InLuxe

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

InLuxe

Ook tijdens de nacht wil je comfortabel gekleed zijn en in een zacht bed liggen. Daarom heeft InLuxe wat beddengoed en nachtkleding die net even wat anders is. Maar wat zal de kwaliteit van hun dekbedovertrekken zijn? Zullen die pyjama’s echt zo zacht aanvoelen? Hoe warm zullen die kamerjassen en badjassen zijn? Zul je wel lekker kunnen slapen in zo’n katoenen pyjama? Zullen die zijden lakens echt zo luxe zijn als het lijkt op de website? Zal het lang duren voor de bezorgservice van inLuxe om je nieuwe bedtextiel te bezorgen? En hoe zal de klantenservice van inLuxe reageren als je met een vraag of probleem zit? Alleen echte klanten van inLuxe zullen je hier meer over kunnen vertellen. Werp daarom eens een blik op de reviews die zij op NederlandReview hebben geplaatst zodat je een beter beeld van deze modezaak krijgt. Hij ervaringen, beoordelingen, cijfers en persoonlijke meningen kunnen je laten zien wat er echt van inLuxe verwacht kan worden.


Over inLuxe

inLuxe is een winkel die nachtkleding en beddengoed verkoopt. Volgens hun website zijn ze een specialist in nachtkleding, loungewear en bedtextiel. Ze willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij lekker kunt slapen en rustig wakker kunt worden. In hun winkels en webshop vind je geen massaproductie. Ze zijn juist op zoek naar de kleine, unieke collecties die juist zo bijzonder zijn. Deze collecties moeten er echt uitspringen qua materialen en/of ontwerk. Ook moeten ze betaalbaar zijn. Hun winkel bevat nachtkleding voor mannen en vrouwen. Dames kunnen kiezen uit zijden kimono’s, badjassen, loungebroeken, zijden nachthemden, zijden kamerjassen, katoenen pyjama’s en meer. Voor mannen voegen ze daar nog verschillende dingen aan toe zoals zijden boxershorts, slaapshirts, huispakken, zijden ondermode, wollen kamerjassen, flanellen pyjama’s, satijnen pyjama’s, T-shirts met lange of korte mouwen en nog veel meer. Ook je slaapkamer kan worden uitgerust met comfortabel materiaal. Denk hierbij aan wollen dekbedden, zijden dekbedovertrekken, tencel hoeslakens, zijden laken, zijden kussenslopen, zijden kussens enzovoort. En dan hebben ze nog accessoires zoals zijden zakdoeken, reisartikelen, zijden sjaals, gebreide stropdassen, zijden oogmaskers en nog veel meer.
Diensten van inLuxe

Al het beddengoed en nachtgoed van inLuxe kan worden besteld via hun website. Er is een inLuxe bezorgservice die de door jou bestelde pyjama netjes bij je thuis zal bezorgen. Je kunt de badjas dan thuis passen en eventueel retourneren als hij niet goed is. Ook heeft inLuxe een klantenservice die je kan helpen als je een vraag over hun lakens of dekbedden hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor inLuxe

Slaap jij al in een nachtshirt van inLuxe? Misschien liggen er op jouw dekbed wel wat van hun zijden lakens. In ieder geval zouden we je dankbaar zijn als je jouw ervaring met inLuxe met ons wilt delen. Hoe zacht zijn die zijden kamerjassen nou echt? Slaap je echt zo lekker onder één van hun dekbedden? Duurde het lang voor de bezorgservice van inLuxe het zijden nachthemd bij je afleverde? En kun je erop vertrouwen dat de klantenservice van inLuxe je echt probeert te helpen? Schrijf je eigen inLuxe review en laat ons weten hoe jij over inLuxe denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)