HodecoShop

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

HodecoShop

Wanneer je toe bent aan een nieuwe lamp, fauteuil, bureaustoel of op zoek bent naar een paar passende barkrukken voor in je nieuwe huis dan kun je eens een kijkje nemen bij HodecoShop. Zij hebben al deze artikelen en meer in huis en hebben altijd speciale dagacties waardoor jij van hoge kortingen kunt profiteren. Wat de ervaringen van anderen met deze webshop zijn lees je hier.

Over HodecoShop

 
HodecoShop is een jong bedrijf dat gevestigd is in Amsterdam. Zij bieden in hun webshop een ruim assortiment lampen, meubels, woonaccessoires en nog veel meer aan in verschillende stijlen. Zo vind je er o.a. moderne, jonge en hippe, landelijke en klassieke meubelen en accessoires. Naast het vaste assortiment hebben ze iedere 24 uur een aantal speciale dagaanbiedingen die geldig zijn vanaf 12.00 uur tot de volgende dag 12.00 uur. Alle artikelen van HodecoShop worden snel en voordelig geleverd.

Diensten

 
Bij HodecoShop kun je producten bestellen die je in de webshop in een aantal categorieën kunt vinden:

  • Aanbiedingen
  • Barkrukken
  • Bureaustoelen
  • Fauteuils
  • Lampen
  • Stoelen
  • Koken

In de categorie ‘Aanbiedingen’ kun je de artikelen vinden die 24 uur lang extra goedkoop met kortingen van soms meer dan 50% worden aangeboden. Andere productcategorieën bevatten daarnaast ook een aantal artikelen met een fikse korting. Alle producten worden uitgebreid beschreven en duidelijk afgebeeld zodat je van tevoren goed in kunt schatten wat je kunt verwachten. Voor een extra korting op het assortiment van 10% kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Levering en betaling

 
Van het assortiment dat ze aanbieden heeft HodecoShop 95% op voorraad, waardoor deze direct leverbaar zijn. Soms duurt de levering echter iets langer, bijvoorbeeld wanneer je op vrijdag na 15.00 of in het weekend besteld. De levering kan dan niet eerder dan op dinsdag plaatsvinden. In verband met de boottocht kan de bezorging op de Waddeneilanden soms ook twee dagen langer duren. In alle andere gevallen kunnen ze een bestelling binnen 48 uur leveren. De verzendkosten hiervoor zijn ongeveer € 6,95. Je kunt je bestelling betalen via iDeal, Creditcard, PayPal, via een directe bankoverschrijving of achteraf via Afterpay.

Klachten

 
Uiteraard heb je op alle producten die je besteld een herroepingstermijn van 14 dagen. Mocht je een klacht hebben dan kun je contact opnemen met HodecoShop via klantenservice@hodecoshop.nl of telefonisch via (020) 33 461 98. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Het is ook mogelijk om je klacht aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie als deze elders nog niet in behandeling is.

Schrijf hier jouw review!

 
Wat zijn jouw ervaringen met HodecoShop? Ben je zeer positief over hun producten en prijzen of heb je hierop juist iets aan te merken? Vertel het hier bij NederlandReview, samen maken wij zo een platform waar consumenten van elkaars ervaringen met webshops, diensten en bedrijven kunnen leren.

Wat zijn de ervaringen van klanten met HodecoShop? Is het assortiment groot genoeg zodat je ruime keuze hebt en leveren ze zo snel als zij beweren?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook