Handdoeken-discounter

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Handdoeken-discounter

Handdoeken-Discounter verkoop handdoeken en andere textiel in alle soorten en maten. Ga jij vanaf nu je slag slaan als je badtextiel, keukentextiel of strandtextiel nodig hebt? Wat vinden klanten van Handdoeken-Discounter?


Over Handdoeken-Discounter


Handdoeken-Discounter is een bedrijf dat zich richt op het verkopen van handdoeken en andere soorten textiel. Er wordt gesteld dat zij dit tegen een goede prijs doen. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat ze het belangrijk vinden dat er nooit teveel betaald wordt voor een goede kwaliteit badtextiel, strandtextiel en/of keukentextiel. Een perfecte kwaliteit moet in de ogen van Handdoeken-Discounter voor alle mensen toegankelijk zijn.


Er wordt bad- en keukentextiel van verschillende merken verkocht. Het bedrijf geeft aan dat douchelakens, baddoeken of gastendoekjes wel bij het interieur moeten passen. Hierdoor is het altijd mogelijk om een complete set aan te schaffen. Als je vooraf al weet dat je een hele set wil aanschaffen wordt geadviseerd eens bij de complete badtextiel pakketten te kijken. Je kunt bij dit bedrijf snel, makkelijk en veilig een bestelling plaatsen. Als een bestelling voor 15:00 uur wordt geplaatst, dan heb je deze de volgende dag al in huis. Producten worden verzonden naar landen zoals België en Nederland.


Producten die je kunt kopen


Er worden artikelen verkocht in de volgende categorieën: badtextiel, badjassen, strandtextiel, keukentextiel, kids, sport en cadeaus. Zo kun je qua badtextiel artikelen kopen zoals washandjes, gastendoekjes, handdoeken, baddoeken, douchelakens, badmatten en pakketten. Bij Handdoeken-Discounter kun je badjassen kopen voor dames, heren, unisex en kinderen. Er is strandtextiel te koop zoals hamamdoeken en producten voor kids. Er worden keuken- of theedoeken verkocht, maar ook kun je terecht voor vaatdoeken. De artikelen worden verkocht in verschillende soorten en maten. Er worden pakketten aangeboden en in het assortiment kun je terecht voor taffellinnen en bijpassende artikelen.  Op het gebied van kinderen worden er onder meer badjassen, poncho's en handdoeken met capuchon verkocht. Er wordt aangegeven dat het fijn is dat wanneer een kindje onder de douche vandaan komt of net in bad heeft gelegen, dat het fijn is als gelijk een handdoek om het kind kunt doen. Het bedrijf stelt dat hiervoor speciaal gemaakte handdoeken ontwikkeld zijn die het beste werken bij kleine kids.


Sport is in te delen in fitness handdoeken en golf handdoeken. Er worden handdoeken aangeboden die passen bij een sport outfit of golftas.


Er worden acties georganiseerd als het magazijn klaar wordt gemaakt voor de nieuwe collectie. Dat betekent dat klanten extra voordeel krijgen op producten die vallen in de categorieën badtextielstrandtextiel en badjassen. Dit is van top merken zoals Walra, Elias, Seahorse, Jorzolino en Arkhipelagos.


Je kunt op verschillende manieren artikelen bij Handdoeken-Discounter als cadeau kopen. Zo kun je bijzondere momenten vieren met cadeaus zoals badtextiel, badjassen en een hoop andere dingen. Er wordt ook ingespeeld op de feestdagen. Dit gebeurt met originele en verrassende cadeaus.


Klantenservice


Er is een klantenservice die je kunt contacten. Als je meer vragen wil hebben over de artikelen die worden verkocht of meer info over je bestelde artikelen wilt, kun je die aan de medewerkers van Handdoeken-Discounter stellen. De klantenservice is vijf dagen in de week geopend. Ze zijn dan bereikbaar van 10:00 uur in de ochtend tot 17:00 uur ’s middags. Je kunt ze telefonisch bereiken via telefoonnummer: 085-4890211.


Voor mensen die liever vragen en/of opmerkingen stellen via de e-mail is het ook mogelijk om een e-mail te sturen. Dit kan naar het e-mail adres klantenservice@handdoeken-discounter.nl. Vermeld dan in je e-mail goed om welk product of welk ordernummer je vraag of opmerking gaat.  


Wat zijn klantervaringen bij Handdoeken-Discounter?


Ben jij al klant bij Handdoeken-Discounter? We zijn reuze benieuwd wat jij van de artikelen en dienstverlening van Handdoeken-Discounter vindt. Ben je tevreden en zou je andere aanbevelen hier producten te kopen? We waarderen het als jij je mening achterlaat. Unieke onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je via NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)