HandmadePiece

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

HandmadePiece

Ben je op zoek naar schilderijen? Vind je nagemaakte schilderijen van meesterwerken mooi? Wellicht is HandmadePiece een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij HandmadePiece bekend zijn.


Wat is HandmadePiece?


Bij HandmadePiece kun je meesterwerken (schilderijen) kopen die zijn nagemaakt met olieverf. HandmadePiece streeft ernaar om van jouw huis een eigen en unieke galerie te maken met nagemaakte olieverfschilderijen van meesterwerken, om de artistieke smaak in jouw leefruimte te verhogen. Het bedrijf richt zich op het schilderen van kunstreproducties van museumkwaliteit, allemaal met de hand gemaakt door meer dan 100 professionele topschilders. Bovendien gebruiken ze milieuvriendelijke olieverf, linnen canvas voor zwaar werk en luxe houten lijsten om ervoor te zorgen dat je een onvoorstelbare reproductie van schilderijen krijgt, trouw in kleuren, details, techniek en algemeen gevoel.


HandmadePiece heeft een grote collectie reproducties van olieverfschilderijen te koop en er is sprake van gratis verzending wereldwijd. Je kunt ook een replica aanvragen van een bestaand schilderij, of een schilderij van een foto laten namaken in jouw favoriete medium en stijl. Mischien kijk je binnenkort tijdens het eten en drinken wel naar een nieuw schilderij.


Verzending en levering


Er wordt aangegeven dat bestelde kunst snel en veilig naar je toe zal komen. Daarnaast zegt het bedrijf dat jouw bestelde kunstwerken belangrijk zijn. Ze willen ervoor zorgen dat alles goed verloopt vanaf de dag van jouw besluit om bij hun te kopen, tot de dag dat je het kunstwerk ontvangt, en zelfs daarna. Tenminste, dat wordt er door het bedrijf aangegeven op de website. Bij HandmadePiece proberen ze de verzending veilig te versturen. Ze zeggen ook hun best te doen om snel te leveren. Er wordt ook aangegeven dat veiligheid wordt gegarandeerd omdat ze bestellingen met extra zorg verpakken. Niet ingelijste platte kunstwerken worden bedekt met een dunne film op het oppervlak voordat ze voorzichtig in een cilinderkarton worden gerold dat speciaal is gemaakt voor kunsttransport. Ingelijste kunstwerken of lijsten worden altijd op een plek in een houten structuur vergrendeld. Alle kunstwerken afkomstig van HandmadePiece worden geleverd door koeriersbedrijven zoals EMS en DHL. Bij al deze vervoersmethodes zul je een trackingcode ontvangen. Met deze speciale code kun je jouw bestelling van deur tot deur volgen.


Retourneringen


Misschien kom je tot de conclusie dat je bestelde kunstwerk toch niet is wat je ervan verwacht hebt. Je kunt je bestelling in dit geval retour sturen en je ontvangt een honderd procent volledige terugbetaling. Er worden geen vragen gesteld. Je kunt jouw bestelling binnen 60 dagen na ontvangst retourneren. De keuzes die je vervolgens hebt is gratis vervangen of een volledige terugbetaling ontvangen.


Vervanging of terugbetaling


Mocht je iets retour willen sturen zul je contact op moeten nemen met het bedrijf. Je dient dan direct door te geven of je vervanging of een terugbetaling wilt. Het bedrijf stelt dat je aanvraag binnen 24 uur wordt bevestigd. Je kunt je bestelling naar HandmadePiece terug sturen met een trackingcode. Is het pakket door het bedrijf ontvangen? Dan zal de terugbetaling of vervanging in gang gezet worden.  Verzendkosten zullen alleen worden teruggeboekt als de retourzending betrekking heeft op een product dat tijdens de levering is beschadigd.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij HandmadePiece? Ben je tevreden over de schilderijen van HandmadePiece? Zijn de personeelsleden van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij HandmadePiece? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)