Ikwilzitzakken.nl

8.3

Bestellen

7.5

Service

7.9

Prijs

7.6

Levering

71.9%

Zou hier weer kopen

Ikwilzitzakken.nl

Een trendy verschijnsel op het gebied van woninginrichting is de zitzak. Was er vroeger nog weinig aanbod op dit gebied, tegenwoordig zijn ze in vele maten, materialen en soorten te vinden. Een webshop die zitzakken verkoopt is Ikwilzitzakken.nl. Hoe de kwaliteit is van de zitzakken die zij verkopen, wat de service is van deze shop en dergelijke, lees je hier terug in de reviews die andere consumenten voor je achterlieten op NederlandReview.


Over Ikwilzitzakken.nl

Het team achter de webshop Ikwilzitzakken.nl bestaat  uit drie personen. Ten eerste Dennis, hij houdt zich bezig met advertenties, zoekmachines en onderhoud de contacten met de leveranciers. Ten tweede Fellenza, zij is de eigenaar en houdt zich bezig met de collectie, de teksten op de site, het schrijven van blogs en het optimaliseren van foto’s. Als laatste is er nog Jeroen, de ontwikkelaar en grafisch vormgever. Eind 2013 gingen zij gezamenlijk op zoek naar leuke en natuurlijk ook mooie producten van hoge kwaliteit voor een webshop. Dit heeft dus geleid tot een webwinkel waarop zij zitzakken aanbieden en alles daar omheen. Als je voor minimaal € 50,- besteld krijg je de bestelling gratis thuisbezorgd, daaronder zijn de verzendkosten € 4,95. Je kunt bij hen op vele manieren betalen, vooraf, maar ook achteraf. Op alle zitzakken en andere producten zit minimaal 2 jaar fabrieksgarantie, bij sommige merken 5 jaar.


 


Diensten

In de webwinkel vind je natuurlijk zitzakken in allerlei vormen en maten en van verschillende materialen. Je vindt ze in de volgende hoofdcategorieën:

 • Zitzakken
 • Zitzak Stoelen
 • Kinder zitzakken
 • Huisdieren
 • Merken
 • Poefs
 • Accessoires
 • Sales

Per categorie vindt er nog een onderverdeling plaats op kleuren, merken, zitzakken voor buiten, buiten en binnen en zitzakken voor op het water. Ook is er een verdeling te vinden op maat van S t/m XXL. Je kunt daarnaast nog op prijs zoeken.


Rechtsonder op de homepage zie je nog een kopje ‘Informatie’ staan, hieronder worden een aantal dingen nog verder uitgelicht:


 • Bedrukte zitzak: Je kunt jouw zitzak of zitzak stoel laten bedrukken met je eigen naam of logo. Hiermee bepaal jij zelf de uitstraling van jouw zitzak. Elke denkbare kleur is mogelijk, ook full colour en daarnaast kun je alle lettertypes en lettergroottes laten drukken.
 • Merken - De merken zitzakken die verkocht worden bij Ikwilzitzakken.nl zijn: Vetsak, Terapy, B-Bag, SACKit, Sitting Bull, Xoft Living, Sit-joy, Rabito, Loungies, Label51, Ziczac, Slack, Smoothy, B-Bob en Lazy Jack.
 • Blog: Artikelen geschreven over zitzakken en alles daaromheen.
 • Gebreide poef: De gebreide poef nader toegelicht.
 • Zitzakken voor buiten: Een zitzak voor buiten nader toegelicht.

Klachten

Al je het product wilt ruilen kun je het retour sturen, je ontvangt dan het nieuwe product en de door jouw gemaakte verzendkosten terug. Bij retourneren zijn de verzendkosten voor jezelf. Wanneer je een klacht hebt stuur deze dan via e-mail naar de afdeling klantenservice: info@ikwilzitzakken.nl. Je kunt ook een contactformulier invullen. Na ontvangst van de klacht ontvang je een bevestiging. Binnen 48 uur zullen zij op de klacht antwoorden (op werkdagen) Mocht er meer tijd nodig zijn, dan wordt je hiervan op de hoogte gesteld. Ook kun je contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar ikwilzitzakken.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging geen oplossing bieden, dan kan het geschil voorgelegd worden aan de Geschillencommisie (SGC).

Wil jij een zitzak? Is Ikwilzitzakken een goede, volledige en betrouwbare webshop voor zitzakken? Lees de reviews van klanten voor je iets besteld!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (64)

sackit

Mooie kwaliteit

D

Dorien

31-08-2023

0

Outdoor zitzakken

Mooie kwaliteit, snel geleverd en fijn dat het alvast gevuld is!

F

Florine

01-05-2023

0

Zitzak

Perfect, helemaal tevreden.

M

Marlon

09-03-2023

0

Poefs

Zeer mooie poefs!

C

C Claesen

05-11-2021

0

Bbag zitzak

Super stylvol en zit lekker

C

Chanissa

11-10-2021

0

Zitzakken

Prima levering en mooie producten!

A

Anette

07-10-2021

0

ligbedden

Ligbedden voor tuin, top aanschaf!

W

Willem

09-07-2021

0

Zitzakken

Mooie kwaliteit, staat erg mooi in de tuin, levering snel en goed.

J

John Brandsma

15-05-2021

0

Poef

Prachtige poefjes voor de tuin, prima

L

Liesbeth de Zaan

10-05-2021

0

baby zitzak

amaturistisch bedrijf!!Niet bij hun kopen.Zitzak retour gestuurd moest 13 euro verzendkosten betalen eigen rekening omdag de doos net 3 cm groter is.Op je geld wacht je lang .Na bellen en mailen nog geen antwoord over wanneer ik mijn geld terug krijg.Ga nooit meer iets via hun bestellen.

N

nana subasic

03-05-2021

0

zitzak

Goed en snel geleverd

S

Salma

28-04-2021

0

2 zitzakken

Bestellen gaat prima Leveringsafspraak wordt niet nagekomen. Bedrijf werkt met een prima telefoondienst. Helaas is hun eigen service niet hoed en reageren zij niet of nauwelijks op mails

M

Monique Delmee

26-04-2021

0

Zitzakken

Voor ons bedrijf meerdere zitzakken besteld, perfect op tijd en heel mooie stoffen.

F

Feliene

05-03-2021

1

Zitzak

Bezorging exact zoals aangegeven, kwaliteit nog beter dan verwacht. Klasse!

M

Martin de Rooij

19-02-2021

0

Vluv bal

Eindelijk een zitbal mét looks, wat een mooi en degelijk ding, plaatje!

A

Agnes de Waal

03-02-2021

0

Terapy zitzak

Great service and awesome product, really comfy

L

Liesbeth Zaat

26-01-2021

0

Zitbal kantoor

prima, ergonomisch en mooi design.

A

Arno Kemper

06-01-2021

1

zitzak

zoals ik hier al vaker terugvind; uiterst onbetrouwbaar bedrijf, bestel uw zitzak niet hier! Ik heb expres bij deze site besteld omdat de levering snel zou zijn. Nou snap ik ook dat het rare tijden zijn en dat er zo maar een dag of wat bij kan komen. maar er gingen heel wat dagen voorbij en nadat de levertijd ruim overschreden was zodat ik de zak niet meer kon aannemen wegens verhuizing, heb ik geprobeerd het afleveradres te wijzigen. dit bleek niet mogelijk en ook kon het artikel niet gestuurd worden naar een servicepunt. het artikel is dus uiteindelijk retour afzender gestuurd maar ik heb nog steeds na bijna een maand mn geld niet terug. 7 mailtjes gestuurd, geen reactie. 4x gebeld en steeds de belofte dat Dennis terug gaat bellen maar Dennis belt nooit terug. Uiteindelijk blijkt dat ze telefonisch dit soort problemen niet afhandelen maar alleen per mail, maar daar wordt dus stelselmatig NOOIT op gereageerd, sinds de problemen ontstonden!

J

jolyne klein paste

23-12-2020

2

fluffy zitzak

Leuke zit zak gekocht voor kleindochter

W

Wilma van Aert

09-12-2020

0

Poef

Mooi product, ik ben er blij mee. De levertijd was korter dan aangegeven, aangename verrassing.

M

Minke de Waard

14-11-2020

0