldboek mee en materiaal samples.


Wanneer u na het ontwerpen van de keuken nog niet helemaal tevreden bent, dan past JekeukenopMaat dit voor u aan. Wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp, ontvangt u per e-mail het ontwerp met de bijbehorende informatie. Daarmee kunt u in één van de filialen uw keuken bestellen.


Klachten

Op de website staat nergens beschreven hoe lang de garantie duurt die je op je keuken krijgt of waar je met klachten naartoe moet. Wel kunt u het hoofdkantoor bereiken via de volgende gegevens:


Jekeukenopmaat, Gildeweg 12-unit d11, 2632 BA Nooddorp, Telefoon: 06 4499 0855, E-mail: info@jekeukenopmaat.nl


Heeft u een keuken aangeschaft bij JekeukenopMaat? Zou u de volgende keer toch voor een andere leverancier kiezen omdat u toch niet helemaal tevreden bent over de kwaliteit van de materialen? Of bent u juist heel blij met uw keuken, en verrast over het feit dat de prijs zo laag was voor de uitstekende kwaliteit die u geleverd hebt gekregen? Laat hier uw beoordeling achter en help andere mensen die op zoek zijn naar een keuken om te kiezen voor een vertrouwd adres.


Is het verstandig om je nieuwe keuken te kopen bij JekeukenOpmaat? Hoe goed zijn Duitse keukens echt? Lees reviews van echte klanten en wees geïnformeerd!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Makkelijk en snel een nieuwe keuken

Net een nieuw huis gekocht en we waren nog op zoek naar een keuken. We wilden een keuken op maat laten maken, maar het mocht desondanks niet teveel geld kosten. Bij JeKeukenOpmaat.nl uiteindelijk gevonden wat we zochten. De prijs was laag en dat kwam met name doordat er niet vaak mensen op bezoek komen. Je geeft zelf de afmetingen door en maakt een aantal foto's van je keuken. Op basis van deze informatie wordt er een keuken op maat gemaakt. Het plaatsen kun je eventueel wel uitbesteden. Dit hebben wij wel gedaan, want we zijn zelf niet al te handig. Zeer te spreken over de werkwijze en de keuken is ook nog eens heel erg mooi geworden.

O

Otto van Laan

27-03-2017

0

Keuken paste niet direct, maar goed hersteld

In onze zoektocht naar een goedkope keuken, kwamen wij uiteindelijk terecht bij JeKeukenOpmaat. Een kennis van ons die in de keukenwereld zit, attendeerde ons op deze website. Je vertelt de wensen voor je nieuwe keuken, stuurt vervolgens foto's van de huidige keuken, de keukenruimte en geeft ten slotte de afmetingen door. Op basis van deze gegevens wordt er uiteindelijk een offerte opgesteld. Deze offerte was voor ons uiterst verrassend, want de prijs was lager dan verwacht. Daarom de keuken ook besteld. Bij het plaatsen bleek dat er een klein foutje was gemaakt, waardoor één onderdeel niet paste. Ze deden gelukkig niet moeilijk en pasten het kosteloos voor ons aan. Zeer te spreken over de service dus.

A

Anneke S.

20-03-2017

0